Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

3677981_41-121-16_photo_web_Content Slide.jpg

Et lyst og åbent rum

Plads, lys og masser af udsyn
Familien i dette smukke hus fra Huskompagniet drømte om mere plads og et stort lyst åbent rum i forbindelse med stuen. Med denne særlige udestue har de fået en smuk, harmonisk løsning med store vinduespartier, der indbyder til gode stunder og ren afslapning.

Afvalmet tag og farvevalg er nøglen til harmoni
Det smukke afvalmede tag har samme hældning som husets. Polycarbonat i 5 lag i taget med en mørk yderside, sikrer yderligere harmoni med husets look, hvor antracitgrå profiler fuldender resultatet. Samme profiler er dog hvide inde, så stilen fra huset interiør skinner igennem.

Murbrystning skaber særlig stemning
Gulvet er støbt og isoleret, mens selve udestuen er placeret på en 40 cm murbrystning, der fungerer som vindueskarm til nips og planter inde. Det skaber ekstra hygge og giver en tydelig definering af rummet, når man kigger fra stuen.

I sommerhuset året rundt
Udestuen emmer af sommerhusstemning ved det mindste solstrejf og familien kan nyde udestuen året rundt takket være støbt og isoleret gulv og gennemtænkte materialer, der holder på varmen om vinteren og effektivt holder temperaturen nede sommeren igennem.

Fakta

Mere plads i det smukke hus fra Huskomagniet
Harmonisk valg af farver til tag og profiler
40 cm brystningsmur fungerer også som vindueskarm
Sommerhusstemning ved det mindste solstrejf
Støbt og og isoleret gulv
5 lags polycarbonattag med mørk yderside matcher huset
3677981_42-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_43-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_44-121-16_photo_web_Content Slide.jpg
3677981_41-121-16_photo_web_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog