Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

Orangeri uisoleret (7).jpg

Drivhuse og orangerier skræddersyet til dig

Har du brug for et orangeri eller drivhus med ekstra højde og bredde og måske i flere niveauer? Så kan vi hjælpe med at designe og bygge en løsning til dig uanset størrelse. Med profiler i ekstra kraftig aluminium og bygget med den nødvendige forstærkning, kan vi løse de mest komplekse opgaver.

Vores professionelle rådgivere og håndværkere hjælper dig trygt gennem hele byggeprocessen og sætter en stor ære i at levere kvalitet ned til mindste detalje.

Har du spørgsmål til priser, mål og størrelse? Så book et møde eller kontakt os og få personlig rådgivning. 

Drivhuset fuldender det nybyggede hus

Hyggelige fællesområder og mulighed for masser af udeliv. Dette stod øverst på familiens ønskeliste, da de i 2018 gik i gang med at bygge deres drømmehjem. Og det integrerede drivhus på 14 m2 giver den ekstra dimension, som fuldender det nybyggede hus. 

Se mere

Skab feriestemning derhjemme

Hvorfor rejse mod sydens sol, når du kan invitere middelhavets varme og charme med hjem?

I dette smukke orangeri placeret midt i haven med udsigt til sø og grønne marker er der blevet skabt en helt særlig ferieoase tæt på familiens bolig, hvor nærværet, lyset og duften af sommer kan nydes - uanset vind og vejr. 

 

Se mere

Lyset og naturen tiltrækker hele familien

I forbindelse med en totalrenovering af boligen besluttede familien i Vejle også at bygge et drivhus i overensstemmelse med boligens arkitektur.

Og selvom familien har meget plads i den smukke nyrenoverede bolig, er det lyset og naturen, der trækker familien ud i drivhuset - også i efteråret.  

Se mere

Her er vejret altid godt

Familien Bille holder meget af udelivet, men med det omskiftlige danske vejr, har udbyttet af haven, naturen og daglyset ikke været tilstrækkeligt for familien. Det er der nu lavet om på med et rum, hvor der er højt til himlen og godt vejr det meste af året. 

Se mere

Nu inviteres lyset indenfor

I forbindelse med en total ombygning af boligen blev flere ønsker opfyldt. Udendørs sæsonen er blevet forlænget med flere måneder og muligheden for at dyrke egne grønsager til langt ind i efteråret er blevet en realitet.

Se mere

Fokus på arkitektur og funktion

Familien Husted ønskede en elegant og funktionel mellemgang fra hovedhuset til garagen og gildesalen - og det fik de.

Se mere

Her skaber orangeriet endnu større oplevelser

I besøgshaven Tambours Have tilfører det 140 m² store orangeri den smukke have helt nye muligheder.

Se mere

Nye dimensioner til hverdagen

Hos familien Cederholdt fungerer orangeriet som omdrejningspunkt for hele familien. Det er er her livet leves - hver dag.   

Se mere

Orangeriet er en fryd for øjet hver eneste dag

Familien Munk i Middelfart havde i flere år snakket om, at deres gamle drivhus var for lille og havde derfor set på større modeller. Hos VICA Danmark fandt de den helt rigtige løsning.

Se mere

Har du brug for hjælp?

Få personlig rådgivning der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Book et møde

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog