Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Få en isoleret udestue som du kan bruge hele året

En udestue er ikke noget ny fænomen, men det er nyt, at isoleringen i dag er så god, at udestuen kan være familiens samlingspunkt hele året. