Pergola med tag

En pergola er en konstruktion, som for eksempel kan placeres over en terrasse eller som et fritstående element, hvilket beskytter dig mod både regn og kraftig sol. En pergola med tag giver dig mulighed for at bruge dine udearealer mere i sommerperioden, hvor du kan nyde din terrasse og have selvom det regner.

Mulighederne for tag på din pergola

Et afskærmet område på terrassen eller i haven skaber perfekte rammer for at tilbringe langt mere tid udenfor om sommeren. En pergola med tag og eventuelle sider skærmer for regn, blæst og solens skarpe stråler, så du kan nyde sommeren uanset vejret. 

Vi tilpasser din pergola efter netop dine behov, så du kan få det optimale ud af din terrasse eller din have.

Modeller

Se vores pergolaer med tag

Du kan vælge modeller med fast tag, modeller med roterbart lameltag og modeller med skydebart tag. I vores absolutte luksusmodeller, CAMARGUE SKYE og AERO SKYEkan lamellerne både roteres og skydes til side.

Tagene på vores modeller er med støjsvage, fjernstyrede lameller, så du blot skal trykke på en knap for at trække dem til eller fra. Du kan også tilkøbe en regnvejrssensor, så taget på din pergola lukker automatisk, når det begynder at regne.

Pergola med roterbart lameltag

CAMARGUE

CAMARGUE er en model med lidt kraftigere sideremme, der især er velegnet, hvis du ønsker at kunne påsætte flere forskellige sidemoduler på din pergola for ekstra beskyttelse mod vind, regn og solens skarpe stråler.

Læs mere
Pergola med roterbart lameltag

ALGARVE

Modellen ALGARVE har roterbare lameller i taget, der kan drejes trinløst 150° alt efter, hvor meget sol, skygge eller indirekte lys, du ønsker.

Læs mere
Pergola med fast tag

ALGARVE CANVAS

ALGARVE CANVAS er en model med fast tag, som kan fuldt integreres på en eksisterende bygningsdel uden brug af søjler.

Læs mere
Pergola med roterbart lameltag

AERO

Modellen AERO er skøn løsning med roterbare lameller, der kan integreres fuldstændig i en eksisterende bygningsdel.

Læs mere
Pergola med tag

CAMARGUE SKYE

CAMARGUE SKYE er en af vores mere luksuriøse modeller, hvor du får både roterbart lameltag og skydebart tag på din pergola.

Læs mere
Pergola med fast tag

AERO CANVAS

AERO CANVAS har fast tag og egner sig derfor perfekt som en enkel pergola, der giver læ, eller som carport.

Læs mere
Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Få en 3D tegning af din pergola

Få dit helt eget frirum i haven

Book et møde med en af vores dygtige rådgivere, hvis du vil have hjælp til din beslutning – vi tager gerne en uforpligtende snak om dine overvejelser. På et designmøde vil du også kunne få lavet en 3D tegning af dit hjem med en pergola, så du kan få en ide om, hvordan det kan komme til at se ud.

Udforsk de mange tagmuligheder

Når du opsætter en pergola, kan du vælge flere forskellige typer tag, der alle giver dejlige fordele til dit nye uderum. Alle typer tag giver læ og beskyttelse for regn med integrerede, skjulte tagrender, der leder regnvandet væk. Vores pergolaer er moderne løsninger, som gør, at du kan tilpasse din pergola efter dine behov, ved for eksempel at vælge motoriserede tag-typer, der enten kan drejes og åbne op for solen eller køres helt til side, så du kan nyde fuld sol.

Der er mange muligheder for at skabe din drømme-pergola! Tag et kig på de forskellige muligheder her og bliv klogere på, hvordan din pergola skal laves.

Skab læ med sider på din pergola

Vores pergolaer kan laves med forskellige typer af glassider, så du kan få endnu mere læ for vind og vejr, og på den måde få mere ud af din pergola. Siderne kan være faste eller skydebare, så de opfylder netop dine behov og drømme for din pergola.

Skal din pergola være integreret eller fritstående?

Du kan få bygget din pergola som en tilbygning på dit hus ovenpå din terrasse eller som et fritstående element et sted i haven, hvor du gerne vil bruge mere tid. Vi har gode erfaringer med begge typer pergolaer, og vores kunder får altid større glæde af deres have eller terrasse.

photo

 

Integreret pergola

Hvis du vil have din pergola tilbygget på dit hus, kan vi integrere den i de stilistiske udtryk, så det bliver en flot løsning. Med en tilbygget pergola får du brugt din terrasse mere, fordi en regnfuld sommer kan udnyttes på nem vis.

Du kan læse mere om den vægmonterede pergola her.

photo


Fritstående pergola

Ønsker du at placere den et andet sted på din grund, kan du skabe et dejligt fristed, hvor du kan komme længere ud i haven og nyde naturen. Med en fritstående pergola skaber du en ekstra udplads, hvor du kan nyde endnu flere sommer-dage.

Læs mere om den fritstående pergola her.

Tilvalg/ Tilbehør

Gør din pergola endnu skønnere med en række tilvalg

Du har mange muligheder for at forskønne din pergola. Ud over tilvalg af tag og valg af placering, kan du også vælge en række dejlige tilkøb, fx:

  • Faste eller skydbare glassider
  • Lukkede vægge i aluminium
  • Vindstabile rullegardiner
  • Skydeparti med justerbare vippelameller i cedertræ eller aluminium
  • m.m

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde