Overdækket terrasse

Med en overdækket terrasse kan du og familien få mere ude-tid i sommerperioden. En terrasseoverdækning giver den helt rette mængde beskyttelse for vejret uden at mindske følelsen af, at man sidder udenfor. En overdækning er altså den perfekt løsning til at få mere ud af terrassen og haven. 

Fordele ved en overdækket terrasse

Der er mange grunde til at få bygget en overdækning på din terrasse. En terrasseoverdækning giver dig muligheder for at bruge terrassen i al slags vejr i sommermånederne: 

✔ På de køligere sommeraftener kan du sidde i læ og holde lidt på varmen, mens du nyder din have. 

✔ På våde dage er du beskyttet fra regnen, mens du lytter til dryppenes rytme på taget.

✔ På de varme og solskinsrige dage kan du få et tiltrængt område med skygge, hvor der er plads til at køle ned. 

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Vil du have inspiration til, hvordan en overdækket terrasse kan bygges og give unikke muligheder i dine udearealer? Download vores online katalog, hvor du får over 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunder, samt gode råd fra vores eksperter.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023

Terrasseoverdækning mod mur

En terrasseoverdækning ses ofte som en integreret del af hjemmet, hvor den er bygget mod en mur. En terrasseoverdækning mod mur giver rig mulighed for at komme ud på terrassen hele sommeren, uanset vejret, da du hverken behøver sko eller jakke for at undgå at blive våd. En overdækket terrasse er enormt hyggelig at sidde under i regnvejr, og hvis den er integreret på huset, er det nemt at få flere ude-timer.

Fristående terrasseoverdækning

Du kan også vælge at opsætte en overdækket terrasse som et fritstående element et sted i haven. Måske har du et område i læ eller omgivet af flotte farverige planter? Her er det oplagt at bygge en overdækket terrasse, hvor du kan komme helt ud i naturen, mens du sidder under det beskyttende tag. Solens skarpe stråler og regnvejret holdes for døren, og du kan virkelig nyde din have til fulde.

Slidstærke terrasseoverdækninger

Vores terrasseoverdækninger kombinerer luksus og pragmatisme. Vores overdækninger er lavet i slidstærkt materiale, der er nemt at vedligeholde. Det er altså en holdbar løsning, der giver dine udearealer en luksuriøs følelse. 

Med et stort udvalg af tilkøb kan du få lavet din overdækkede terrasse fuldstændig, som du drømmer om og skabe et dejligt fristed. Du kan tilføje sider og screens, ophænge gardiner eller en markise, og du kan få lavet taget i solafskærmende glas, så du bliver beskyttet fra solens skadende stråler, når du sidder ude under din overdækning. 

Taget på din overdækkede terrasse

Det skønne ved en overdækket terrasse er taget – det er taget, der giver læ for regn, beskytter mod sol, og som giver den overdækkede terrasse sin charme. Med en terrasseoverdækning fra VICA kan du vælge forskellige typer tag alt efter dine ønsker og behov.

F. eks. et Glastag

Du kan vælge at få opsat en overdækket terrasse med fast glastag. Glastag giver dig den fulde oplevelse af at side under åben himmel, men du er beskyttet fra regnen hele sommeren.

Hvad skal du være opmærksom på ved opsætning af en overdækket terrasse?

Når du vil bygge en overdækket terrasse, er der nogle reglementer, du skal følge. Da en overdækket terrasse anses som en sekundær bebyggelse, er der fx nogle regler for, hvorvidt du skal søge om byggetilladelse eller ej. Vi har samlet et overblik over nogle af de vigtige regler, du skal være opmærksom på.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering

Få en 3D tegning af din pergola

Vil du have lavet en pergola tegning i 3D for at se, hvordan en pergola ville kunne udvide din have og din bolig? Hvis du booker et designmøde, kan vi snakke om dine muligheder, kigge på pergola design, lave en 3D tegning og give dig et prisoverslag. Vi hjælper dig med hele processen fra start til slut.

Bliv inspireret

Lad dine udedrømme gå i opfyldelse

Hvis du vil have mere ude-tid er en pergola en dejlig løsning, hvor du kan komme helt ud i naturen uden at blive påvirket af regn. Vælger du en pergola fra VICA Danmark, kan vi hjælpe dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Vi hjælper dig med at bygge den perfekte pergola efter netop dine specifikationer. Er du blevet nysgerrig på dine muligheder, kan du kontakte os og opsætte et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå dine muligheder, vise dig flotte pergolaer og hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

book_online Book møde