Fritstående pergola

En fritstående pergola er et skønt uderum, der kan placeres hvor som helst i haven. Pergolaen bliver hurtigt et foretrukket frirum, hvor du kan nyde naturen på klos hold hele sommeren.

En pergola er en konstruktion af stolper og tag, hvorpå der evt. kan sættes sider. Vil du have en pergola midt i haven, ved poolen eller på hjørnet af terrassen, skal du have en fritstående pergola – også kaldet en pergola pavillon.

Fordelene ved en fritstående pergola

En fritstående pergola sætter rammerne for et dejligt udeliv, hvor haven og din pergola smelter sammen i løbet af sommeren. Pergolaen bliver oasen I trækker hen i, hvis solen brænder, eller hvis det begynder at regne. Her kan I nyde skygge for sol og læ for regn, mens I stadig sidder helt ude i havens grønne omgivelser.

En fritstående pergola kan gøre en stor forskel for jeres brug af haven:

  • Med en overdækket oase midt i haven har I altid et sted at trække hen, hvis vejret driller
  • I pergolaen finder I fred og et udendørs frirum, hvor der er plads til afslapning
  • En fritstående pergola giver huset en romantisk charme og hæver husets værdi

Hvad er en pergola pavillon?

En pergola pavillon er en fritstående pergola, der kan sættes op lige der, hvor du synes, den passer bedst ind i din have. Her får du et romantisk frirum midt i haven.

Pergola pavillonen er en skøn løsning som overdækning på en eksisterende fritstående terrasse, eller som et nyt uderum. Pergolaen som pavillon har en helt unik charme, der giver haven et skønt, nyt udtryk, og det er et dejligt uderum, der sætter rammerne for udelivet i sommermånederne.

Se vores fritstående pergola

Vi har en række pergolaer, der kan laves som fritstående elementer – de kan placere lige der, hvor du ønsker, så du kan få et skønt område midt i haven, for enden af terrassen eller ved poolen.

Camargue er en pergola med roterbart lameltag, der har kraftigere sideremme. Det betyder, at du kan få opsat flere løsninger i en enkelt side, og at dine sider kan integreres helt i sideremmene.

Camargue laves på dine mål, og du kan købe en række tilvalg, så du kan gøre din pergola endnu mere luksuriøs, så den opfylder netop dine drømme.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Få en 3D tegning af din pergola

Hør mere om dine muligheder

Er du fristet af ideen om at kunne trække ud i haven og naturen, selv hvis vejret ikke er helt i top? Så har du fundet løsningen her. Book et designmøde, hvor vi kan snakke om, hvilke løsninger, der passer bedst til din bolig.

Udforsk de mange tagmuligheder til din pergola

Vores fritstående pergolaer kan laves med forskellige typer tag, så du får frit valg over, hvilke funktioner din pergola skal have.

Du kan for eksempel vælge vores populære modeller, som er dejlige løsninger med skydebart tag. De giver de dig nogle helt fantastiske muligheder for at komme ud under åben himmel og nyde solen, eller sidde i ly for regnen på de våde sommerdage.

Fritstående pergola med sider

Du kan vælge at få sat sider og screens på din pergola, så du kan skabe endnu mere læ. Vi laver ofte glassider på fritstående pergola, så de kan bruges oftere og i flere slags vejr, mens man stadig føler, at man er helt ude i haven – på nogle modeller kan du få bygget skydedøre, så du kan komme helt tæt på naturen, når vejret er til det og lukke, hvis det bliver koldt i løbet af sommeraftenenerne.

Vi har mange løsninger, så du kan få den helt perfekte fritstående pergola, der virkelig kan skabe trygge rammer for familiens udeliv.

Tilvalg/ Tilbehør

Hvilke løsninger tilbyder vi hos VICA Danmark?

Vi kan bygge din fritstående pergola efter dine mål og i dit valg af farve, så den passer ind i det tiltænkte område i haven, ved poolen eller på et hjørne af terrassen. Vi tilbyder en række tilkøb, såsom:

  • Faste eller skydbare glassider
  • Screens og vindstabile rullegardiner
  • Skydeparti med justerbare vippelameller i cedertræ eller aluminium
  • Regnsensor
  • Varmepaneler
  • m.m

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde