Overdækket terrasse tilbehør

En overdækket terrasse fra VICA Danmark kan bygges og tilpasses efter din terrasses mål, dine behov og ikke mindst dine drømme. Vi hjælper dig med at skabe et helt unikt uderum, hvor du kan nyde sommeren.

Når du har besluttet dig for, hvilken slags overdækket terrasse, du drømmer om, kan du kigge på vores dejlige tilkøbsmuligheder, der gør terrassen endnu mere luksuriøs.

Tilvalg

Få glassider eller aluminium-vægge på din terrasseoverdækning

På din overdækkede terrasse kan du få opsat sider, som giver mere læ for vind og regn. Er din terrasse meget udsat for vind, kan en overdækning med vægge være den helt rigtige løsning, så du kan få mere ud af terrassen og nyde haven endnu mere.

På størstedelen af vores terrasseoverdækninger kan du frit vælge, om du vil have:

  • Faste glassider
  • Skydebare glassider
  • Lukkede vægge i aluminium
Tilvalg

Screens, skydepaneler og rullegardiner

For at skabe læ, skygge og ro på din terrasse kan du vælge at sætte screens, skydepaneler eller vindstabile rullegardiner på din terrasseoverdækningen.

  • Med screens får du afskærmning fra solen, hvilket giver din terrasse en mere behagelig temperatur på dage med kraftig sol, og du får beskyttelse fra de skadende stråler. Vores screens styres med en fjernbetjening, så du nemt kan styre lysindfaldet på terrassen.
  • Med vindstabile rullegardiner kan du skærme for solen, få læ for blæst og skabe privatliv på din terrasse. Rullegardinerne er solide, så de ikke blafrer rundt i vinden. Faktisk kan de klare vindstød helt op til 17 m/s, og de leveres med en vindmåler, så de kører op, hvis vinden bliver for hård.
  • Med skydepaneler får du også afskærmning, læ og privatliv på terrassen. Skydepaneler har et helt andet stilistisk udtryk end rullegardiner, og det er derfor mest en smagssag, om det vælger det ene eller det andet.
Tilvalg

Få integreret LED-lys i din overdækkede terrasse

Du kan vælge at få integreret fjernbetjent LED-lys i terrasseoverdækning, så du kan bare kan blive siddende på terrassen, når mørket falder på.

Lamperne kan laves på en række forskellige måder, så du har stor frihed til at skabe den helt rette belysning. Du kan for eksempel vælge LED-spot i spærene, LED-strips i udhænget eller LED-lamper integreret i remme eller søjler.

Forskøn din overdækkede terrasse endnu mere

Vil du have en mere luksuriøs overdækket terrasse? Vi har flere skønne tilkøb, så du kan få dine terrasse-drømme til at blive til virkelighed.

  • Vælger du en terrasseoverdækning med foldetag, kan du få en regnvejrssensor, så taget automatisk lukker, når det begynder at regne. Med en regnvejrssensor er du altid sikker på, at dine terrassemøbler står tørt og godt – selv hvis du ikke er hjemme, når regnen pludselig falder.

  • Ønsker du at skabe endnu mere hygge og få varme på terrassen, så du kan sidde ude hele sommeren, kan du vælge at få varmepaneler med infrarød varme opsat i overdækningen. I varmepanelerne kan du endda vælge at tilføje Bluetooth højttalere for at skabe en ekstra hyggelig stemning.

  • Du kan også få lavet strømudtag til 220V eller USB i terrasseoverdækningens søjler, så du har strøm på terrassen.

Få en 3D tegning af din terrasseoverdækning

Få dit helt eget frirum i haven

Er du interesseret i at få en dejlig overdækket terrasse? Så kan du booke et møde hos os, hvor vi gennemgår dine muligheder – vi kan lave en 3D tegning af en terrasseoverdækningen på dit hus, så du kan se, hvordan resultatet kan blive.

Indretning

Hvordan skal din overdækkede terrasse indrettes?

Når du har taget alle beslutningerne om, hvordan den overdækkede terrasses ydre skal bygges og se ud, skal du til at indrette. Vi har gjort det nemt og samlet en masse skønne have- og altanmøbler til inspiration i vores showrooms, så du nemt kan blive inspireret til det interiør, der skal gøre din overdækkede terrasse til dit helt eget frirum.

Besøg os i vores showrooms, hvor du kan se, hvor fin din overdækkede terrasse kan blive. 

 

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din overdækkede terrasse i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders flotte bygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023
book_online Book møde