Pergola tilbehør

Når du vælger en pergola fra VICA Danmark, har du en lang række overvejelser, du skal gøre dig, så vi sammen kan skabe en pergola, der indfrier alle dine drømme. Pergolaen kan blive dit frirum med plads til et skønt ude-liv, og vi hjælper dig med at lave den perfekte pergola.

Ud over at tage beslutninger om designet og det stilistiske udtryk på din pergola, kan du tilkøbe en masse lækkert tilbehør, så du kan gøre dit nye uderum endnu mere luksuriøst.

Se mulighederne

Hos Christina og hendes familie i Odense er pergolaen en udvidelse af stuen. De har valgt mange af de lækre tilvalgsprodukter, der gør pergolaen endnu mere luksuriøs.

Kom med indenfor, når Felix Smith besøger dem.

Tilvalg

Få glassider eller glas-vægge på din pergola

På pergolaen kan du vælge at påsætte sider, hvis du ønsker at få mere læ for vind og regn. At sætte sider på pergolaen forlænger sommeren og giver dig større nydelse i haven.

På størstedelen af vores modeller kan du frit vælge, om du vil have:

  • Faste glassider
  • Skydebare glassider med eller uden aluminiumsrammer. 
Tilvalg

Screens, skydepaneler og rullegardiner

Ønsker du mere læ og skygge, kan du vælge at få sat screens, skydepaneler eller vindstabile rullegardiner på din pergola.

  • Screens skærmer for solen og giver dermed pergolaen en mere behagelig temperatur på de solrige dage. Vores screens er motoriserede, så de nemt kan køres til og fra, når du ønsker at tilpasse lysindfaldet i pergolaen.
  • Vindstabile rullegardiner skærmer for solen, giver læ for blæst og skaber privatliv i din pergola. Rullegardinerne kan klare vindstød op til 17 m/s og leveres med en vindmåler, så de selv kører op, hvis vinden bliver for hård.
  • Skydepaneler giver også afskærmning, læ og privatliv i pergolaen, men har et helt andet stilistisk udtryk end rullegardiner, så dette valg er mest en smagssag.
Tilvalg

Tænd pergolaens lys - få integreret LED-lys

Du kan vælge at få integreret fjernbetjent LED-lys i pergolaen, så du kan nyde at sidde ude til langt ud på natten.

Lamperne kan laves på en række forskellige måder, så du har stor frihed til at skabe den helt rette belysning. Du kan for eksempel vælge LED-spot i spærene, LED-strips i udhænget eller LED-lamper integreret i remme eller søjler.

Gør pergolaen endnu mere luksuriøs

Ønsker du at gøre din pergola endnu mere luksuriøs, kan du vælge flere skønne tilkøb.

  • Vælger du en pergola med roterbart eller skydebart tag, kan du tilkøbe en regnvejrssensor, som automatisk lukker taget, hvis det begynder at regne. Så kan du være sikker på, at dine havemøbler og -hynder altid står tørt og godt – selv hvis du ikke er hjemme, når regnen pludselig falder.
  • Vil du skabe mere hygge og varme til sommerens nætter, kan vi opsætte varmepaneler med infrarød varme, som giver varme og hygge. Hertil kan du endda vælge at tilføje Bluetooth højttalere.
  • I pergolaen kan du også få lavet strømudtag til 220V eller USB i søjlerne, så du altid har strøm i pergolaen.
Få en 3D tegning af din pergola

Få dit helt eget frirum i haven

Er du interesseret i at få en dejlig pergola? Så kan du booke et møde hos os, hvor vi gennemgår dine muligheder – vi kan lave en 3D tegning af en pergolaen på dit hus, så du kan se, hvordan resultatet kan blive.

Indretning

Hvordan skal din pergola indrettes?

Når du har taget alle beslutningerne om, hvordan pergolaens ydre skal bygges og se ud, skal du til at indrette. Vi har gjort det nemt og samlet en masse skønne have- og altanmøbler til inspiration i vores showrooms, så du nemt kan blive inspireret til det interiør, der skal gøre din pergola til dit helt eget frirum.

Besøg os i vores showrooms, hvor du kan se, hvor fin din pergola kan blive. 

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders flotte bygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023
book_online Book møde