Uisoleret orangeri

Med et uisoleret orangeri får du en elegant og robust løsning, der er designet til det danske vejr. I vores orangerier er der højt til loftet og masser af plads til både dig og dine eksotiske planter. Se vores store udvalg og find en løsning som passer til jeres stil og ønsker.

Se vores orangerier

Uisoleret orangeri

Drømmer du om et unikt uderum, hvor grønne fingre kan få plads til at udfolde sig? Så er et uisoleret orangeri som Lines måske den rigtige løsning til dig. Se det smukke uderum i denne video.

Projekter

Løsninger skræddersyet til dig

Har du brug for et orangeri eller drivhus med ekstra højde og bredde og måske i flere niveauer? Så kan vi hjælpe med at designe og bygge en løsning til dig uanset størrelse. 

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video

En ekspert fortæller

Uisolerede glasbygninger i højeste kvalitet

Drømmer du om en uisoleret glasbygning som et drivhus eller et orangeri? En uisoleret løsning giver skønt læ og samler på sommerens varme – vores glasbygninger laves i højeste kvalitet, så du får en skøn løsning til drømme-haven.

Find varme i et isoleret orangeri – året rundt

Har du taget et kig på vores isolerede løsninger? Med et helårs orangeri kan du træde direkte ud i den skønne sydlandske varme, selv når sneen falder eller vinden blæser udenfor. Et isoleret orangeri giver også dine planter et perfekt sted at overvintre – det isolerede orangeri er altså absolut den rette beslutning, hvis både du og dine planter trænger til lidt varme i de kolde vintermåneder.

Vi er eksperterne

Hvorfor vælge VICA Danmark?

VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Vores orangeri er i højeste kvalitet, og du får et unikt uderum, der kan skræddersys til din boligs arkitektur.

5 års garanti

Vælg kvalitet

VICA Danmark uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, der er vedligeholdelsesfrie og designet til det danske vejr. Dette sikrer dig en løsning, der holder i mange år uanset vind og vejr.

Vælger du en uisoleret løsning fra VICA Danmark, er du garanteret 5 års garanti. Så får du ekstra tryghed oven i købet. Vil du vide mere? 

Inspiration

Bestil katalog

Se vores store katalog med over 300 siders inspiration inden for orangerier, udestuer, pavilloner, drivhuse, pergolaer og terrasseoverdækninger. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

book_online Book møde