Vægdrivhus

Drømmer du om at træde direkte ud i frodigheden, blandt tomatplanter, blomster og træer? Så er et vægdrivhus det perfekte uderum for dig. VICA Danmark kan levere og montere mange forskellige drivhusmodeller på boligens ydermur. Du kan derfor med garanti også finde et vægdrivhus, der passer til din bolig, hos os. 

Hvorfor montere drivhuset på en mur?

En af de klare fordele ved at placere et stort og eksklusivt drivhus på muren på din bolig er, at det bliver en integreret del af boligen. Dermed bliver det typisk en betydningsfuld del af hjemmet og et rum, du bruger meget i hverdagen. En blanding af drivhus og udestue. Et rum, der forlænger udesæsonen og giver skønne stunder i solens varme og livgivende stråler.

Kan du placere drivhuset på en mur, hvor du har en havedør – eller du har mulighed for at få etableret en udgang – giver vægdrivhuset virkelig god mening. Åbn døren fra huset direkte ud i uderummet uden at skulle gå ned bagerst i haven. Det er særligt rart på dage, hvor turen gennem haven ville kræve regntøj og gummistøvler!

Lunere sommeraftener i drivhuset

Mange drømmer om en tilbygning til hjemmet. Et vægdrivhus er naturligvis ikke en egentlig tilbygning, men snarere et nyt rum midt imellem ude og inde. Her er lyset og naturen helt tæt på, og ude- og indelivet smelter sammen. 

Hvis du nyder at mærke aftenssolens sidste stråler, er et vægdrivhus en oplagt mulighed for at tage aftenkaffen i haven – også på de køligere sommeraftener eller i det sene forår og tidlige efterår. Montér et drivhus i forlængelse af stuen, og du har din egen havestue lige uden for døren.

Et lille drivhus kan også være et oplagt valg, hvis du har begrænset plads i haven til drivhuset.

I løbet af de varme og solrige dage om sommeren varmes muren op. Om aftenen afgiver muren varmen og bidrager til at skabe lune langt ud på sommeraftenerne. Hyggeligere bliver det ikke! 

Mange af vores kunder har flyttet en stor del af hverdagen ud i uderummet, da atmosfæren og rammerne her skaber grobund for et særligt nærvær og samvær. Og et rummeligt vægdrivhus kan virkelig emme af hygge, ro og velvære – med døren lukket til hverdagens mange praktiske gøremål.  

 

Gør vægdrivhuset til et væksthus

 

Lad dit drivhus blive dit helt eget forrådskammer. Og nyd, at dine grønne fingre for alvor kan få lov at udfolde sig. Fyld vægdrivhuset op med lækre økologiske planter, grøntsager og frugter, som pryder i uderummet og spreder skønne dufte. Dyrk dine egne vindruer på et espalier på muren – friskplukkede druer tilfører noget helt særligt til sommersalaten. Du får samtidig glæde af de smukke planter, der over tid kan vokse sig imponerende store.

Ligesom at mel og sukker er lige ved hånden i køkkenskabet eller viktualierummet, giver vægdrivhuset dig de perfekte betingelser for at inddrage dine egne grøntsager og planter i madlavningen. Følg med i, hvordan de flotte planter gror og spirer igennem køkkenvinduet eller fra stuen. Pluk lidt lækkert til aftensmaden eller måske bare til en sund snack.

Se de mange muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til dit vægdrivhus i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger. 

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF. 

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog

Derfor er et vægmonteret drivhus det perfekte valg

Når du køber et drivhus monteret på mur hos VICA Danmark, får du en eksklusiv glasbygning, der er: 

  • Tilpasset i design og størrelse til netop din bolig  
  • Fremstillet af stærke aluminiumsprofiler og kraftigt glas – robuste, genanvendelige og vedligeholdelsesfri materialer 
  • Monteret af professionelle håndværkere. 

Vi giver 5 års garanti på materialer og håndværksmæssig udførelse samt prisgaranti på sammenlignelige tilbud fra andre leverandører. 

Hvad koster et vægdrivhus fra VICA Danmark?

Prisen på dit drivhus afhænger af især, om du vælger et af vores faste designs, eller om mål og størrelse skal tilpasses din bolig. Book et uforpligtende møde i et af vores showrooms, og lad vores dygtige rådgivere hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din bolig! 

Har du set vores isolerede helårsløsninger?

Et isoleret og isoleret orangeri eller en udestue giver dig, ligesom et vægdrivhus, følelsen af at træde direkte ud i naturen. Forskellen er, at du ved at tilføje en varmekilde – for eksempel en brændeovn eller en varmeblæser – kan bruge vores isolerede løsninger hele året. Altså også på de koldeste vinterdage. Vælger du tagglas med vores ”stop sol”-løsning, kan du holde temperaturen nede i sommermånederne. 

book_online Book møde