Tilbring de kolde vintermåneder i haven

Hos VICA Danmark finder du en række modeller inden for isolerede udestuer, orangerier og pavilloner. Alle vores løsninger er 100% isoleret og er derfor perfekte til hygge og samvær – også i de kolde vintermåneder. Find inspiration til din vinterhave her.

Tilbring de kolde vintermåneder i haven
Nyd din have året rundt med en vinterhave
01

Nyd din have året rundt med en vinterhave

Havestue, udestue, vinterstue eller vinterhave – i virkeligheden dækker alle begreberne over det samme, nemlig en uopvarmet  bygning, som mest består af glas. En isoleret vinterhave giver dig unikke muligheder for at være omgivet af naturen – uanset vejr og sæson.

En vinterhave kan bruges på mange forskellige måder. Fra dyrkning af sarte planter til bare at have et sted at være i tæt forening med lyset og naturen. Få mere inspiration til, hvad du kan bruge din vinterhave til.

Vinterhave til samvær og mental velvære
02

Vinterhave til samvær og mental velvære

Din vinterhave kan være dit rum til samvær og mental velvære. Find brætspillet frem og nyd samværet med familien i den lyse udestue.

Vinterstuen er også din mulighed for at lade sollyset trænge ind. Det er her du slapper af og lukker hverdagen ude – for en stund. Smid et stykke brænde i brændeovnen, og sæt dig godt til rette i din vinterstue med en kop te og nyd stilheden – imens du får næring til livet.

03

Hvad er prisen på en vinterhave ?

Er du på udkig efter en vinterhave, du kan bruge året rundt, og ikke kun i de lune måneder, stilles der særlige krav til isoleringen.

Med en vinterhave fra VICA Danmark får du ikke kun en glasbygning, som passer til din bolig, den er også opført af moderne isolerende materialer, der er med til at holde en stabil temperatur året rundt. En isoleret glasbygning fra VICA Danmark er skræddersyet til din bolig og have. Derfor har vi heller ikke standardpriser på vores vinterhaver, udestuer og orangerier. Prisen på din vinterhave eller orangeri afhænger af dine ønsker til størrelse, design og valget af materialer. 

Inspiration

Bestil katalog

Se vores store katalog med hele 180 siders inspiration inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

book_online Book møde