Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

IMG_8608_HDR.jpg IMG_8608_HDR.jpg

Nem og tryg byggeproces

Når du bygger med VICA Danmark, er du sikret en høj kvalitet gennem hele byggeprocessen. Vi hjælper med at ansøge om byggetilladelse og vi tager samtidig ansvaret for endelig teknisk opmåling af dit orangeri, din udestue, pavillon eller drivhus. 

Vi kan skræddersy en løsning, der passer til dine ønsker og behov ligesom vores faguddannede håndværkere sørger for montering i højeste kvalitet. Vi sætter en ære i at gøre hele processen nem og tryg for dig, så du kun skal tænke på at glæde dig til, at din drøm bliver til virkelighed.

 

IMG_4617.jpg

Som en ekstra tryghed for vores kunder, er VICA Danmark medlem af brancheorganisationen Byg Garanti, der sikrer, at VICA Danmark overholder almindelig god byggeskik. Og så giver vi desuden udvidet 5 års garanti på alle vores produkter samt vores håndværksmæssige arbejde.

Byggeprocessen - trin for trin

# 1 Første møde - afklaring af ønsker og behov

Der er mange overvejelser der skal gøres inden der investeres i eksempelvis et orangeri eller en udestue. Derfor står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilken løsning, der kan matche dine ønsker og behov. Ved besøg i vores showrooms i Kolding eller Greve kan vi præsentere forskellige løsninger og i de fleste tilfælde, kan vi give et tilbud på den ønskede løsning. Det samme kan også gøres telefonisk. Herefter kan vi aftale det videre forløb med rådgivning og endelig tilbudsgivning.

# 2 Skitseforslag og tilbud - visualisering af dit tilbud

I vores tilbud, som er ganske uforpligtende, medfølger en udførlig beskrivelse af materialer og byggearbejdet - lige fra støbning til afslutningsvis fugning. Yderligere medfølger en målsat teknisk 3D tegning og efter aftale en arkitektlignende tegning.

# 3 Købsaftale

Efter din accept af tilbuddet fremsendes købsaftalen til underskrift. Nu kan ansøgningen om byggetilladelsen igangsættes og vi kan med en underskrevet fuldmagt fra dig ansøge digitalt ved kommunen. Vi har en fuldmagtblanket hertil.  

# 4 Byggeriet igangsættes

Efter godkendt byggetilladelse starter byggeprocessen. Byggedatoen aftales og måltagning af byggeopgaven foretages af en af vores erfarne byggeledere, som ligeledes være din direkte kontakt og vil løbende holde dig orienteret om projektets fremdrift og tidsplan. Vores faguddannede håndværkere vil desuden sikre, at du får monteret bygningen korrekt og i højeste kvalitet. 

# 5 Gennemgang og aflevering

Når projektet er færdigt udarbejdes en afleveringsrapport, hvor eventuelle mangler anføres. Måtte der være enkelte mangler, vil udbedringen iværksættes omgående. Ved afslutningen af projektet sikrer vi, at byggeriet er udført i højeste kvalitet og i overensstemmelse med dine forventninger. 

Kontakt os

Vores firma er sammensat af et stærkt team, som alle brænder for godt håndværk, design og glade kunder. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om hvilke løsninger, der kan matche dine ønsker og behov.

Vi har showrooms i Kolding og Greve, hvor du kan gå på opdagelse blandt vores mange forskellige løsninger. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Ring blot 7550 4899 eller kontakt vores team nedenfor. 

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri, udestue eller drivhus. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog