Glas til terrasse

Når solens stråler dukker op i foråret, begynder vi at glæde os til at kunne sætte os ud på terrassen. Vores velvære og humør stiger, når vi kommer ud, og naturligt lys giver energi og glæde. Men der går ofte mange måneder, før vi kan komme ud i lyset, da det danske forår er for koldt og blæsende.

Med en glasafskærmning på din terrasse kan du komme ud tidligere – så kan hverken regn eller blæst sætte en stopper for at sidde ude. Med læ på terrassen får du langt større udbytte af din have, og du kan udvide sommeren i begge ender.

Skab læ på terrassen

Det er ofte vind og vejr, der holder os fra at komme ud på terrassen i foråret og sommeren. Med glas til terrassen forlænges tiden på terrassen betydeligt, og øger dine muligheder for at følge årstiderne skifte.

Med faste glasvægge, foldeglas eller skydedøre til din terrasse kan du få sammensat den perfekte løsning, så du kan nyde dine omgivelser fuldt ud.

VICA Danmarks glas til terrasse laves efter dine mål og specifikationer, for at du kan skabe den helt rigtige læ og solindfald på din terrasse.

Hvad koster glasinddækning af terrassen?

Har du en overdækket terrasse, som du ønsker at få inddækket med glassider? 

Hos VICA Danmark skræddersyer vi glasafskærmningen efter netop din bolig – på den måde kan vi lave en helt integreret inddækning.

Vores priser er altid inklusiv levering og montering af din løsning, så du slipper for bøvlet.

Hvorfor vælge glasafskærmning til terrassen?

Glasafskærmning er en effektiv måde at få mere ude-tid på.

Først og fremmest skaber glasinddækningen læ, så du kan sidde ude, selv når det blæser og regner – det er den gode løsning til vindafskærmning på terrassen, da den ikke blokerer lyset eller den gode udsigt. Glaspaneler er den bedste løsning, da klart glas sikrer udsigten til terrassens omgivelser, og du bevarer dermed følelsen af at sidde helt ude i haven.

Derudover giver et inddækningen mere varme, da solens stråler varmer uderummet op, så uderummet holder sig varmt til langt ud på aftenen.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Få råd og vejledning til din inddækning

Få dit helt eget frirum i haven

Hvis du vil have læ på terrassen og mere ude-tid, er en glasafskærmning en fed løsning, hvor du får en længere sommersæson udenfor. Hos VICA Danmark kan vi hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt, så du får netop den overdækning, du drømmer om.

Vi kan bygge inddækninger og terrasseoverdækninger efter netop dine mål og specifikationer, og du kan vælge, hvilken type glasværn du ønsker. Book et møde med os, så kan vi kigge på dine muligheder sammen.

Få dit helt eget frirum i haven

Hvis du vil have læ på terrassen og mere ude-tid, er en glasafskærmning en fed løsning, hvor du får en længere sommersæson udenfor. Hos VICA Danmark kan vi hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt, så du får netop den overdækning, du drømmer om.

Vi kan bygge glasvægge, glasdøre og terrasseoverdækninger efter netop dine mål og specifikationer, og du kan vælge, hvilken type glasværn du ønsker. Book et møde med os, så kan vi kigge på dine muligheder sammen.

Glasvæg til terrassen

Drømmer du om et uderum, hvorfra du kan nyde haven - selv når vinden raser eller regnen falder?

Med glasvægge på din terrasse får du et afskærmet uderum, hvor du får læ - glaspaneler er denne type inddækning, der er mest vindtæt. Din terrasse bliver hurtigt mere brugbar - faste glasvægge er et smart valg, hvis din terrasse er placeret et udsat sted, hvor du ikke får nok ud af udsigten og haven på grund af vejret.

Få skydedøre til din terrasseinddækning

Med rammeløse skydedøre på din terrasse bliver din overdækkede terrasse endnu mere brugbar i sommermånederne. Med én eller flere vægge af skydedøre, kan du køre glaspartierne til side og åbne din terrasse, når vejret er til det.

Skydedørene gør terrassen multifunktionel, så du både kan bruge den på kolde dage, når det blæser eller regner, og de helt klare dage, hvor solen skinner fra en skyfri himmel, og du gerne vil sidde helt udenfor.

Foldeglas på terrassen giver mange muligheder

Et foldeglas er en elegant løsning for at kunne åbne din terrasse op og lade solen strømme helt ind. Med foldeglas sidder alle glassiderne i samme skinne, og drejes 90° for at parkeres mod en mur. Med foldeglas får du altså en helt åben løsning, hvor intet glasparti står tilbage og dækker for solen.

Se vores demonstrationsvideo her, hvor vi viser, hvor nemt det er at køre foldeglasset til side.

Foldeglasset er desuden den mest vindtætte løsning til din bevægelige glasafskærmning, da glassene skubbes sammen omkring en tætningsliste.

Tilbygning i glas

En tilbygning i glas kan betyde mange ting: vil du have glasafskærmning på terrassen, et uisoleret uderum, eller en isoleret tilbygning?

Mulighederne er mange - og skønne.

Bliver klogere på, hvilke typer tilbygninger i glas, du kan vælge her.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023
book_online Book møde