Hvad koster dit uderum?

Prisen på orangerier, udestuer, drivhuse, pavilloner, pergolaer og terrasseoverdækninger afhænger naturligvis af, hvordan uderummet skal udformes, hvilke funktioner det skal have, og hvilke drømme det skal opfylde.

Hos VICA laver vi specialtilpassede uderum designet efter netop dine mål, behov og drømme – vi kan skræddersy størstedelen af elementerne i uderummet efter dine ønsker. Levering er altid inkluderet i priserne.

På denne side finder du prislejer samt specifikationer på vores glasbygninger og overdækninger.

Hvad koster et drivhus?

Prisen på et drivhus afhænger især af størrelse og af, om det skal påbygges dit hus eller være fritstående. Hos VICA Danmark kan du få et uisoleret drivhus eller orangeri fra ca. kr. 45.160

Vores drivhuse er uisolerede løsninger. Vi har faste modeller af drivhuse, men du har også mulighed for at få tilpasset drivhusets størrelse og udformning, så det matcher dine ønsker og behov. 

Vores drivhuse er i højeste kvalitet og opføres med hærdet sikkerhedsglas, der giver større tryghed i haven.

Hvad koster en udestue?

Prisen på en udestue afhænger i høj grad af dine valg og krav til rummet, men du kan som udgangspunkt få en integreret og isoleret udestue fra ca. kr. 199.000

Vi designer glasbygningen, så den passer til din boligs arkitektoniske stil og bliver en naturlig forlængelse af hjemmet.

Vores udestuer fås i en række forskellige modeller, og vi skræddersyer løsningerne efter dine drømme og behov.

Hvad koster et isoleret orangeri?

Prisen på dit orangeri varierer typisk baseret på dine valg til design og materialer. Vores isolerede orangerier kan som udgangspunkt fås fra ca. kr. 216.000 og opefter.

Vores orangerier er typisk isolerede helårs løsninger, som kan opføres både fritstående i haven eller som integrerede løsninger, hvor du kan træde direkte ud i fra din bolig. Du kan dog også vælge et uisoleret orangeri, hvis du ønsker en løsning til at forlænge sæsonerne. Da der her er tale om 1-lags glas fremfor 2-lags glas, vil prisen også justeres herefter. 

Orangerierne kan, uanset om de er isoleret eller uisoleret, desuden designes og tilpasses dine ønsker. 

Integreret glasbygning i gavlen af en bolig omgivet af grønne træer | VICA Danmark
Book et møde

Få prisen på dit uderum

Book et gratis og uforpligtende designmøde – få professionel rådgivning, en 3D-tegning af uderummet på dit hjem og et prisoverslag. Det behøver ikke at være i et af vores to showrooms, da du også kan vælge et online møde. 

Book et designmøde

Hvad koster en pavillon?

Prisen på en pavillon afhænger især af, om den skal være isoleret eller uisoleret. Som udgangspunkt kan du få en permanent pavillon fra ca. kr. 123.761.

Vores pavilloner laves standard som isolerede, men du kan også vælge én enkelt uisoleret løsning  – Begge er typisk et fritstående uderum, der kan placeres i hyggelige områder i haven.

Vores pavilloner kan skræddersyes, så de passer til dine drømme.

Hvad koster en pergola?

Vores pergolaer kan fås fra ca. kr. 140.000.

Prisen på pergolaen afhænger dog af, hvilken type pergola du vælger, samt størrelse, materialer, udformning og tilvalg. Der er nemlig mange spændende muligheder for at tilpasse pergolaen, så den matcher dine ønsker. Dette gælder både ift. valg af sider og tilbehør, som eksempelvis varmepaneler, regnsensor m.m. 

Vores pergolaer har mange moderne funktioner, der beriger udelivet og passer til det moderne hjem. 

Hvad koster en overdækket terrasse?

Vores moderne terrasseoverdækninger kan fås fra ca. kr. 65.000.

Vores overdækkede terrasser kan opføres som både fritstående og integrerede løsninger, så de passer perfekt til dit udeliv.

Du kan tilvælge mange sideelementer til overdækningen, der gør din terrasse mere behagelig og forlænger udesæsonen.

Find uderum i dit prisleje

Hvad kan jeg få for...?

Drømmer du om et skønt udeliv? Måske har du fastlagt et budget til at finansiere drømmen – moderne overdækninger og elegante glasbygninger varierer meget i pris, men her kan du finde et uderum, der passer til dit budget. 

Prisleje

Fra kr. 50.000 - 100.000

Udforsk dine muligheder for glasinddækninger, overdækninger og glasbygninger i dette prisleje.

