Vi samarbejder med Pavillon Danmark. Er du interesseret i uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner - så gå til pavillondanmark.dk
Vi samarbejder med Pavillon Danmark

Et integreret orangeri giver helt nye udfoldelsesmuligheder

Et orangeri eller udestue er et alternativ til en traditionel tilbygning i traditionelle byggematerialer som træ og tagsten, som adskiller sig ved lettere konstruktion med plads til meget mere lys. Et alternativ, hvor slutproduktet meget ligner de flotte enkle streger fra arkitekttegningen.

Vi har mange års erfaring med at få dit orangeri i designmæssigt i tråd med de eksisterende bygninger, og her er der mange muligheder for at få et orangeri integreret på huset.

Et valg designmæssigt kan for eksempel være en såkaldt brystningsmur på cirka 60 centimeter, som vinduerne stilles ovenpå. Det giver en stabil og meget integreret konstruktion at se på, når murværk og højde på vinduer matcher det eksisterende hus.

Et andet valg kan være vinduer fra gulv til loft og i flere niveauer. 

VICA Q3 (4).jpg

Vi hjælper med at designe et orangeri, der passer til dig og dit hus

Uanset om du tænker dit orangeri som påbygning på dit hus eller for sig selv et andet sted på grunden, så kan vi - ud fra de tilsendte billeder og ved at søge din adresse frem på nettet - allerede ved den første samtale telefonisk få afklaret en række ting om lysforhold, mulige konstruktioner, passende størrelse med videre.  

 

Et næste skridt vil typisk være, at du skal gå på opdagelse i vores inspirationskatalog, som vi meget gerne sender til dig med posten - du kan også se kataloget online. Og efter vores indledende samtale vil du mere konkret vide, hvad du skal se efter i kataloget ligesom du blandt andet kan se et stort galleri inden for vores integrerede orangerier.  

 

Design og priser

Efter endnu en samtale hvor vi har afstemt forventningerne til designet - eventuelt som et møde -  kan vi udarbejde et prisforslag til dig. Og vil du gerne have en indikation af prisen inden mødet kan du se udvalgte priseksempler på integrerede orangerier her. 

Hvad koster et orangeri ?

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer og pavilloner.

Find nærmeste showroom
VICA orangeri 2.jpg

Nem og tryg byggeproces

Hos VICA er vi behjælpelige med byggetilladelser og alle projekter tilknyttes en professionel byggeleder, som er med fra start til slut i byggeprocessen. 

Som kunde skal du derfor mest forholde dig til, om du drømmer om at gå direkte ud i orangeriet og nyde morgenkaffen, om du vil have orangeriet placeret der, hvor du har udsigten over mark og skov – eller kan være helt privat, og hvordan du bedst får byggeriet integreret med dit hjem.  

Resten hjælper vi med.  

Du drømmer om et orangeri - resten klarer vi

Hos VICA er vi med fra start, og helt indtil dit orangeri er klar til brug. Og du er meget velkommen til at kontakte os – også selv om du ikke har besluttet dig for noget endnu og kun vil høre indledende, om din idé overhovedet kan lade sig gøre.

Faktisk skal du blot ringe til os, og hvis du har nogle billeder parat af, hvor du gerne vil have orangeriet eller udestuen placeret, så er vi allerede godt i gang. 

Kontakt os