Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Udestue-hjoernemodel-20_Content Slide.jpg

Fakta

Udestuen har to kip-vinduer der kan åbnes på klem eller helt op
Udestuen fungerer som et åbent rum med masser af lys
Selvrensende lavenergiglas
Unik lys udestue på 1. sal

Ideelt klima i udestuen året rundt

Et åbent rum med masser af lys. Det var, hvad ægteparret fra Them drømte om, da de henvendte sig til VICA Danmark. Og det unikke hjørne i husets konstruktion var da også ideelt til en udestue med glastag, der kunne sikre masser af lysindfald i de oprindelige rum.

Ideelt indeklima
I dag kan det pensionerede par nyde godt af et ideelt og lyst klima i den 22 m² store udestue, som hurtigt er blevet det rum parret opholder sig mest i. Og der er god grund til at nyde det. Pyramidetaget er udstyret med selvrensende lavenergiglas.

 Det betyder, at taget på udestuen fungerer som en parasol om sommeren, mens det holder på varmen om vinteren, ligesom det kræver minimal vedligeholdelse.

Praktiske løsninger
Hældningen på glastaget stemmer overens med hældningen på husets tag for at sikre en harmonisk løsning. Udestuen er udstyret med to kip-vinduer, der kan stå på klem eller åbnes helt op, når sommeren melder sin ankomst.

IMG_1269.jpg
IMG_1271.jpg
IMG_1273.jpg
Udestue-hjoernemodel-20_Content Slide.jpg
Udestue-hjoernemodel-21_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog