Gør dit nye hus til noget helt særligt

Et orangeri, en udestue, en glasinddækning eller en overdækning fra VICA Danmark er ikke blot et fantastisk uderum, der giver dig flere timer omgivet af lys og natur. For dig, der skal bygge nyt hus, er en eksklusiv glasbygning, overdækning eller glasinddækning også en måde at gøre din bolig helt unik – og give dig ekstra luksus, du vil nyde hver eneste dag.  

Derfor bør du få opført dit uderum, når du bygger nyt hus

Der er mange fordele ved at tænke glasbygningen eller overdækningen ind fra starten i dit byggeprojekt: 

  • Spar penge på støbning af fundament: At få støbt de ekstra kvadratmeter til et orangeri eller en udestue koster ikke meget, i forbindelse med at der støbes fundament til boligen. 
  • Få fordelagtig finansiering: Finansier dit uderum i forbindelse med dit husbyggeprojekt, og undgå at skulle optage flere lån.  
  • Brug mindre tid: Vores rådgivere og byggeledere hjælper dig og styrer processen fra start til slut, og vores professionelle montører sørger for et fantastisk resultat. 
  • Få en unik bolig: En glasbygning eller overdækning er prikken over i’et – et ekstra luksusrum, der gør dit nye hus helt unikt og 100% dit. Uanset om du bygger typehus, arkitekttegnet bolig eller noget tredje, sikrer vi, at uderummet integreres smukt med huset. 

Få skygge til hjemmet

Mange nybyggede huse er opført med store glaspartier, der bringer naturligt lys ind i hjemmet, og som skaber naturlig varme. Lyset bidrager også til glæde i mange hjem.

Vi oplever dog, at mange kontakter os, når de har bygget nyt og pludselig oplever, at boligen bliver for varm i solskinnet, og at det er svært at regulere varmen.
Her kan en pergola eller en overdækket terrasse være den ideelle løsning – overdækningen sikrer den tiltrængte skygge i dit hjem uden at fjerne det naturlige lysindfald.

Vores pergolaer og terrasseoverdækninger er moderne løsninger med skræddersyede funktioner. Vi kan designe uderummet, så det passer til din boligs arkitektoniske stil og bliver en forlængelse af hjemmet.

Du kan også få opført glasinddækninger på integrerede overdækninger – både vores overdækninger, eller hvis en overdækning bliver opført som del af din nye bolig.

Store besparelser

 

Drømmer du om et orangeri, en udestue eller en pergola? Der er meget at spare – både hvad angår økonomi, tid og besvær – hvis du tænker dit uderum ind i byggeprojektet fra start.

Du slipper for at støbe fundament af to omgange, og du kan få finansieret din glasbygning eller overdækning som en del af det samlede boliglån. Samtidig kan du som bygherre få gennemført byggeriet som ét samlet projekt, og din glasbygning eller overdækning vil blive en integreret del af boligen – og hverdagen – fra dag ét i jeres nye hjem.

Vi hjælper dig med at sikre, at der er tænkt over det hele: Uderummets placering på huset i forhold til have, udgang og optimal udnyttelse af sollyset. Samt at bygningens udseende passer perfekt til husets arkitektur. Du får dermed et ekstraordinært smukt resultat. En perfekt integreret løsning, hvor bolig, uderum og have går op i en højere enhed.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering

Få inspiration til dit byggeprojekt i vores inspirationsbog

Udforsk de mange muligheder i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger og overdækninger. 

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF. 

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog

Få dit drømmehus –  med en drøm af et uderum

 

Mange efterspørger vores glasbygninger, overdækninger og glasinddækninger ud fra et ønske om at få et ekstra rum, der bygger bro mellem hus og have. Vi søger i stigende grad sollyset og muligheden for et frirum fra hverdagens gøremål. Helt særlige omgivelser, hvor vi kan samles – eller være alene, når vi har brug for ro og fordybelse.

For nogen er orangeriet eller udestuen et sted, hvor planter får lov at tage over. For andre er det en arbejdsplads. Og for nogen er det en ekstra stue, der danner rammen om både de særlige lejligheder og hverdagens samvær med de nærmeste.

På samme vis er overdækninger og glasinddækninger med til at skabe skygge, læ og ly for regn i hjemmet. Det skaber et bedre indemiljø på varme dage, og forlænger din sommersæson.

For dig, der opfører et nyt hus, kan en integreret glasbygning eller overdækning også være en måde at gøre dit hus unikt og ja – noget ud over det sædvanlige.

Du får ekstra kvadratmeter, der giver ekstra livskvalitet. Og som samtidig tilfører det nye hus en økonomisk merværdi, når huset en dag skal sælges. Et orangeri, en udestue eller en terrasseoverdækning er med andre ord en investering, du helt sikkert ikke fortryder.  

Tal med os, hvis du skal bygge nyt hus

Rådfør dig med landets førende eksperter om de afgørende valg og fravalg inden for design af glasbygninger, materialer og meget mere. Og hør mere om, hvordan vi håndterer processen omkring tilføjelse af glasbygning til en nyopført bolig. 

book_online Book møde