Få en isoleret udestue som du kan bruge hele året

En udestue er ikke noget ny fænomen, men det er nyt, at isoleringen i dag er så god, at udestuen kan være familiens samlingspunkt hele året. Tidligere var udestuer for varme om sommeren og for kolde om vinteren.

I vores udestuer udnytter vi den nyeste teknologi inden for isolering, konstruktion og glas. Så er du sikret et behageligt klima indenfor uanset vind og vejr - og du kan samtidig følge årstiderne på tæt hold.

Få en isoleret udestue som du kan bruge hele året

Gode råd til opvarmning af udestuen
For at du kan bruge udestuen hele året er det nødvendigt at holde den lun i de kolde måneder. På grund af de store arealer med glas er der nogle retningslinjer i henhold til lovgivningen, som skal overholdes i forbindelse med opvarmningen af udestuen: 

  • Udestuen skal være aflukket ind til hovedhuset med eksempelvis en isoleret terrassedør

  • Du må ikke gøre brug af husets fastinstallerede varmekilder på grund af de store glaspartier

  • Du må gerne bruge en el-radiator, varmeblæser eller lignende med stik i kontakt eller eksempelvis en brændeovn

Fordelene ved isolerede uderum

Der er mange skønne fordele ved at vælge en isoleret udestue:

  • Du må opvarme udestue, så du kan nyde alle sæsonerne i uderummet
  • Du øger boligens kontante værdi
  • Udestuen kan fungere som en klimaskærm, der holder på varmen

 

Anbefaling

Gode varmekilder til udestue

Ønsker du at opvarme din udestue på en enkel og nem måde anbefaler vi en termostatstyret el-radiator. Denne giver mulighed for en stabil temperatur i udestuen. 

Ønsker du at skabe en ekstra hyggelig stemning i udestuen er en brændeovn også en mulighed. Med brændeovnen får du ikke bare et opvarmet rum, du får også skabt en helt særlig stemning ikke mindst med lyden af det knitrende brænde.

Vinterstuen kan nydes hele året

Med en isoleret udestue får du en tilbygning til hjemmet, der bringer hverdagen tættere på naturen. I en såkaldt vinterstue, kan du nyde rolige stunder hele året.

I foråret og sommermånederne kan du få solen helt ind i hjemmet med en glasbygning, og du kan opleve naturens blomsten i haven.

I efteråret og vinteren kan du finde ro i vinterstuen med noget varmt at drikke. Herfra kan du blive helt tæt på naturen, uanset hvor koldt det er udenfor. 

Inspiration

Find inspiration i flere isolerede udestuer

Gå på opdagelse i vores katalog med over 300 siders inspiration inden for udestuer - isolerede og ikke isolerede. Vi giver samtidig gode råd, tips og idéer fra havemanden og indretningsarkitekten.

book_online Book møde