Vinterhaven

Tilbring de kolde vintermåneder i haven.

Hos VICA finder du en række modeller inden for isolerede orangerier, hvor inde- og udelivet kan smelte sammen og skabe hyggelige stunder. Vores isolerede løsninger er derfor perfekte til hygge og samvær – også i de kolde vintermåneder. Find inspiration til din vinterhave her.

Vinterhaven

Nyd din have året rundt med en vinterhave

Vinterhaven er som udgangspunkt en uopvarmet, isoleret glasbygning, hvor du kan få mere ud af haven. En vinterhave kan bruges på mange forskellige måder.

Fra dyrkning af sarte planter til bare at have et sted at være i tæt forening med lyset og naturen. Vinterhaven er et orangeri, hvori du både får plads til familieliv og hyggelige stunder med venner og til at udvikle grønne fingre og dyrke spændende planter. Få mere inspiration til, hvad du kan bruge din vinterhave til her.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Hvad er en vinterhave egentlig?

En vinterhave forlænger ikke blot sommeren, som et uisoleret drivhus kan gøre det. En vinterhavetilbygning fra VICA Danmark er en udvidelse af dit hjem og byder haven velkommen indenfor hele året. En vinterhave er varmeisoleret, så den kan bruges både sommer og vinter, og du kan derfor nyde din have og det naturlige lys året rundt.

Med en vinterhave udvider du dit hjem med et ekstra rum, hvor du får plads til samvær i hyggelige omgivelser og mulighed for at dyrke planter, uden at de tager skade af kulde og frost.

Vinterhave eller udestue – hvad er forskellen?

En vinterhave er et orangeri, hvor du skaber plads til både planteliv og hygge. Bygningen består primært af glas, og den kan laves både som en fritstående og integreret løsning. En udestue er som udgangspunkt det samme, men den er stort set altid lavet som en integreret tilbygning på bolig.

Vinterhavens isolering og varme gør det til en oplagt mulighed for at dyrke sarte planter og blomster, hvilket også giver betydning til navnet vinterhave. Vinterhaven kan desuden indrettes med møbler, så du samtidig kan nyde ro og dejlige stunder med familie og venner. Her adskiller vinterhaven sig også fra udestuen, da den primært bruges som en stue uden samme fokus på planter.

Både en vinterhave og en udestue kan dog laves både integreret og fritstående, og du vælger selv, om du vil bruge glasbygning til hygge eller planter – eller begge dele.

Vinterhaven til samvær og mentalt velvære

Din vinterhave kan være dit rum til samvær og mental velvære. Find brætspillet frem, og nyd samværet med familien i husets lyseste rum.

Vinterhavestuen er også din mulighed for at lade sollyset trænge ind. Det er her, du slapper af og lukker hverdagen ude – for en stund. Smid et stykke brænde i brændeovnen, og sæt dig godt til rette i din vinterhave med en kop te og nyd stilheden – imens du får næring til livet.

Vinterhaven giver dig mange dejlige muligheder

  • Udvid dit hjem, og lad lyset strømme ind
  • Lad hus og have smelte sammen og nyd naturen året rundt
  • Hold liv i dine planter – selv i de kolde vintermåneder
  • Saml familie og venner i rolige omgivelser
  • Giv dit hus personlighed og charme med en isoleret vinterhave og giv din bolig mere værdi

Hvad koster en vinterhave?

Er du på udkig efter en vinterhave, du kan bruge året rundt, stilles der særlige krav til isoleringen, hvilket påvirker vinterhavens pris.

Med en vinterhave fra VICA Danmark får du ikke kun en glasbygning, som passer til din bolig, den er også opført af moderne isolerende materialer, der er med til at holde en stabil temperatur året rundt. 

En isoleret glasbygning fra VICA Danmark er skræddersyet til din bolig og have. Derfor har vi heller ikke standardpriser på vores vinterhaver, udestuer og orangerier. Prisen på din vinterhave eller orangeri afhænger af dine ønsker til størrelse, design og valget af materialer. 

Vi har samlet et overblik over prisklasser, så du kan blive klogere på dine muligheder.

Bliv inspireret af flotte vinterhaver, hvor inde- og udeliv smelter sammen
Integreret vinterhave

 

Vinterhaven til eksotiske planter

I dette charmerende orangeri, der er integreret på huset, er der skabt plads både til en vinterhave med eksotiske planter og til familielivet og de store arrangementer. Denne løsning er lavet med fokus på at lave en glasbygning, der passer perfekt til huset og terrassens stil. 

Læs mere om denne skønne vinterhave.

Integreret udestue

 

Vinterhaven som opholdsrum

Med en udestue, et orangeri eller en vinterhave kan du skabe trygge rammer for familiens hverdag og udeliv. Her er der plads til både hygge og leg, og hvis du har grønne fingre, kan du gro planter.

Læs mere om casen her.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din vinterhave i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde