Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Gavlmodeller

Lad din udestue matche din bolig med en gavlmodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Ud fra gavlen på huset designer vi den udestue, som passer bedst til dit hus og harmonerer med det sted, hvor den skal bygges.

Hverdagen er flyttet ud i lyset

Med udestuen som hverdagens omdrejningspunkt bliver dagslyset udnyttet til fulde hos familien i Brønderslev, som med det lyse rum har fået helt nye udfoldelsesmuligheder.

Se mere

Udestuen gør sommeren perfekt uanset vind og vejr

"Vi er helt utrolig glade for vores udestue." Sådan lyder det fra familien i Sønder Trane, der har oplevet to meget forskellige, men perfekte somre i udestuen. 

 

Se mere

Udestuen er hele familiens yndlingsrum

I forbindelse med at familien i Aabenraa skulle bygge nyt, var der ingen tvivl. Der skulle påbygges en udestue, så drømmen om at komme tættere på lyset og naturen i hverdagen kunne realiséres.

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Fra vindblæst terrasse til paradis

Hvad nytter det, at have en vidunderlig udsigt over mark og vand, når vinden er strid på terrassen og får selv de garvede til at søge ly? Familien i Fredericia var ikke i tvivl. De ville skabe en udestue under udhænget fra den eksisterende terrasse på førstesalen.

Se mere

Intim udestue giver huset nyt liv og lys

En smuk, klassisk villa fortjener en smuk løsning i tråd med husets stil. Familien på Samsø ønskede at skabe et unikt rum, hvor lyset kunne strømme ind året rundt, men uden at løsningen stak af fra huset. 

Se mere

Victoriansk strejf til patriciervillaen

En smuk patriciervilla tør de færreste forbryde sig arkitektonisk imod. Og heller ikke familien her, som har fået en løsning, der smelter sammen med husets nuværende stil, blandt andet takket være de matchende vinduessprosser. 

Se mere

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer og pavilloner.

Find nærmeste showroom