Pergola med sider

En pergola er i bund og grund en konstruktion af stolper med et tag, der giver ly for regnen og skaber hygge i haven. Men med en moderne tilgang til pergolaen kan du få sat sider på, der kan skærme for vinden, og du kan dermed få endnu mere ud af din pergola og din have eller terrasse.

Fordele ved en pergola med sider

Du kan både få en vægmonteret pergola eller en fritstående pergola pavillon, der begge giver unikke muligheder for at komme mere ud. Derudover kan du vælge at sætte sider på din pergola – vi bygger ofte pergolaer med glassider, så naturen stadig er helt tæt på.

Med sider og tag skærmer pergolaen for vind og vejr, så du kan nyde haven hele sommeren. En pergola med sider forlænger sommeren, ved at give dig et uderum du kan benytte lidt tidligere på foråret og lidt længere ud i efteråret.

Modeller

Pergola med sider

Vores pergolaer kan laves med sider, hvis du ønsker ekstra læ for vinden. Siderne kan laves forskelligt på de forskellige modeller, så vi har her samlet et overblik, så du kan blive klogere på dine muligheder.

Pergola med sider

ALGARVE®

Modellen ALGARVE har roterbare lameller i taget, og den kan laves med et enkelt produkt i hver side, fx fast glas, skydebart glas eller lukkede vægge i aluminium.

Læs mere
Pergola med sider

CAMARGUE®

CAMARGUE er en model med lidt kraftigere sideremme, der især er velegnet, hvis du ønsker at kunne påsætte flere forskellige sidemoduler på din pergola for ekstra beskyttelse mod vind, regn og solens skarpe stråler.

Læs mere
Pergola med sider

AERO CANVAS®

AERO CANVAS er en flot, moderne model med fast tag, som kan fuldt integreres på en eksisterende bygningsdel uden brug af søjler.

Læs mere
Pergola med sider

ALGARVE CANVAS®

ALGARVE CANVAS er en model med fast tag, som også er velegnet som carport. Modellen kan laves med skydeglas, fast glas eller lukkede vægge i aluminium, så du får god beskyttelse for regn og vind.

Læs mere
Pergola med sider

CAMARGUE SKYE®

CAMARGUE SKYE er vores ultimative luksusmodel, hvor du både kan rotere tage 150° og skyde det helt til side. Du har også mulighed for at kombinere flere slags tilbehør i siderne og screens, som er gemt væk i remmen, når de er kørt op.

Læs mere

Hvilke sider kan du få på din terrasseoverdækning?

For at få den største glæde af din have, kan du få lavet en overdækket terrasse med glassider. En terrasseoverdækning med glassider er den perfekte måde at beskytte terrasseområdet for regn og vind og samtidig give dig fuldt udsyn til dine smukke omgivelser – du vil virkelig føle, at du sidder helt ude i naturen.

Faste sider

 

Faste sider

Med faste sider på din pergola får du god læ for vinden, og det kan give en tryghed, at ens havemøbler står beskyttet for vind og vejr. På vores ALGARVE-model kan du selv vælge typen af sider, og du kan for eksempel vælge faste glassider og få læ for vinden.

Pergola med foldbaresider

 

Skydbare sider

En pergola med skydebart glas giver dig fri mulighed for at åbne pergolaen op, så du kan nyde de skønne sommerdage til fulde. Vores CAMARGUE-model er et flot eksempel på en pergola, hvor du kan få påsat skydbare glassider, der kan køres til side.

Lad os hjælpe med at skabe dit helt eget frirum

Drømmer du om mere udetid og skønne sommeraftener i haven? Vi hjælper dig med processen fra start til slut, så du får bygget en pergola lige efter dine ønsker. Book et møde med os, så hjælper vi dig med at sammensætte din drømme-pergola.

Placer din pergola, hvor den giver de bedste muligheder

Du kan vælge at få lavet din pergola som en fritstående oase eller at integrere den på en mur. Begge muligheder giver anledning til skønne stunder under åben himmel, og dit valg afhænger naturligvis af, hvor i din have, din pergola passer bedst ind. Du kan læse mere om du to muligheder herunder.

Hvornår giver det mening at få sider på din pergola?

Der er flere gode grunde til at få en pergola med sider. En af de typiske grunde, vi hører fra kunder, er at der er meget vind på deres terrasse eller i haven, og at de derfor har brug for noget til at skærme af og give læ. Her er en pergola med foldeglas optimalt, da du vil kunne trække dørene til side på vindstille dage.

En pergola med sider forlænger også sommeren og dermed din brug og nydelse af haven. Glassider på pergolaen giver en helt unik mulighed for at komme ud og se foråret blomstre eller nyde ude-livet hele sommeren.

Kombiner siderne med valg af tag

Sammensæt selv din løsning med frihed over valg af sider og tag

Du har stor frihed til opsætning og design, når du vælger en pergola, hvilket giver dig mange muligheder for at få mere ud af din have og terrasse. Med mange kombinationsmuligheder af tag, sider, materiale, farver og placering kan du virkelig skabe en helt unik pergola.

På vores pergola-modeller kan du selv vælge mellem fast tag, tag med roterbare lameller og skydebart tag. Muligheder giver dig frihed over din pergolas stil og kan tilpasses, så du får den pergola, der passer bedst til dit hus og din have.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde