Vi står stadig til rådighed på telefon og online, men p.g.a. Covid19-reglerne er vores showrooms lukket for besøgende frem til 8. februar.

VICA orangeri (1).jpg

Udestuer

En udestue åbner huset op og indbyder til mange hyggelige stunder. Udover at udestuen kan bruges som ekstra opholdsrum, tæt på lyset og naturen, kan den også give boligen en helt særlig personlighed.

Vi har kendt de klassiske firkantede udestuer i Danmark i mange år, men i dag findes udestuer i mange forskellige designs.

Hos VICA Danmark kan du få en komplet udestue, og vi sætter en stor ære i at hjælpe dig med at finde præcis den udestue, der passer til dig og din bolig.

En udestue rummer mange muligheder og kan være den perfekte løsning for udvidelse af boligen. Samtidig er det den investering, der hurtigst øger boligens kontante værdi og dit velvære. 

Sidemodeller

Lad din udestue matche din bolig med en sidemodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Se mere

Gavlmodeller

Lad din udestue matche din bolig med en gavlmodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Se mere

Hjørnemodeller

Lad din udestue matche din bolig med en hjørnemodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer og pavilloner.

Find nærmeste showroom

Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Vi har fulgt en helt almindelig familien på fire i nogle af dagligdagens stunder. Nærvær i tæt forening med lyset og naturen er helt fundamentalt for deres trivsel; det nærvær, som giver mening for dem – hver for sig, og sammen.

Skærmbillede 2018-02-16 kl. 14.21.59.png

Lad dig inspirere af filmen her - og husk lyd.