Inspiration til indretning af din udestue

Er din udestue et rum til samvær med vennerne og familien? Er det dit kreative helle? Eller er det her, hvor du lader solens stråler give dig fornyet energi?

En moderne isoleret udestue har mange formål, og du kan bruge den hele året – også om vinteren, hvis den er opvarmet. Det betyder, at du har mange muligheder for at indrette din udestue, lige som du vil.

VICA orangeri udestue (7).jpg

Indret din udestue efter sæson

Indret eksempelvis din udestue med et sofahjørne, hvorfra aftensolen kan nydes, mens du læner dig tilbage med en god bog, en kurv med strikketøj eller en pc til skrivelysten.

Din udestue skaber mange muligheder for at udvide hverdagen ligesom du kan ændre indretningen på tværs af sæsoner. Så prøv dig frem og se, hvad der fungerer om sommeren, og hvad der skaber de hyggeligste rammer i vintermånederne.   

VICA orangeri udestue (70).jpg

Skab ekstra hygge med puder og tæpper

Din udestue er dit rum til hygge – og typisk et rum hvor man kan tillade sig lidt mere i indretningen. Der er mange muligheder for at skabe din helt egen hyggelige oase, eksempelvis med puder og tæpper, der er bløde og som fylder din udestue med masser af stemning og hygge.

VICA orangeri udestue (58).jpg

Indret din udestue med grønne planter

Udestuen er en oplagt mulighed for at tage noget af naturen med ind i boligen, og da din udestue generelt har et varmere klima end ude i haven, har du også mulighed for at indrette med planter og blomster, som ellers ikke ville kunne klare sig udenfor i det danske klima.

Gode råd når du skal indrette din udestue

Når du indretter din udestue er det altid vigtigt at tage højde for udestuens størrelse.
Vær opmærksom på valg af antal døre og placering af hensyn til indretningen.
Til små udestuer er det en fordel at vælge mindre og lette møbler, som er flytbare, så du nemt kan ændre på indretningen afhængig af om der skal være plads til få eller mange i udestuen.
Saml inspiration, og få idéer til valg af materialer, farver og tilbehør.

Få mere inspiration i vores showrooms

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen i et af vores showrooms i Kolding og Greve. Her kan du få rådgivning og sparring med vores eksperter og samtidig gå på opdagelse blandt vores mange forskellige udestuer, som byder på masser af inspiration til indretningen.

Find nærmeste showroom