Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Velkommen i vores showrooms

Hos VICA Danmark gør vi alt, hvad vi kan for at gøre det trygt og sikkert at besøge vores showrooms. Vi følger regeringens anvisninger vedr. Covid-19 og holder os nøje opdaterede for at kunne handle hurtigt efter regeringens råd og tiltag.

  • Vi holder afstand, bærer mundbind og har indført ekstra tiltag vedrørende hygiejne.

  • Rengøring af vores showrooms er intensiveret. Vi afspritter greb og andre overflader, hvor mange mennesker har berøring.

  • Vi tillader ikke medarbejdere med sygdomstegn i vores showrooms, og håber du vil tage det samme ansvar.

Kombineret med at vores showrooms er store, er der god plads til at holde afstand og sikre både vores kunders og medarbejderes helbred. Vi overholder naturligvis også de til enhver tid gældende regler om maksimum antal tilladte besøgende.

Foretrækker du rådgivning over telefonen, så ringer vi dig gerne op. 

Video 1.JPG

Derfor skal du besøge vores showrooms

Oplev et stort udvalg af forskellige orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse
Få nyttige råd fra eksperterne til hvilken løsning, der passer til dig og din bolig
Få en 3D tegning af din løsning og konkret prisoverslag
Oplev de nyeste trends inden for indretning af orangerier, udestuer, pavilloner drivhuse, der alle er stylet med møbler og interiør fra vores webshop RUMMLiving.dk
Showroom Kolding

Showroom Kolding

Find os her: Nordager 22, 6000 Kolding >

Åbningstider: 
Mandag-fredag: 8.00-16.30
Lørdag: 10-14
Søndage og helligdage: Lukket

Showroom Køge

Showroom Køge

Find os her: Industrivej 2, 4600 Køge > 

Åbningstider:
Mandag - onsdag: 09.30-17.30
Torsdag: 09.30-20.00
Fredag: 09.30-17.30
Lørdag: 09.00-14.00
Søndage og helligdage: Lukket 

SR 7.jpg
SR 6.jpg
Kaffebaren 2.jpg
VICA showroom.jpg
SR 2.jpg
IMG_2290.jpg
SR 5.jpg
SR 9.jpg
SR 10.jpg
SR 11.jpg
SR 12.jpg
SR 13.jpg
SR 14.jpg
vica0528.jpg
SR 8.jpg

Når du bygger i haven eller i forbindelse med boligen, er det vigtigt at vælge den rigtige løsning, da der er tale om en investering, der skal holde i mange år. I vores showrooms i Kolding og Greve kan du sammenligne mange forskellige orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. Mulighederne er uendelige, fordi vores løsninger kan designes efter dine ønsker. Alle vores modeller er desuden stylet med unikke møbler og interiør fra vores webshop RUMMLiving.dk - så gå blot på opdagelse i vores helt unikke univers og lad dig inspirere. Melder spørgsmålene sig, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig.  

Har du brug for hjælp ?

Der er ofte mange overvejelser i forbindelse med investeringen i et orangeri, en udestue, pavillon eller drivhus. Hvilken stilart passer bedst til huset og haven? Og i hvilke materialer? Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe med at finde en løsning, der passer præcis til dig.

Book møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog