Inspiration til indretning af din udestue

Er din udestue et rum til samvær med vennerne og familien? Er det dit kreative helle? Eller er det her, hvor du lader solens stråler give dig fornyet energi?

En moderne isoleret udestue har mange formål, og du kan bruge den hele året – også om vinteren, hvis den er opvarmet. 

Inspiration til indretning af din udestue
Unikke møbler og interiør til dit uderum
01

Unikke møbler og interiør til dit uderum

Når du besøger VICA Danmarks showrooms, vil du opleve magien og stemningen i et glashus, der er fuldt indrettet med inspirerende interiør fra RUMMLiving.dk.

Phine er kvinden bag det spændende univers. Hun har mange års erfaring inden for mode og design og giver her tips og idéer til indretning af dit uderum. 

02

Indret din udestue efter sæson

Indret eksempelvis din udestue med et sofahjørne, hvorfra aftensolen kan nydes, mens du læner dig tilbage med en god bog, en kurv med strikketøj eller en pc til skrivelysten.

Din udestue skaber mange muligheder for at udvide hverdagen ligesom du kan ændre indretningen på tværs af sæsoner. Så prøv dig frem og se, hvad der fungerer om sommeren, og hvad der skaber de hyggeligste rammer i vintermånederne.   

Skab ekstra hygge med puder og tæpper
03

Skab ekstra hygge med puder og tæpper

Din udestue er dit rum til hygge – og typisk et rum hvor man kan tillade sig lidt mere i indretningen. Der er mange muligheder for at skabe din helt egen hyggelige oase, eksempelvis med puder og tæpper, der er bløde og som fylder din udestue med masser af stemning og hygge.

Indret din udestue med grønne planter
04

Indret din udestue med grønne planter

Udestuen er en oplagt mulighed for at tage noget af naturen med ind i boligen, og da din udestue generelt har et varmere klima end ude i haven, har du også mulighed for at indrette med planter og blomster, som ellers ikke ville kunne klare sig udenfor i det danske klima.

Inspiration

Bestil katalog

Se vores store katalog med hele 180 siders inspiration inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

book_online Book møde