Til dig der drømmer om orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse

Glæd dig til sensommerens store InspirationsWeekend den 24.-25. august kl. 10-15, og få en helt unik mulighed for at opleve et storslået event fyldt med inspiration og eksperternes nyttige råd til løsninger, der kan omgive dig med mere lys og natur i hverdagen.

Oplev Danmarks største udvalg inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse - til alle boliger og i flere prisklasser

Dette er din mulighed for at få inspiration til, hvordan du kan forlænge sommeren med din egen grønne oase, eller skabe et opholdsrum tæt på lyset og naturen i læ for vind og vejr - hele året.

Vi har et bredt udvalg til alle boliger og i flere prisklasser, så medbring gerne billeder, tegninger eller drømme, så hjælper vi med at designe en løsning, der passer til dig og din bolig.

Vil du være sikker på at få en tid hos en af vores rådgivere? Så reservér en tid og få svar på dine spørgsmål.

Reservér tid

Oplev også ...

Mosaik.jpg

Vær med til InspirationsWeekend
/ 24.-25. august i Kolding kl. 10-15

Med mere end 2500 m2 showroom og mere end 30 forskellige modeller inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse, stylet med de nyeste trends inden for indretning af uderum, byder vi på alt hvad hjertet kan begære for dig, der drømmer om en hverdag tættere på lyset og naturen.

Kom og vær med - og bliv inspireret

Sted: Nordager 22, 6000 Kolding

Kan du ikke vente? 
Så gå på opdagelse i vores store galleri og find inspiration til dit nye orangeri, udestue, pavillon eller drivhus. 

Se mere