Udestue på gavl

Drømmer du om en tilbygget udestue på gavl? Med en gavlmodel kan du placere udestuen for enden af boligen - og vi kan designe glasbygningen, så den bliver helt integreret på boligen og passer husets arkitektoniske stil.

En udestue bringer mere lys ind i hjemmet, og derfor kan placeringen på gavl være helt oplagt, hvis det er her, der er meget lys og sol. Udestuen kan laves med både glastag og vinduer, så du får et unikt rum fyldt med lys.

Lad dig inspirere af andre kunders flotte udestuer på gavl.

En helt unik udestue tilbygget på gavl

Hos Anne og Lars er huset overdækkede terrasse blevet lavet til en udestue. Den unikke tilbygning bringer varme og lys ind i hverdagen - forår, efterår og vinter kan pludselig tilbringes helt ude i naturen.

Tag med Felix Smith på besøg hos dem.

Hvad er en udestue på gavlen?

Huset gavl er den væg mellem kanterne af krydserne taghældninger. Denne væg er typisk trekantet og anses ofte for at være "enden" af huset.

En udestue på gavl forlænger dermed hjemmet. At vælge at placere sin udestue her er en dejlig løsning, der forlænger huset. Hvad enten begrundelsen er pladsen på din grund eller solens indfald på gavlen, kan udestuen som gavlmodel passe perfekt til huset.

Hvordan bruger man en udestue på gavl?

Vælger du at placere udestuen på gavl, kan du bringe stuen, spisestuen eller et tredje rum ud i lyset. Gavlmodellen forlænger det rum, den går fra, ud i naturen.

Her kan du træde ud i lyset og nyde morgenkaffen, samle venner og familie til skønne middage i aftensolen, eller gøre plads til en hobby. Uderummet er dit fristed i forlængelse af hjemmet.

Gavl-udestue af glas

En udestue fra VICA bygges primært i glas. Her får du både store vinduer og fuldt glastag, som sikrer, at du får en masse lys ind i udestuen og resten af boligen.

Du kan vælge forskellige typer af glas til din udestue, der kan gøre hverdagen i uderummet endnu skønnere. Det kan f.eks. være glas med UV-beskyttelse eller lavenergi glas.

Vores glasbygningen bygges desuden enten i plast eller aluminium alt efter dine valg.

loading...

Gå på opdagelse i vores inspirationsbog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger. Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA Danmarks inspirationskatalog

Bring lyset ind i hverdagen

En udestue i glas bring naturligt lys ind i hjemmet. I udestuen med glastag kan du nyde både sommerens varme og opleve vinteren på klos hold. Du må opvarme en isoleret udestue, og opsætter du f.eks. en brændeovn, kan du opleve vinterens unikke lys og natur helt tæt på.

 

Udestue regler

Drømmer du om en udestue, er der nogle regler, der skal følges. At bygge en udestue kræver en byggetilladelse - men vi hjælper dig igennem hele processen: Vi hjælper med at designe glasbygningen efter dine drømme og behov, vi søger byggetilladelse for dig, og vi monterer glasbygningen.

Så skal du blot se frem til at nyde dit nye uderum.

 

Inspiration til indretning af udestue på gavl

Du kan indrette din udestue, så den passer til dine drømme. Udestuen kan blive en spisestue, en stue eller et hobbyrum. Det solrige rum kan også bruges til at udvikle grønne fingre med skønne planter.

Dit valg af møbler, lys og tekstiler sætter rammerne om det skønne udeliv.

 

book_online Book møde