Indvendig hjørne

Lad din udestue matche din bolig med en hjørnemodel. Vi har fokus på æstetikken og kigger altid på husets stil i forbindelse med valg af model og udestue.

Ud fra hjørnemodellen designer vi den udestue, som passer bedst til dit hus og harmonerer med det sted på huset, hvor den skal bygges.

Hjørnemodellen fås også med et pyramidetag.

loading...
220 SIDERS INSPIRATION

Oplev hjørne-udestuer

Vores katalog rummer en masse inspiration og gode råd til din nye udestue til dit hus' indvendige hjørne. Lad dine drømme få "frit løb" og find den løsning, der er den helt rigtige for dig.

Du vælger selv, om du vil se kataloget online – eller vil have det tilsendt fragtfrit med posten. 

I det alsidige hjørne - Overdækket terrasse og vinterhave i én

En hjørneterrasse er skøn, men på sin vis ubrugelig, hvis grunden er udsat og det er svært at finde læ. For familien her blev løsningen en hjørnemodel med specialglas i taget, der yder en høj UV-beskyttelse og varmerefleksion samt isolerende foldedøre.

Læs mere

Et hjerterum til den enkelte og den store flok

For Dorthe og Søren i Hjerting faldt valget på en udestue frem for en mere traditionel tilbygning som noget ganske naturligt.

Parrets i alt fire sammenbragte børn og den voksende flok af børnebørn var begyndt at være en kvadratmetermæssig udfordring, når alle skulle være samlet på samme tid. Men i det daglige havde parret ikke behov for mere plads.

Læs mere

Harmoni med parcelhusets arkitektur

Denne flotte udestue er designet så den harmonerer mest muligt med parcelhusets arkitektur. Udestuens vinduer flugter med husets vinduer, og farven på elementer er sort så også de matcher husets vinduer

Læs mere

book_online Book møde