Byggeprocessen

Første møde - afklaring af ønsker og behov

Der er mange overvejelser der skal gøres inden der investeres i eksempelvis et orangeri eller en udestue. Derfor står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilken løsning, der kam matche dine ønsker og behov. Ved besøg i vores showrooms i Kolding eller Greve kan vi præsentere forskellige løsninger og i de fleste tilfælde, kan vi give et tilbud på den ønskede løsning. Det samme kan også gøres telefonisk. Herefter kan vi aftale det videre forløb med rådgivning og endelig tilbudsgivning.

Skitseforslag og tilbud - visualisering af dit projekt

I vores tilbud, som er ganske uforpligtende, medfølger en udførlig beskrivelse af materialer og byggearbejdet - lige fra støbning til afslutningsvis fugning. Yderligere medfølger en målsat teknisk 3D tegning og efter aftale en arkitektlignende tegning.

Købsaftale

Efter din accept af tilbuddet fremsendes købsaftalen til underskrift. Nu kan ansøgningen om byggetilladelsen igangsættes og vi kan med en underskrevet fuldmagt fra dig ansøge digitalt ved kommunen. Vi har en fuldmagtblanket hertil.  

Byggeriet igangsættes

Efter godkendt byggetilladelse starter byggeprocessen. Byggedatoen aftales og måltagning af byggeopgaven foretages af en af vores erfarne byggeledere, som ligeledes være din direkte kontakt og vil løbende holde dig orienteret om projektets fremdrift og tidsplan. Vores faguddannede håndværkere vil desuden sikre, at du får monteret bygningen korrekt og i højeste kvalitet. 

Gennemgang og aflevering

Når projektet er færdigt udarbejdes en afleveringsrapport, hvor eventuelle mangler anføres. Måtte der være enkelte mangler, vil udbedringen iværksættes omgående. Ved afslutningen af projektet sikrer vi, at byggeriet er udført i højeste kvalitet og i overensstemmelse med dine forventninger. 

  

            

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Katalog

Bestil katalog og lad dig inspirere.

Showrooms

Kom og se vores store indendørs showrooms i Kolding eller Greve.


VICA tegner og bygger inden du betaler