Læs mere
Prisleje

Fra kr. 100.000 - 150.000

Se hvilke uderum, der passer til dit budget på kr. 100.000 - 150.000 her

Læs mere
Prisleje

Uderum fra kr. 150.000 - 250.000

Se dine muligheder for glasbygninger og overdækninger i dette prisleje.

Læs mere
Prisleje

Uderum over kr. 250.000

Udforsk dine muligheder med et budget over kr. 250.000

Læs mere

Dit ønske-uderum

Hos VICA Danmark har vi et udvalg af faste modeller, hvor prisen for hele uderummet og montering er fastlagt. 

Vi kan også skræddersy uderummet efter dine ønsker. Faktisk bliver 99% af vores løsninger specialdesignet til netop dit behov. Når vi specialtegner en glasbygning eller overdækning, kan du eksempelvis beslutte:

  • Udformning og størrelse
  • Glasbygning: valg af materiale og glastype
  • Glasbygning: tilvalg af muret sokkel
  • Overdækning: valg af tagtype
  • Overdækning: tilvalg af glassider samt folde- eller skydedøre
  • Andre tilpasninger og opgraderinger

Prisen på dit uderum afspejler dine valg og ønsker. Derudover vil tilpasningsmulighederne variere efter hvilke type af glasbygning du vælger, da nogle løsninger kan tilpasses mere end andre. 

Berig din bolig

En glasbygning eller overdækning beriger boligen og hverdagen – og uderummet øger også boligens kontante værdi.

Når du tilføjer et integreret eller fritstående uderum til din bolig, giver du hjemmet et unikt og smukt ekstra rum. Uanset om det er med til at forlænge sommersæsonen, eller om det kan bruges hele året, vil du få mange dejlige stunder tæt på naturen. 

Et uderum er også med til at øge din boligs værdi. Det kan nemlig betale sig, hvis du en gang skal sælge boligen, at du har udført forbedringer på hjemmet ved at tilføre det smukke uderum.

Skal vi hjælpe med at opfylde dine udedrømme?

Sammen designer vi dit uderum

Hos VICA Danmark er vi med dig fra start til slut i projektet. Vi sikrer, at hele byggeprocessen er tryg og overskuelig for dig, så du blot kan glæde dig til lyse dage i det nye uderum.

Vi hjælper dig helt fra de første designbeslutninger – så får du en løsning, der opfylder alle dine drømme til uderummet. Vi kan blandt andet designe uderummet, så det passer til dit hjems arkitektoniske stil.

Vi søger om byggetilladelse

Når du har fundet din kommende glasbygning eller overdækning, hjælper vi dig med at søge om byggetilladelse. Processen kan være lang, men vores eksperter ved, hvordan søgeprocessen forløber, så vi stort set altid får godkendelsen.

Når uderummet er opført, gennemgår vi projektet og sikrer, at det er udført i højeste kvalitet og i overensstemmelse med dine forventninger.

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog.

Her får du over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i prisen?

Vælger du en af vores modeller, vil hele produktet og montage heraf altid være inkluderet. Det gælder også, hvis modellen skal integreres på huset. Vil du montere selv, så har vi få uisolerede fast-designs drivhusmodeller, som du kan få lov at montere selv. 

Når du vælger en specialtegnet model, er produktet og montage selvfølgelig også inkluderet. Herudover tildeles du din egen byggeleder, der hjælper dig igennem projektet med projektstyring.

Der kan være elementer af uderummet, som du selv kan forberede. Eksempelvis kan du selv opføre en muret sokkel, som glasbygningen skal opføres på. Hvis du ikke selv kan mure soklen, kan vores håndværkere gøre dette.

Når du får et prisoverslag på et uderum, vil det altid være tydeliggjort, hvad der er inkluderet i prisen.

Hvorfor vælge VICA Danmark?

En glasbygning eller overdækning fra VICA Danmark er i højeste kvalitet inden for design og håndværk, og vores system med smalle profiler, integrerede koblinger, hjørnestolper og tagrender er patenteret. Dette giver sikkerhed for lang levetid for produktet.

Vores glasbygninger og overdækninger laves i PVC med stålkerne eller aluprofiler, og alle glaspartier kan laves med flere typer af glas, eller specielle glas, f.eks. ”stop-sol” glas. Er du mere til polycarbonat, kan dette også vælges. 

Uderummet integreres med stor ynde i dets omgivelser – ved påbyggede løsninger kan vi eksempelvis tilpasse uderummet til boligens arkitektoniske stil, så det bliver en elegant forlængelse af hjemmet.

Dertil kommer, at vi hjælper dig med hele projektet, så du får en helt tryg proces.

book_online Book møde