Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Ullerup-ChrFeld-6_Content Slide.jpg

Fakta

Spændende pyramidetag giver et dynamisk udtryk
Udestuens taghældning matcher husets tag, og giver et harmonisk indtryk
Hele hjørnet kan åbnes op med foldedøre
Udestuen fungerer både som en alsidig vinterhave og en vidunderlig overdækket terrasse

Overdækket terrasse og vinterhave i én

20 m² åbner alle muligheder
En hjørneterrasse er skøn, men på sin vis ubrugelig, hvis grunden er udsat og det er svært at finde læ. For familien her blev løsningen en hjørnemodel med specialglas i taget, der yder en høj UV-beskyttelse og varmerefleksion samt isolerende foldedøre. Det betyder, at familien nu har en smuk, alsidig vinterhave i forbindelse med køkken/alrummet om vinteren og en vidunderlig overdækket terrasse, når foldedørene slås helt op på varme og vindstille sommerdage.

Pyramidetag og harmonisk hældning
Med denne løsning er det eksisterende udhæng blevet fjernet i forbindelse med udestuen. Der er monteret zinkindlæg inde ved huset og nye tagrender. 

25 graders taghældning hele vejen rundt skaber et spændende pyramidetag og hældningen på udestuens som husets tag er den samme uanset, hvor man står. Antracitprofilerne er mørke ude og hvide inde for perfekt harmoni.

Større og bedre lysindfald
Åbningen af hjørnet af huset betyder samtidig et større og mere naturligt lysindfald, samt et mere naturligt bevægelsesmønster gennem huset. Ligesom de store vinduespartier inviterer haven og den smukke udsigt helt indenfor

Ullerup-ChrFeld-12_Content Slide.jpg
Ullerup-ChrFeld-8_1_Content Slide.jpg
Ullerup-ChrFeld-6_Content Slide.jpg
Ullerup-ChrFeld-7_Content Slide.jpg
Ullerup-ChrFeld-4_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog