Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Vægdrivhus

Et vægmonteret drivhus er en fantastisk kombination af et væksthus og en udestue. Indret dig med en blød stol, og sæt dig ud under vindruerne eller slyngplanterne med en god bog, og lad roen omfavne dig.   

Et vægdrivhus er pladsbesparende og med vores flotte designs, får du også et drivhus som forskønner din bolig. Her kan du læse om de mange fordele et vægdrivhus giver dig.

Forlæang sommeren_Pavillon Danmark Q3.jpg

Når pladsen er trang
Den klare fordel ved et drivhus til væggen er, at den er pladsbesparende, fordi den gør brug af din ydervæg. Vægdrivhuse kommer i mange forskellige størrelser, men typisk er de henvendt til de boligejere, som har et begrænset antal kvadratmeter at gøre godt med i haven.

Derudover kan mange godt lide, at et vægdrivhus fremstår meget integreret i boligen, i naturlig forlængelse af eksempelvis en gavl. Vælg et solrigt sted, opfør et drivhus fra VICA Danmark, og se dine planter gro.

Læs mere om de mange fordele ved et lille drivhus her

PD KV 5.JPG

Dyrk økologien i dit vægdrivhus
Dit drivhus er dit forrådskammer – fyld det derfor med lækre økologiske planter og grøntsager, som fylder rummet med dufte og sommersalaten med smag. Udnyt eksempelvis den murede væg og monter et espalier, som du kan dyrke dine egne vindruer på.

Med et vægdrivhus får du dine planter lige uden for døren, og du slipper derfor også at skulle løbe ud i en silende sommerbyge, når du skal hente tomater til salaten.  

Få mere inspiration til brugen af dit drivhus her

Pavillon Danmark specialløsning (50).jpg

Vægdrivhuset - den lille udestue

Hvis du nyder at sidde ude i dine have og mærke aftensolens sidste stråler, er et drivhus til væggen en oplagt mulighed for at tage aftenkaffen i haven – også når det begynder at blive koldt. Monter et drivhus i forlængelse af din dagligstue, og du har din egen lille havestue lige uden for døren.

 

Derfor skal du vælge et vægmonteret drivhus

Der er mange gode grunde til, at vælge et vægdrivhus fra VICA Danmark. Du får:

  • Et drivhus skræddersyet til boligen

  • Et drivhus med ekstra stærke aluminiumsprofiler

  • Materialer der er miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie

  • 5 års garanti på dit køb

  • Prisgaranti på sammenligneligt tilbud fra anden leverandør

  • Gratis fragt

Har du spørgsmål til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Gå på opdagelse i vores store inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom

Vi har fokus på kvalitet og sikkerhed
Ikke nok med at alle VICA Danmarks drivhuse er opført i ekstra stærke, pulverlakerede materialer - du får også en løsning med hærdet glas, der er fem gange stærkere end almindeligt glas. Derfor er vores robuste drivhuse perfekte som samlingspunkt for alle hverdagens forskellige aktiviteter, som familielivet byder på.  

Vi monterer gerne dit nye drivhus
Alle vores produkter kommer med en udførlig guide til, hvordan dit drivhus skal monteres. Men er tiden er stram, er du født med ti tommelfingre – eller foretrækker du bare at bruge tiden på noget andet – tilbyder vi også professionel montage, udført at vores egne hold af dygtige specialister.