Uisolerede orangerier

Drivhuse

Leder du efter et drivhus?

Se drivhuse >

Specialløsninger

Har du brug for ekstra højde og bredde? Og måske i flere niveauer? Uanset størrelsen kan vi hjælpe dig.

Specialløsninger

Uisolerede orangerier

Med et uisoleret orangeri får du en elegant og robust løsning, der er designet til det danske vejr. I vores orangerier er der højt til loftet og masser af plads til både dig og dine eksotiske planter.

Brug sorteringsmulighederne eller se listen igennem for at finde det orangeri, der passer præcis til dig.

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Showroom

Vælg kvalitet

VICA Danmark uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner er fremstillet af solide kvalitetsmaterialer, der er vedligeholdsesfrie og designet til det danske vejr. Dette sikrer dig en løsning, der holder i mange år uanset vind og vejr.

Vælger du en uisoleret løsning fra VICA Danmark, er du garanteret 5 års garanti. Så får du ekstra tryghed oven i købet. Vil du vide mere? 

Kontakt os

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Skræddersyede løsninger

Vi kan alle have individuelle behov, når det kommer til orangerier. Derfor kan du selv designe dit orangeri ud fra dine ønsker og behov - kun fantasien sætter grænser for dine drømme. 

Se mere