Isolerede helårs orangerier

Et isoleret helårsorangeri skaber mulighed for at dyrke eksotiske planter og urter og kan samtidig sætte rammerne for en hyggelig hverdag i et åbent, lyst rum. Orangerier kan indrettes og bruges på forskellige måder – det kan både være et ekstra opholdsrum til hele familien, eller det kan være et sted, du dyrker spændende blomster og planter. Du kan også bygge et orangeri, hvor der er plads til begge dele. Det er helt op til dig, hvad orangeriet skal bruges til.

Isolerede helårs orangerier

Se, hvordan et stort integreret helårs orangeri udvider hjemmet og skaber et helt unikt rum. I denne video tager Felix Smith på besøg hos Morten og Anne-Dorthe, der har fået et isoleret orangeri, som udvider boligen ud mod lyset.

Hold på varmen – selv i de kolde måneder

Vores isolerede orangerier er lavet med lavenergi termoruder og isoleret fundament, så den dejlige temperatur kan holdes året rundt. Vi bygger med den nyeste teknologi inden for isolering, konstruktion og glas, så du får et godt og brugbart orangeri.

Vores isolerede orangerier er bygget med varmedæmpende glas og stop-sol funktioner, som beskytter dit interiør og sørger for, at temperaturen ikke bliver alt for høj om sommeren. Specialglasset beskytter også dine øjne, så du ikke skal misse med øjnene, når solens stråler er skarpe og skadende.

Skab sydlandsk stemning i haven

I et isoleret orangeri kan du huse sarte planter og virkelig få grønne fingre. Et helårs orangeri fra VICA Danmark har isoleret tag og glas, så den gode temperatur holder hele året – dermed er det et perfekt sted at have fx citrus- og oliventræer eller engelske roser.

Orangeriet kan også blive familiens nye, varme opholdssted, hvor I kan lave en sofa-krog eller et spise-område og nyde de frodige planter. Når orangeriet er isoleret, kan I benytte det året rundt. Det føles næsten som om, at I har begivet jer et smut sydpå.

Uanset om det isolerede orangeri er integreret på boligen eller står frit et sted i haven, kan I nyde den dejlige stemning ved at træde ind i det varme orangeri uanset dagens vejr.

Projekt

Se det charmerede orangeri på Samsø

Ved et charmerende stråtækt hus på Samsø har vi opsat et flot isoleret orangeri, der giver haven en idyllisk og romantisk charme, og som inviterer til mere ude-liv.

Realiser din drøm - book et møde i dag

I vores inspirerende showrooms i Kolding, Aalborg og Køge kan du udforske mange forskellige isolerede orangerier. Vores rådgivere står klar til at lytte til dine ønsker og hjælpe med at realisere din drøm. Book et uforpligtende møde, og vi vil glæde os til at tage imod dig.

Integreret eller fritstående orangeri

Orangeriet er oprindeligt en fritstående bygning i haven, men den kan sagtens laves som en tilbygning på dit hus. Du kan altså enten vælge at bruge orangeriet som en skøn oase helt ude blandt planterne og træerne i haven, eller du kan få den lavet som en udvidelse af dit hus med direkte adgang fra boligen, så du udvisker grænserne mellem inde- og ude-liv.

Integreret orangeri

 

Integreret orangeri

Selvom et orangeri egentlig er skabt til at stå alene i haven, kan det nemt integreres på huset. Dette giver nye muligheder for at udfolde sig, og løsningen kan på én gang fungere som en udestue og som et luksuriøst drivhus.

Med et integreret, isoleret orangeri får du naturen og dine planter helt ind i dit hjem og skaber et dejligt frirum, hvor du kan nyde varmen året rundt – og du behøver ikke engang at træde ud i den danske kulde, for at komme hen til orangeriet. Et isoleret orangeri som en tilbygning kombinerer udestuen og drivhuset i en perfekt løsning, der kan bruges af hele familien.

Læs mere om mulighederne med et integreret orangeri

Fritstående orangeri

 

Fritstående orangeri

Vælger du, at orangeriet skal stå frit i haven, får du et selvstændigt rum, hvorfra du kan nyde din have fra nye vinkler året rundt. Med det fritstående orangeri får du et tilflugtsrum, som du kan placere det bedste sted i haven. Her får du en oase adskilt fra resten af hjemmet, hvor du kan liste over, når du skal passe dine planter, eller hvis du blot har brug for en lille pause i rolige, grønne omgivelser.

Et fritstående isoleret orangeri skaber idylliske rammer, hvorfra du kan suge naturen og lyset til dig hele året. Hos VICA Danmark er vores isolerede orangerier så effektivt isolerede, at du sagtens kan huse sarte planter og krydderurter.

Læs mere om vores fritstående orangerier

Prisen på et helårsorangeri

Det er svært at sætte en pris på et isoleret orangeri uden at kende til dine ønsker og behov.

Prisen varierer afhængigt af mange faktorer, fx om du vælger en af vores faste modeller, eller om du vil designe dit orangeri efter nogle bestemte specifikationer.

Inspiration

Bestil katalog

Se vores store katalog med over 300 siders inspiration inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

book_online Book møde