Et orangeri bygget på boligen giver helt nye muligheder

Et orangeri eller udestue er et alternativ til en traditionel tilbygning i traditionelle byggematerialer som træ og tagsten. Orangeriet eller udestuen adskiller sig ved at være en lettere konstruktion med plads til meget mere lys. Et alternativ, hvor slutproduktet meget ligner de flotte enkle streger fra arkitekttegningen.

Vi har mange års erfaring med skræddersyede løsninger, som er designmæssigt i tråd med de eksisterende bygninger, og her er der mange muligheder for at få et orangeri eller en udestue bygget på huset. Der er dog ikke tale om en tilbygning, men derimod en påbygning. 

Et orangeri bygget på boligen giver helt nye muligheder

Vi hjælper med at designe et orangeri, der passer til dig og din bolig

Uanset om du tænker dit orangeri som tilbygning på dit hus eller som en fritstående løsningen et andet sted på grunden, så kan vi - ud fra de tilsendte billeder og ved at søge din adresse frem på nettet - allerede ved den første samtale telefonisk få afklaret en række ting om lysforhold, mulige konstruktioner, passende størrelse med videre.  

Et næste skridt vil typisk være, at du skal gå på opdagelse i vores inspirationskatalog, som vi meget gerne sender til dig med posten. Og efter vores indledende samtale vil du mere konkret vide, hvad du skal se efter i kataloget ligesom du blandt andet kan se et stort galleri inden for vores integrerede orangerier. 

Et orangeri bygget på boligen giver helt nye muligheder

Tilbygning eller påbygning?

Et orangeri er teknisk set en påbygning til dit hus og ikke en tilbygning som eksempelvis et ekstra værelse. En påbygning har både begrænsninger og muligheder. Døren mellem en påbygning og resten af huset skal være en såkaldt facadedør, hvor den typiske løsning er en terrassedør. Og et orangeri må ikke tilkobles resten af husets varmesystem. Til gengæld kan orangeriet nemt varmes op med en lille el-radiator eller en brændeovn med al den stemning og hygge, en sådan tilfører i et hjem. 

I en påbygning er det til gengæld tilladt at bygge helt i glas, hvilket er essensen i et orangeri.

VICA Danmarks orangerier matcher i kvalitet helt nutidens byggestandarder. Det gælder fra det dybdeisolerede betondæk, havestuen har som fundament, over lavenergivinduer uden nævneværdig kuldestråling, til konstruktionen i enten plast eller aluminium. Derfor er orangeriet også en investering, som øger boligens værdi og er et godt argument, hvis du engang skal sælge din bolig.

Design og priser

Efter endnu en samtale hvor vi har afstemt forventningerne til designet - eventuelt som et møde -  kan vi udarbejde et prisforslag til dig. Og vil du gerne have en indikation af prisen inden mødet kan du se udvalgte priseksempler på integrerede orangerier her. 

Nem og tryg byggeproces

Hos VICA er vi behjælpelige med byggetilladelser og alle projekter tilknyttes en professionel byggeleder, som er med fra start til slut i byggeprocessen. 

Som kunde skal du derfor mest forholde dig til, om du drømmer om at gå direkte ud i orangeriet og nyde morgenkaffen, om du vil have orangeriet placeret der, hvor du har udsigten over mark og skov – eller kan være helt privat, og hvordan du bedst får byggeriet integreret med dit hjem.  Resten hjælper vi med.  

Du drømmer om et orangeri - resten klarer vi

Hos VICA Danmark er vi med fra start, og helt indtil dit orangeri er klar til brug. Og du er meget velkommen til at kontakte os – også selv om du ikke har besluttet dig for noget endnu og kun vil høre indledende, om din idé overhovedet kan lade sig gøre.

Faktisk skal du blot ringe til os, og hvis du har nogle billeder parat af, hvor du gerne vil have orangeriet eller udestuen placeret, så er vi allerede godt i gang.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

book_online Book møde