Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

VICA Danmark udestue 2 a.JPG

Sidemodeller

Lad din udestue matche din bolig med en sidemodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Ud fra langsiden på huset designer vi den udestue, som passer bedst til dit hus og harmonerer med det sted, hvor den skal bygges.

Tænk udestue når du bygger nyt

Vi har kendt de klassiske firkantede udestuer i Danmark i mange år, men i dag findes udestuer i mange forskellige designs - også til nybyggeri. Familien i Hedensted ville gerne trække naturen og lyset helt ind i deres nybyggeri, og nyder nu livet i det grønne hele året. 

Se mere

Helt klassisk, men alligevel helt særlig

Behovet for at komme tættere på lyset og haven uanset årstid betød, at familien i Kolding besluttede sig for at tilføre huset en ekstra dimension. Således blev boligen udvidet med en klassisk udestue, som er blevet et ganske særligt samlingspunkt for hele familien. 

Se mere

Fra terrasse til udestue

Familien i Odense havde et ønske om at overdække den eksisterende terrasse i forlængelse af husets køkken-alrum. Løsningen blev et lyst og spændende rum til brug hele året.

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Udestuen lukker lyset ind

Med denne udestue fik familien alle ønskerne opfyldt. Særlig integreret tagkonstruktion trækker lyset ind i boligen og skaber en naturlig overgang mellem nyt og gammelt.

Se mere

Et lyst og hyggeligt rum

Med denne særlige udestue har familien i dette smukke hus fået en skøn, harmonisk løsning med store vinduespartier, der indbyder til hyggelige stunder tæt på lyset - sommerhusstemningen er flyttet ind.

Se mere

Hvorfor vælge VICA Danmark?

VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Læs mere

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer og pavilloner.

Find nærmeste showroom