Fritstående overdækket terrasse

En fritstående terrasseoverdækning er en af vores skønne løsninger til at skabe en rolig oase midt i haven eller for enden af din terrasse. En fritstående overdækket terrasse kan faktisk placeres lige der, hvor du synes, at den giver mest værdi til dit udeliv. 

Oasen til ro og afslapning

Med en overdækket terrasse som fritstående element i haven får du flere muligheder for at komme ud i naturen selv på de grå dage. En fritstående terrasse bliver hurtigt dit foretrukne tilflugtssted, der tilfører et elegant udtryk til din have eller terrasse.

Den fritstående overdækkede terrasse kan bruges som en udvidelse af din terrasse, som et fristed midt i haven tæt på planterne, eller ved siden af poolen, så du kan få det bedste ud af dine omgivelser.

Vi har en lang række modeller, som kan placeres som fritstående overdækkede terrasser, og som kan tilpasses efter dine mål og ønsker. 

Fritstående overdækket terrasse

SVENDBORG - Fritstående overdækket terrasse model

Vores simple, elegante model, SVENDBORG, er en moderne løsning som et fritstående element i haven. Ønsker du at kunne tilføje sider eller screens på din terrasseoverdækning. Her får du mere beskyttelse fra vind og vejr – med faste eller skydebare glassider kan du helt frit styre, hvor meget og hvordan du vil skærme for vejret.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Book et møde

Få dit helt eget frirum i haven

Med en fritstående overdækket terrasse har du mange muligheder for at skabe dit helt eget frirum. Se nogle af de flotte løsninger, vi har lavet hos andre kunder.

Fritstående overdækket terrasse med sider

Hvis du ønsker at udvide brugsmulighederne endnu mere, kan du få en fritstående overdækket terrasse med sider. Siderne på terrasseoverdækningen giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr, så du kan nyde dine omgivelser til fulde. Du kan for eksempel få:

  • Faste glasvægge, som giver dig fuld beskyttelse mod blæst og regn, så du kan komme ud i det fri hele sommeren.
  • Skydeglas, som giver dig mulighed for at lukke kulden ud eller åbne for solen, så du har frihed til at nyde naturen uanset vejret.
  • Lukkede vægge i aluminium, der giver beskyttelse og et mere solidt udtryk til din overdækkede terrasse.
Valg af tagmuligheder

Med eller uden glas

Du har også flere muligheder, når det kommer til valget af tag. Taget på din terrasseoverdækning giver dig også muligheder for at få naturen tættere på:

  • Fast tag i Klar eller Opal polycarbonat, som giver dig læ fra solen
  • Fast glastag, som giver dig følelsen af at sidde under åben himmel - mens du er i læ fra regnen.

Gør dine terrasse-drømme til virkelighed

Vi har også en række tilkøbsmuligheder, der gør din fritstående terrasse med sider endnu mere luksuriøs. Vi kan for eksempel opsætte screens, vindstabile rullegardiner, markise i loftet og skydepartier med justerbare vippelameller i cedertræ eller aluminium for at skærme for solen – så du kan virkelig tilpasse din fritstående terrasseoverdækning, som du ønsker.

Med sider på din fritstående terrasseoverdækning kan du indrette et hyggeligt rum, der giver de bedste forudsætninger for et hyggeligt udeliv.
 

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din terrasseoverdækning i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde