Uisoleret orangeri

Med et uisoleret orangeri får du en elegant og robust løsning, der er designet til det danske vejr. I vores orangerier er der højt til loftet og masser af plads til både dig og dine eksotiske planter. Se vores store udvalg og find en løsning som passer til jeres stil og ønsker.

Se vores orangerier

Uisoleret orangeri
Projekter

Løsninger skræddersyet til dig

Har du brug for et orangeri eller drivhus med ekstra højde og bredde og måske i flere niveauer? Så kan vi hjælpe med at designe og bygge en løsning til dig uanset størrelse. 

Vi er eksperterne

Hvorfor vælge VICA Danmark?

VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

5 års garanti

Vælg kvalitet

VICA Danmark uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, der er vedligeholdelsesfrie og designet til det danske vejr. Dette sikrer dig en løsning, der holder i mange år uanset vind og vejr.

Vælger du en uisoleret løsning fra VICA Danmark, er du garanteret 5 års garanti. Så får du ekstra tryghed oven i købet. Vil du vide mere? 

Inspiration

Bestil katalog

Se vores store katalog med hele 180 siders inspiration inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

book_online Book møde