Overdækket terrasse modeller

Overdækket Terrasse modelkategorier

På denne side finder du det fulde overblik over vores udvalg af overdækkede terrasser. Alle modeller laves efter dine mål og specifikationer, så du får en overdækning, der passer til din terrasse.

Du kan læse mere om, hvordan en overdækket terrasse beriger din sommehave her.

Fritstående overdækket terrasse modeller

Med en fritstående overdækket terrasse kan du skabe en fredelig oase, hvor du kan nyde haven på klos hold. Den fritstående overdækkede terrasse kan bruges som en udvidelse af din terrasse, som et fristed midt i haven tæt på planterne, eller ved siden af poolen, så du kan få det bedste ud af dine omgivelser. Her kan du se mere om vores flotte modeller, som kan laves som fritstående terrasseoverdækninger.

Overdækket terrasse

Fritstående overdækket terrasse

En fritstående overdækket terrasse bliver hurtigt et skønt fristed for hele familien – vi har samlet en masse info, så du kan blive klogere på fritstående overdækkede terrasser.

Integreret overdækket terrasse modeller

En integreret terrasseoverdækning giver dejlige muligheder for at komme ud i havens grønne omgivelser, og du behøver ikke en gang at tage sko på for at komme ud. En terrasseoverdækning i forlængelse af huset gør hurtigt terrassen til et foretrukket sted hele sommeren. Vi har mange modeller, der kan integreres på dit hus og udvide dine muligheder for at nyde terrassen.

OVERDÆKKET TERRASSE

Integreret overdækket terrasse

Med en integreret overdækket terrasse kan du nemmere komme ud i havens dejlige omgivelser nyde hele sommeren.

Overdækket terrasser med sider modeller

En overdækket terrasse med sider forlænger sommeren, da du kan sidde ude, selv når det regner eller blæser. Her kan du finde ly og skabe hyggelige minder, når sommerregnen falder, eller nyde solens varme og lys, når der er blå himmel. Siderne på en terrasseoverdækning giver ekstra beskyttelse og er dermed en dejlig løsning, hvis du vil have mere ud af din terrasse. Tag et kig på vores modeller, hvor du kan vælge at påsætte sider.

OVERDÆKKET TERRASSE

Overdækket terrasse med sider

Savner du læ for vinden på terrassen? En overdækket terrasse med sider kan blive den helt perfekte løsning til din terrasse.

Overdækket terrasse med glastag modeller

Med en overdækket terrasse med glastag føler du, at du sidder helt ude i naturen. Solen strømmer ind for oven og havens grønne planteliv kommer tæt på. Men når sommerregnen pludselig falder, kan du bare blive siddende og nyde de rolige dryp – taget giver ly for regnen og lader dig nyde naturen hele sommeren.

OVERDÆKKET TERRASSE

Overdækket terrasse med glastag

En overdækket terrasse med glastag er en skøn måde få mest muligt lys på terrassen, og stadig få læ for regnen.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Book et møde

Få en 3D tegning af din overdækkede terrasse

Vil du have lavet en overdækket terrasse tegning i 3D for at se, hvordan en overdækket terrasse ville kunne udvide din have og din bolig? Hvis du booker et designmøde, kan vi snakke om dine muligheder, kigge på overdæknings design, lave en 3D tegning og give dig et prisoverslag. Vi hjælper dig med hele processen fra start til slut.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din terrasseoverdækning i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde