Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

ude_hjoer_10-1-_Content Slide.jpg

Fra vindblæst terrasse til paradis

I lys og læ året rundt
Hvad nytter det, at have en vidunderlig udsigt over mark og vand, når vinden er strid på terrassen og får selv de garvede til at søge ly? Familien i Fredericia var ikke i tvivl. De ville skabe en udestue under udhænget fra den eksisterende terrasse på førstesalen.

Moderne udestue i stil med huset
Udestuen er minimalistisk, så den passer til husets stil og gulvet er lagt på en støbt sokkel. Det lille skrå glastag i forlængelse af udhænget sikrer godt lysindfald samt bedre plads og hele fronten kan åbnes op, takket være hele 9 meter foldedøre. Dermed er der stadig mulighed for at slikke sol, når vinden tager en fridag.

Kan bruges året rundt
Takket være de lavenergiglas VICA Danmark leverer, kan familien bruge udestuen året rundt. Det isolerende sikkerhedsglas har en UV-beskyttelse på 94 % og en varmereflektion på hele 78 %. Det betyder, at udestuen holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Mere behageligt bliver det næppe at invitere solen ind og nyde udsigten året rundt.

Fakta

Udestue bygget ind under eksisterende terrasse
Moderne minimalistisk stil
Hele fronten kan åbnes med 9 foldedøre
Lille skråt glastag sikrer godt lysindfald og bedre plads
ude_hjoer_10-2-_Content Slide.jpg
ude_hjoer_10-1-_Content Slide.jpg
ude_hjoer_10-3-_Content Slide.jpg
ude_hjoer_10-6-_Content Slide.jpg
ude_hjoer_10-4-_Content Slide.jpg
ude_hjoer_10-5-_Content Slide.jpg

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri eller udestue. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book et møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog