Sidemodeller

Lad din udestue matche din bolig med en sidemodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Ud fra langsiden på huset designer vi den udestue, som passer bedst til dit hus og harmonerer med det sted, hvor den skal bygges.

loading...
220 SIDERS INSPIRATION

Se vores sidemodeller

Vores katalog rummer en masse inspiration og gode råd til din nye udestue til langsiden af dit hus. Lad dine drømme få "frit løb" og find den løsning, der er den helt rigtige for dig.

Du vælger selv, om du vil se kataloget online – eller vil have det tilsendt fragtfrit med posten. 

Flyt stuen ud i haven - eller flyt haven ind i huset

Mange vælger at tage navnet “udestue” meget bogstaveligt og indretter en ny stue, der så at sige ligger ude i haven. Andre lægger mere vægt på at trække haven ind i huset. Der findes ikke noget, der er rigtigt eller forkert, og vores erfaring er, at vores kunder stille og roligt finder deres helt egen balance, der passer til netop deres behov.

Læs mere

 

Helt klassisk, men alligevel helt særlig

Behovet for at komme tættere på lyset og haven uanset årstid betød, at familien i Kolding besluttede sig for at tilføre huset en ekstra dimension. Således blev boligen udvidet med en klassisk udestue, som er blevet et ganske særligt samlingspunkt for hele familien. 

Læs mere

Et lyst og åbent rum

Udestuen emmer af sommerhusstemning ved det mindste solstrejf og familien kan nyde udestuen året rundt takket være støbt og isoleret gulv og gennemtænkte materialer, der holder på varmen om vinteren og effektivt holder temperaturen nede sommeren igennem.

Læs mere

book_online Book møde