Overdækket terrasse med sider

Giv din terrasse en luksuriøs opdatering og få mere ud af sommeren – med en overdækket terrasse med sider kan du komme mere ud og få langt flere timer med frisk luft. En overdækket terrasse med sider udvider sommersæsonen, da du kan sidde ude, selv når det regner eller blæser.

Terrasseoverdækning med sider

Fordele ved sider

Der er flere fordele ved at få opsat en terrasseoverdækning med sider. Hvis din terrasse er placeret et udsat sted, hvor det blæser, kan en overdækket terrasse med sider være den helt rigtige løsning.

En terrasseoverdækning med sider kan også sætte rammerne for hyggelige middage, familietid og ekstra ro i hverdagen, og den kan give mulighed for at komme mere ud i haven.

Modeller

Se udvalget af overdækkede terrasser med sider

Vores udvalg af overdækkede terrasser kan alle tilpasses med sider efter dine mål og specifikationer. Her kan du lade dig inspirere af nogle af vores flotte overdækninger, hvor du kan få påsat sider.

 

Terrasseoverdækning med sider

SKAGEN

Skagen er en flot, simpel løsning til din terrasse. Denne model kan laves med sider, så du får læ på din terrasse fra og giver dig samtidigt mere ude-tid. 

Læs mere
Terrasseoverdækning med sider

SKÆRBÆK

SKÆRBÆK er en enkel model, der giver ly for regnen på din terrasse, hvor sider kan tilvælges for at samtidigt også at skabe læ.

Læs mere
Terrasseoverdækning med sider

SVENDBORG

Den fritstående overdækkede terrassemodel Svendborg kan med sider, være med til at skabe den skønneste oase midt i haven til ro og afslapning. Du kan placere lige, hvor vil du – midt i al det grønne, ved poolen eller for enden af terrassen.

Læs mere
Terrasseoverdækning med sider

HORNBÆK

HORNBÆK er en elegant løsning til terrassen og er den kraftige model, hvis afstanden mellem søjlerne er afgørende. Tilføj sider til denne model og forlæng sommeren, til langt ud på efteråret. 

Læs mere
Terrasseoverdækning med sider

GRÅSTEN

Dette er den eneste tagtype i vores sortiment som kan leveres med glas i taget. GRÅSTEN modellen sammen med sider af glas, giver de bedste forudsætninger for at holde vind og regn ude.

Læs mere
Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
FÅ EN 3D TEGNING AF DIN OVERDÆKKEDE TERRASSE

Få dit helt eget frirum i haven

Book et møde med en af vores dygtige rådgivere, hvis du vil have hjælp til din beslutning – vi tager gerne en uforpligtende snak om dine overvejelser. På et designmøde vil du også kunne få lavet en 3D tegning af dit hjem med en overdækket terrasse, så du kan få en ide om, hvordan det kan komme til at se ud.

Hvornår giver det mening at få sider på din overdækkede terrasse?

En overdækket terrasse med sider har mange fordele, og der kan derfor være flere grunde til, at man vælger at få den bygget – årsagen til, at man gerne vil have en overdækket terrasse med sider, kan også påvirke valgene af design, fx valget af faste eller skydebare glassider.

En almindelig årsag til at få bygget en overdækket terrasse med sider er, at terrassens placering er udsat for vind og køligt vejr – det er jo ret normalt, at den danske sommer byder på lidt regn og blæst – her er en overdækket terrasse med sider den oplagte løsning, så du kan bruge sommeren i haven.

Hvilke sider kan du få på din terrasseoverdækning?

For at få den største glæde af din have, kan du få lavet en overdækket terrasse med glassider. En terrasseoverdækning med glassider er den perfekte måde at beskytte terrasseområdet for regn og vind og samtidig give dig fuldt udsyn til dine smukke omgivelser – du vil virkelig føle, at du sidder helt ude i naturen.

Lukkede glassider

photo

 

Med glassider får du mange muligheder for at komme tæt på naturen. Du kan få din overdækkede terrasse med faste glassider, hvorved du får fuld beskyttelse for vejret, mens du beholder terrassens udsigt helt fri. Med faste glassider binder du hus og have sammen, og du kan nyde terrassen hele sommeren.

 

Skydebare glassider

photo

 

Du kan også få din overdækkede terrasse med skydebare glassider, hvilket giver dig mulighed for at lade grænserne mellem huset, terrassen og haven smelte helt sammen. Med skydebare glassider får du frihed til at styre, hvordan terrasseoverdækningen skal bruges. Du kan altså både nyde varmen på terrassen, når solen skinner, eller trække siderne for, når det blæser og regner og stadig være ude på de koldere sommerdage.

Aluminiumsider

photo

 

Siderne på din terrasseoverdækning kan også laves i aluminium, hvilket giver god beskyttelse mod det dårlige vejr. Aluminiumsider giver også terrasseoverdækningen et mere solidt udtryk.

 

Kombiner siderne med valg af tag

Glastag

Med et fast glastag får du læ fra regnen uden at miste følelsen af at sidde under åben himmel. Vores GRÅSTEN model er en flot, moderne løsning med glastag. Når solen skinner, får du lyset ind fra oven, og det fratager dermed heller ikke lys fra din bolig. Du får altså virkelig det bedste ud af en terrasseoverdækning.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din overdækkede terrasse i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger og terrasseoverdækninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde