Vægdrivhus

Et vægmonteret drivhus er en fantastisk kombination af et væksthus og en udestue. Indret dig med en blød stol, og sæt dig ud under vindruerne eller slyngplanterne med en god bog, og lad roen omfavne dig.   

Et vægdrivhus er pladsbesparende og med vores flotte designs, får du også et drivhus som forskønner din bolig. Her kan du læse om de mange fordele et vægdrivhus giver dig.

Vægdrivhus

Når pladsen er trang
Den klare fordel ved et drivhus til væggen er, at den er pladsbesparende, fordi den gør brug af din ydervæg. Vægdrivhuse kommer i mange forskellige størrelser, men typisk er de henvendt til de boligejere, som har et begrænset antal kvadratmeter at gøre godt med i haven.

Derudover kan mange godt lide, at et vægdrivhus fremstår meget integreret i boligen, i naturlig forlængelse af eksempelvis en gavl. Vælg et solrigt sted, opfør et drivhus fra VICA Danmark, og se dine planter gro.

Dyrk økologien i dit vægdrivhus
01

Dyrk økologien i dit vægdrivhus

Dit drivhus er dit forrådskammer – fyld det derfor med lækre økologiske planter og grøntsager, som fylder rummet med dufte og sommersalaten med smag. Udnyt eksempelvis den murede væg og monter et espalier, som du kan dyrke dine egne vindruer på.

Med et vægdrivhus får du dine planter lige uden for døren, og du slipper derfor også at skulle løbe ud i en silende sommerbyge, når du skal hente tomater til salaten.

Vægdrivhuset - den lille udestue
02

Vægdrivhuset - den lille udestue

Hvis du nyder at sidde ude i dine have og mærke aftensolens sidste stråler, er et drivhus til væggen en oplagt mulighed for at tage aftenkaffen i haven – også når det begynder at blive koldt. Monter et drivhus i forlængelse af din dagligstue, og du har din egen lille havestue lige uden for døren.

Vi er eksperterne

Derfor skal du vælge et vægmonteret drivhus

Der er mange gode grunde til, at vælge et vægdrivhus fra VICA Danmark. Du får:

  • Et drivhus skræddersyet til boligen
  • Et drivhus med ekstra stærke aluminiumsprofiler
  • Materialer der er miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie
  • 5 års garanti på dit køb
  • Prisgaranti på sammenligneligt tilbud fra anden leverandør
  • Gratis fragt

Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.

Inspiration til drivhuse vægmodeller

Bestil katalog

Gå på opdagelse iblandt vores drivhuse vægmodeller i vores katalog, med mere end 220 siders inspiration inden for drivhuse og meget mere. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

book_online Book møde