Helårs udestue, isoleret orangeri eller isoleret pavillon? Hvad er forskellen?

Uanset hvilken type isoleret glasbygning, du drømmer om, kan vi hjælpe dig med at finde en løsning. En isoleret glasbygning kan nydes hele året - men hvad er egentlig forskellen på de tre løsninger?

Grænserne mellem en udestue, et orangeri eller en pavillon er flydende. En udestue er en tilbygning på huset, mens et orangeri og en pavillon typisk er fritstående glasbygninger.

Den klassiske udestue, som er den, der er bygget flest af i Danmark, er en enkel og funktionel tilbygning til boligen. En tilbygget udestue er i dag er så godt isoleret, at den kan betegnes som en helårs udestue.

Et orangeri er dit eget lille stykke Sydeuropa. Her er tale om en blanding af et drivhus og en fritstående helårs udestue. Forvirringen opstår, fordi mange vælger at bygge orangeriet på huset. Det er ofte en fornuftig løsning, når vi tænker på det omskiftlige danske vejr.

En isoleret pavillon i glas er en mindre løsning, der ofte placeres et centralt sted i haven, hvorfra man kan nyde udsynet til haven og komme helt tæt på de grønne omgivelser.

En helårs udestue bringer dig tættere på lyset og naturen

En udestue (også kaldet "havestue" eller "vinterhave") er ikke noget nyt fænomen, men det er nyt, at isoleringen i dag er så god, at udestuen kan være familiens samlingspunkt hele året.

Skub dine grænser mellem indeliv og udeliv med en helårs udestue i glas. En helårs glasudestue giver dig mere plads i dit hjem og flere lyse timer både sommer og vinter. 

Hvad er prisen på en helårs udestue?

En isoleret helårs udestue fra VICA er skræddersyet til din bolig og have. Derfor har vi heller ikke standardpriser på vores udestuer. Prisen på din helårs udestue afhænger af dine ønsker til størrelse, design og valget af materialer.

Få et unikt uderum med en isoleret pavillon

En isoleret løsning kan byde på et helt unikt udeliv i de kolde vintermåneder. Med en isoleret pavillon får du et helt unikt uderum, der kan blive dit helle. En isoleret pavillon er oftest fritstående, så du får en oase, midt i al det grønne, som du kan bruge hele året.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

book_online Book møde