Indvendig hjørne

Lad din udestue matche din bolig med en hjørnemodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Ud fra hjørnemodellen designer vi den udestue, som passer bedst til dit hus og harmonerer med det sted på huset, hvor den skal bygges.

Hjørnemodellen fås også med et pyramidetag.

loading...

Gå på opdagelse i vores inspirationsbog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores interaktive katalog – med hele 244 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.
VICA Danmark inspirationskatalog

I det alsidige hjørne - Overdækket terrasse og vinterhave i én

En hjørneterrasse er skøn, men på sin vis ubrugelig, hvis grunden er udsat og det er svært at finde læ. For familien her blev løsningen en hjørnemodel med specialglas i taget, der yder en høj UV-beskyttelse og varmerefleksion samt isolerende foldedøre. Løsningen har skabt en dejlig overdækket terrasse og vinterhave i én.

Læs mere

Et hjerterum til den enkelte og den store flok

For Dorthe og Søren i Hjerting faldt valget på en udestue frem for en mere traditionel tilbygning som noget ganske naturligt.

Parrets i alt fire sammenbragte børn og den voksende flok af børnebørn var begyndt at være en kvadratmetermæssig udfordring, når alle skulle være samlet på samme tid. Men i det daglige havde parret ikke behov for mere plads.

Læs mere

Harmoni med parcelhusets arkitektur

Denne flotte udestue er designet så den harmonerer mest muligt med parcelhusets arkitektur. Udestuens vinduer flugter med husets vinduer, og farven på elementer er sort så også de matcher husets vinduer

Læs mere

book_online Book møde