Gavlmodeller

Lad din udestue matche din bolig med en gavlmodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Ud fra gavlen på huset designer vi den udestue, som passer bedst til dit hus og harmonerer med det sted, hvor den skal bygges.

Udestuen gør sommeren perfekt uanset vind og vejr

"Vi er helt utrolig glade for vores udestue!" Sådan lyder det fra ejeren der har oplevet to meget forskellige somre i udestuen. Men uanset vind og vejr skaber udestuen den perfekte sommer i Danmark, hvor vejret både kan være meget omskiftelig, men også meget solrig.

Se mere

Udestuen er hele familiens yndlingsrum

I forbindelse med at familien i Aabenraa skulle bygge nyt, var der ingen tvivl. Der skulle påbygges en udestue, så drømmen om at komme tættere på lyset og naturen i hverdagen kunne realiséres.

Se mere

Forøg boligens værdi med en glasbygning i høj kvalitet

At investere i et orangeri eller en udestue, er ikke kun et spørgsmål om at realisere drømmen om, at komme tættere på lyset og naturen. Det er også en investering, som kan betale sig på lang sigt.

Læs mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Fra vindblæst terrasse til paradis

Hvad nytter det, at have en vidunderlig udsigt over mark og vand, når vinden er strid på terrassen og får selv de garvede til at søge ly? Familien i Fredericia var ikke i tvivl. De ville skabe en udestue under udhænget fra den eksisterende terrasse på førstesalen.

Se mere

Intim udestue giver huset nyt liv og lys

En smuk, klassisk villa fortjener en smuk løsning i tråd med husets stil. Familien på Samsø ønskede at skabe et unikt rum, hvor lyset kunne strømme ind året rundt, men uden at løsningen stak af fra huset. 

Se mere

Victoriansk strejf til patriciervillaen

En smuk patriciervilla tør de færreste forbryde sig arkitektonisk imod. Og heller ikke familien her, som har fået en løsning, der smelter sammen med husets nuværende stil, blandt andet takket være de matchende vinduessprosser. 

Se mere

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer og pavilloner.

Find nærmeste showroom

Vi visualiserer dine drømme

For os er det vigtigt, at vi bygger i overensstemmelse med dine drømme. Derfor sætter vi en stor ære i at afdække dine ønsker tidligt i processen blandt andet via arkitektlignende tegninger, som visualiserer din VICA løsning i sammenhæng med huset og haven.

Kom godt i gang