Vinterstue

En vinterstue er en tilbygning på huset, hvor du kommer tættere på naturen og bringer lyset indenfor. Vinterstuen er en hyggelig udvidelse af din bolig, så du kan forlænge sommeren, opleve sæsonerne skifte, og nyde vinterens smukke landskaber helt tæt på.

Hvad er en vinterstue?

Få naturen tæt på, året rundt

En vinterstue er en isoleret udestue – nogle kalder det eller havestue – og er altså oftest en tilbygning til din bolig. En vinterstue giver gode muligheder for at bruge flere timer af hverdagen tættere på naturen. Mange får stor glæde af at kunne komme ud i det åbne rum, hvor solens lys og varme forlænger dagen.

Med en vinterstue kan du skabe en dejlig overgang mellem huset og haven, hvor du kan nyde haven året rundt. Vinterstuen har fået sit navn, fordi den lader dig komme ud i naturen selv i de kolde vintermåneder.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du hele 268 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Forlæng sommeren og nyd vinteren

Vinterstuen bliver hurtigt familiens samlingspunkt, hvor I kan bruge en masse hyggelige timer sammen både om sommeren, hvor I kan nyde varmen til langt ud på aftenen, og om vinteren, hvor I kan betragte den flotte, klare natur helt tæt på.

Der er mange fordele ved at få tilbygget en vinterstue. Med en vinterstue får I blandt andet:

  • Et ekstra rum i hjemmet
  • Et bindeled mellem hus og have
  • Mere lys og varme ind i huset
  • En længere sommer og mulighed for at nyde vinteren helt tæt på
  • Højere boligværdi

Få din drømme-vinterstue

Typisk vil en vinterstue være en tilbygning til din bolig, så du kan gå direkte fra boligen ud i vinterstuen. Her kan du nyde naturen på klos hold og samtidig lade lyset strømme ind i resten af hjemmet. I vinterstuen kan du få hyggelig familietid, dyrke planter og få mere ud af din have.

Med en isoleret vinterstuetilbygning hæver du også værdien af dit hjem. Vinterstuen kan integreres fuldstændigt, så den stilistisk passer til dit hus og den stil, du ønsker.

Du kan blandt andet være med til at designe tilbygningen med valg af størrelse og form, farve, brystningsmur, mm., som gør vinterstuen til en perfekt del af din bolig og giver huset personlighed og charme.

Vi bygger vinterstuen efter dine drømme

Vi gør en dyd ud af at gøre vinterstuen til en integreret del af dit hjem, så det giver huset personlighed, samtidig med at det udvider dine muligheder for at komme ud under åben himmel. Mange af vores kunder nyder deres vinterstue året rundt.

Få en 3D tegning af din udestue

Få plads til det hele - lad os designe din udestue sammen

Drømmer du om at få lavet en tilbygget vinterstue? Vores udestuer kan laves i klassiske designs eller med en mere moderne tilgang – vi kan også tilpasse udestuen til din boligs arkitektoniske stil. Vi har en lang række faste designs, så du nemt kan tage en beslutning, eller du kan lade dig inspirere og selv være med til at designe din drømme-vinterstue. Muligheder er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering

Hvad koster en vinterstue?

Prisen på en vinterstuetilbygning afhænger af flere faktorer, såsom størrelse og materialer. Vi har samlet et overblik over priser på vinterstue tilbygninger, så du kan få en ide om, hvad din vinterstue kan koste.

Du kan se oversigten over priser her.

Vil du have en mere konkret pris på dit byggeprojekt, er du velkommen til at besøge os i vores showrooms i Kolding og Køge. Her kan du se vores store udvalg af vinterstuer, udestuer, orangerier, mm., og vi kan tage en snak om dine ønsker og behov. Du kan booke et gratis møde med en af vores kompetente rådgivere, som kan fortælle mere om dine muligheder, give en pris på din drømme-vinterstue og hjælpe dig godt i gang.

Besøg os snart – vi glæder os til at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din udestue i vores interaktive katalog – med hele 268 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023
book_online Book møde