Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

graham-059_Content Slide.jpg

Forlæng sommeren

Når årstiderne skifter og sommeren begynder at lakke mod enden og efteråret melder sin ankomst er en udestue lige det rigtige valg.

Dagene bliver kortere, det begynder at blæse  og  regne og terrassevarmeren er ikke længere nok til at man kan holde varmen i det fri. Det bliver tid til at trække indendørs ,  selvom det endnu er lidt lyst udenfor og man stadigvæk godt kunne tænke sig at side i det fri på terrassen eller i haven. 

Med en udestue kan du forlænge sommeren og følelsen af at sidde i det fri, mens du sidder hyggeligt indenfor i varmen og kan iagttage efteråret gøre sit indtog i haven.

Skab en hyggelig stemning
Indret  f.eks. udestuen med mange grønne potteplanter i forskellige størrelser og bring haven med indenfor . Dette giver følelsen af at man stadigvæk er ude,   selvom vejret og årstiden ikke længere er til hyggeligt sammenværd omkring terrassebordet. Nyd udsigten fra vinduespartierne mens landskabet skifter udseende og forlæng de hyggelige aftentimer i det fri.

Inspiration og personlig vejledning
Hos VICA Danmark tilbyder vi  forskellige typer af udestuer. For eksempel  kan I vælge en af vores sidemodeller, der  kan tilpasses i harmoni med husets stil lige efter jeres behov og ønsker. 

I vores store indendørs udstilling er der rig mulighed for at se og inspicere vores forskellige modeller og typer af udestuer. De er tilmed alle sammen indrettet på forskellig vis for at give jer rumfornemmelsen og inspiration til de forskellige muligheder. Der vil altid være en medarbejder til stede, der gerne vil hjælpe med spørgsmål, råd og vejledning.

Vores udestuer er fremstillet i miljøvenligt formstabil plast med indlagt stål eller aluminiumsprofiler og er vedligeholdelsesfrie og bevarer deres udseende år efter år.

graham-064_Content Slide.jpg
ude_side_7_4_Content Slide.jpg
graham-059_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog