Pergola med skydetag

En pergola er en terrasseoverdækning, der giver dig beskyttelse mod regnfulde dage eller kraftig sol og dermed muligheden for at nyde din terrasse og have oftere. Vores pergolaer med skydetag er med fjernstyrede og motoriserede lameller i taget, som du kan køre helt til side, når du vil nyde solen og den blå himmel.

Fordele

Nyd fuld sol med et skydetag

Hvis du gerne vil have mere ud af din terrasse eller dit yndlingssted i haven, kan du med fordel tage et kig på en pergola med skydetag. Pergolaen byder dig velkommen under åben himmel, når vejret er til det, og skærmer for regnen, så du kan nyde haven hele sommeren.

Pergolaen kan enten tilbygges på dit hus eller være en fritstående løsning et dejligt sted i haven, hvor den bringer dig tættere på naturen. Uanset hvor du placerer den, kan du få større udbytte af din have i de varme, men til tider regnfulde sommermåneder. En pergola med skydetag giver dig nemlig de perfekte rammer til både at nyde solen eller opleve sommerregn og den skønne duft af våde planter helt tæt på.

Modeller

Pergolaer med skydetag

Vi har forskellige pergolaer med skydetag, som vi bygger efter dine mål og specifikationer. Du kan selv vælge farven på din pergola og tilkøbe en lang række ekstra udstyr, for at tilpasse din pergola til netop dine behov.

Vores pergolaer kan både bygges som ren overdækning uden noget i siderne eller med screens, der er fuldt integrerede i overdækningen, så de er helt skjult, når de er kørt ind.

Pergola med skydetag

AERO SKYE

AERO SKYE er den luksuriøse model, hvor vi kombinerer roterbare lameller og skydetag, så du får total kontrol over lysindfaldet og regnens indfald i pergolaen.

Læs mere
Pergola med skydetag

CAMARGUE SKYE

CAMARGUE SKYE er en af vores ekstra luksuriøse modeller, hvor du får et tag, der både kan roteres og køres helt til side.

Læs mere
Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Få en 3D tegning af din pergola

Book et møde og hør mere om dine muligheder

Drømmer du om at få bygget en smuk pergola, så du kan nyde sommeren endnu mere? Vi bygger din pergola med skydetag efter dine mål og specifikationer, og vi vil derfor meget gerne tage en snak med dig om dine drømme og muligheder, så vi kan give dig en ide om pergolaens pris.

Book et design møde og få konkrete råd om pergolaer med skydetag af vores professionelle rådgivere.

Få mere læ med sider på din pergola med skydetag

Vores pergolaer kan alle laves med sider, så du kan få endnu mere læ under din pergola med skydetag. Du kan vælge mellem faste og foldbare sider, så du kan få mest muligt ud af din pergola – begge typer kan laves af glas, så du altid kan nyde den flotte natur, der omgiver din pergola.

Få det bedste ud af dine have

Uanset om du ønsker at integrere din pergola som en udvidelse af hjemmet, eller drømmer om at skabe en fredelig oase et sted i haven, kan vi lave en flot pergola efter dine mål.

fritstående pergola - vica danmark


Fritstående pergola med skydetag

En fritstående pergola er til gengæld en dejlig mulighed for at komme ud i naturen. Her kan du komme helt ud i det fri, men du er stadig beskyttet mod regnen eller solens hårde stråler, og det er derfor en perfekt løsning, hvis du elsker at være udendørs. Med skydetaget kan du selv tilpasse, om du ønsker at sidde i fuld sol eller hellere vil køle ned i skyggen.

Læs mere om mulighederne med en fritstående pergola her.

vægmonteret pergola - vica danmark


Integreret pergola med skydetag

En integreret pergola giver de samme funktioner som en markise, men er især brugbar på store terrasser. Pergolaen giver dig langt flere muligheder for at komme udenfor og nyde din have, selvom det regner – faktisk kan det være enormt hyggeligt at sidde under pergolaen på en regnvejrsdag i de varme måneder. Når du integrerer pergolaen, giver du også huset et smukt arkitektonisk præg og får en flot tilbygning på din bolig. 

Bliv klogere på mulighederne her.

Tilvalg/ Tilbehør

Find den helt rigtige løsning til din have

Vores pergolaer er designet til de danske vejrforhold og kan modstå vind, regn og sne. Når taget er lukket, er det regntæt, og du kan tilkøbe en regnvejrssensor, så taget lukker automatisk, når det begynder at regne. Lamellerne kan desuden klare en snelast på op til 200kg/m2 og modstå vindstyrker helt op til orkanstyrke.

Du kan gøre din pergola endnu mere luksuriøs med en række lækre tilvalg, fx:

  • Faste eller skydbare glassider
  • Screens og vindstabile rullegardiner
  • Skydeparti med justerbare vippelameller i cedertræ eller aluminium
  • Varmepaneler og LED-lys i remme eller søjler
  • m.m

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde