Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

VICA Q3 (4).jpg

Isolerede orangerier

Integreret eller fritstående 
Orangeriet kan stå frit i haven som en særlig oase og et ekstra haverum, eller det kan laves som en udvidelse af huset med direkte adgang fra husets rum.

Læs mere om fritstående og integrerede orangerier via billederne nedenfor.

Integreret orangeri

Selvom et orangeri egentlig er skabt til at stå alene i haven, så kan det nemt integreres på huset. Dette giver nye muligheder for at udfolde sig og løsningen kan på én gang fungere som en udestue og et luksus drivhus.

Læs mere

Fritstående orangeri

Vælger du, at orangeriet skal stå frit i haven, får du et selvstændigt rum hvorfra du kan nyde din have fra nye vinkler året rundt.

Læs mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Orangeriet skaber et nyt rum

Et isoleret orangeri giver huset et helt nyt rum og forlænger havesæsonen med flere måneder.
De store glaspartier giver dig et unikt lysindfald året rundt.
Brug orangeriet som en vinterhave for planterne og en vinterstue for familien, idet isoleringen sørger for en behagelig temperatur året rundt.
Et orangeri er den hurtigste og billigste måde at udvide husets areal på.
IMG_9877_8_9.jpg

Udestue og drivhus i ét

Et isoleret orangeri giver mulighed for at nyde lyset, det lune klima og naturen hele året. Her er tale om en blanding af en udestue og et luksus drivhus, der giver en middelhavsstemning året rundt.

Med et orangeri får du en helt ny oplevelse af din bolig, hvor du kan lade lyset og naturen flytte indenfor.

Hvorfor vælge VICA Danmark?

VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Læs mere

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige modeller. Drøm dig væk i vores orangerier, fornem stemningen i vores udestuer eller sæt dig blot et øjeblik i en af vores pavilloner eller drivhuse, mens du nyder en god kop kaffe.

Find nærmeste showroom