Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Kamillevaenget-11-5270-5-_Content Slide.jpg

Fakta

Skræddersyet løsning der matcher huset
Optimal isolering
Forlængelse af køkken/alrum
Genbrug af eksisterende brystningsmur

Fra terrasse til lækker udestue

Et lyst og spændende rum til brug året rundt
Familien i Odense havde et ønske om at få  et lyst og spændende rum til brug hele året rundt. Løsningen blev at overdække den eksisterende terrasse og på den måde skabe nogle ekstra dejlige, lyse kvadratmeter i forlængelse af husets køkken/alrum. 

Skræddersyet udestue i arkitektonisk stil med huset
Udestuen blev målt præcist op, så den kunne bygges på den eksisterende murbrystning. Den er desuden designet med sprosser i ruderne og samme taghældning som huset, så den matcher husets øvrige stil.

Isolering af udestue for optimal brug året rundt
Udestuen er isoleret og kan dermed uden problemer bruges året rundt. For at sikre et godt lysindfald til husets vigtigste rum, køkken/alrummet, der både fungerer som fælles samlingspunkt og arbejdsplads for hele familien, er der valgt et glastag.

Indbygget UV-beskyttelse, varmeregulering og høj isoleringsevne
Det anvendte glas er højt isoleret sikkerhedsglas med en U-værdi på 1,0, en UV-beskyttelse på 94% og en varmerefleksion på 78%. Det betyder, at glasset effektivt holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Udestuen er herudover udstyret med 2 enkeltdøre samt flere topstyrede vinduer for nemmere betjening.

Kamillevaenget-11-5270-1-_Content Slide.jpg
Kamillevaenget-11-5270-3-_Content Slide.jpg
Kamillevaenget-11-5270-5-_Content Slide.jpg
Kamillevaenget-11-5270-6-_Content Slide.jpg
Kamillevaenget-11-5270-7-_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog