Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Vica-Strandvejen-216-2990-13-_Content Slide.jpg

Flyt stuen ud i haven - eller flyt haven ind i huset

En udestue åbner huset op og giver en dejlig nærhed til haven. Nybagte ejere af en udestue undrer sig ofte over, hvordan de har kunnet klare sig uden.

Mange vælger at tage navnet “udestue” meget bogstaveligt og indretter en ny stue, der så at sige ligger ude i haven. Andre lægger mere vægt på at trække haven ind i huset. Der findes ikke noget, der er rigtigt eller forkert, og vores erfaring er, at vores kunder stille og roligt finder deres helt egen balance, der passer til netop deres behov.

Vi har kendt til udestuer i Danmark i mange år. De findes i mange forskellige former og modeller. Hos VICA Danmark lægger vi vægt på, at du kan få din udestue præcist som du ønsker det og uanset hvilke muligheder og begrænsninger, dit hus har. Vi finder en smuk løsning og bygger en udestue, du kommer til at elske.

Vica-Strandvejen-216-2990-10-_Content Slide.jpg
Vica-Strandvejen-216-2990-5-_Content Slide.jpg
Vica-Strandvejen-216-2990-12-_Content Slide.jpg
Vica-Strandvejen-216-2990-1-_Content Slide.jpg
Vica-Strandvejen-216-2990-13-_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog