Permanent pavillon

I havens rolige omgivelser kan en havepavillon give dig et frirum fra hverdagen. Her kan du gå ud og nyde naturen omkring dig – både i sommervarmen og i kolde vinterdage. Nyd en varm kop kaffe, mens du ser solen stå op eller oplev dyrelivet i din have. I en isoleret pavillon kan du opleve din have fra en helt ny side. Året rundt.

Helårspavillon

En isoleret havepavillon bliver et refugium på travle dage. Her kan du nyde en oase midt i alt det grønne fra naturen.

Helårspavillonen er en perfekt løsning, når du drømmer om et lille uderum, som du kan nyde året rundt. Havepavillonen kan indrettes som en lille udestue, men dens størrelse og form giver dig unikke muligheder for at placere den helt ude i haven.

En hverdag i naturens ro

Pavillonen er typisk en glasbygning, der ligger et stykke fra huset. En oase midt i havens skønne omgivelser.

Du kan indrette havepavillonen efter dine drømme. Måske er det et thehus, en kaffestue, et yogarum eller familiens ekstra stue. Det charmerende uderum giver dig unikke muligheder for at komme væk fra hverdagens travlhed og slappe af ude i naturen. Det bliver hverdagens sommerhus – en oase til ro.

Oplev haven og lyset på en helt ny måde, og lad freden sænke sig.

En hyggelig oase i haven

En permanent havepavillon lader dig skabe en helt unik oase midt i haven. Her kan du skabe et uderum helt tæt på alt det grønne, hvor du kan nyde både sommeren og vinterens vejr.

Drømmer du om et romantisk uderum, er pavillonen den helt rigtige løsning. Her får du nemlig mulighed for at lade haven sætter rammerne om glasbygningen – havepavillonen er en mindre glasbygning og kan derfor placeres på unikke placeringer i haven. Her kommer du ud til den unikke udsigt og tæt på havens dyr – uden at forstyrre dem.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog

Vinterpavillon

I den isolerede pavillon får du et uderum, der kan bruges året rundt. Vores glaspavilloner er lavet i lav-energi glas med PVC-plast konstruktion, der isolerer uderummet og giver dig en pavillon, der kan bruges selv i de kolde vintermåneder.

Du må opvarme din isolerede pavillon, eksempelvis med en brændeovn. Ude i havens smukke vinterlandskab kan du skabe en vinterhave, hvor du kan nyde ovnens varme og lune dig i denne fredelige oase. Her kan du komme helt væk fra hverdagens travlhed og nyde den tidlige aftener i uderummet.

Pavillonen til planter og liv

Den permanente pavillon kan indrettes som du drømmer om – det kan være en romantisk udestue eller et plante-mekka, hvor du kan dyrke grøntsager og blomster. Havepavilloner fra VICA Danmark egner sig ikke som drivhuse, da de er isolerede, men du kan bruge dem som orangerier.

For at gøre vores pavilloner robuste nok til at klare de danske vejrforhold, er alle vores havepavilloner lavet i PVC-plast, der isolerer rummet. Det betyder, at din pavillon kan fungere som et orangeri, hvor du kan lade planter overvintre, og hvor du selv kan nyde varmen fra selv de sparsomme solstråler, vi får i vintermånederne.

Få en 3D tegning af din pavillon

Hør mere om dine muligheder

Er du fristet af ideen om at kunne trække ud i haven og naturen, selv hvis vejret ikke er helt i top? Så har du fundet løsningen her. Book et designmøde, hvor vi kan snakke om, hvilke løsninger, der passer bedst til din bolig.

book_online Book møde