Sidemodeller

Lad din udestue matche din bolig med en sidemodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Ud fra langsiden på huset designer vi den udestue, som passer bedst til dit hus og harmonerer med det sted, hvor den skal bygges.

loading...

Gå på opdagelse i vores inspirationsbog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA Danmark inspirationskatalog

Flyt stuen ud i haven - eller flyt haven ind i huset

Mange vælger at tage navnet “udestue” meget bogstaveligt og indretter en ny stue, der så at sige ligger ude i haven. Andre lægger mere vægt på at trække haven ind i huset. Der findes ikke noget, der er rigtigt eller forkert, og vores erfaring er, at vores kunder stille og roligt finder deres helt egen balance, der passer til netop deres behov.

Læs mere

 

Helt klassisk, men alligevel helt særlig

Behovet for at komme tættere på lyset og haven uanset årstid betød, at familien i Kolding besluttede sig for at tilføre huset en ekstra dimension. Således blev boligen udvidet med en klassisk udestue, som er blevet et ganske særligt samlingspunkt for hele familien. 

Læs mere

Et lyst og åbent rum

Udestuen emmer af sommerhusstemning ved det mindste solstrejf og familien kan nyde udestuen året rundt takket være støbt og isoleret gulv og gennemtænkte materialer, der holder på varmen om vinteren og effektivt holder temperaturen nede sommeren igennem.

Læs mere

book_online Book møde