Besøg vores showrooms

Oplev et stort udvalg af forskellige orangerier, udestuer, pavilloner, drivhuse, pergolaer og glasinddækninger i vores showrooms i Kolding, Aalborg og Køge. Få nyttige råd fra eksperterne til, hvilken løsning der passer til dig og din bolig, og tag et eksklusivt, trykt eksemplar af vores store inspirationsbog. Du kan også få en 3D-tegning af din drømmeløsning og konkret prisoverslag med hjem.

Drøm dig væk i mulighederne

Masser af inspiration og rådgivning

Når du bygger i haven eller i forbindelse med boligen, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning, da der er tale om en investering, der skal holde i mange år. I vores showrooms i Kolding, Aalborg og Køge kan du sammenligne mange forskellige orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Mulighederne er uendelige, fordi vores løsninger kan designes efter dine ønsker. 

Alle vores modeller er desuden stylet med unikke møbler og interiør - så gå blot på opdagelse i vores helt unikke univers og lad dig inspirere. Melder spørgsmålene sig, står vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig.

Vil du hellere ringes op?

Har du ikke mulighed for at besøge vores showrooms, og foretrækker du en indledende samtale og rådgivning over telefonen, så ringer vi dig gerne op. Udfyld formularen via linket herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

book_online Book møde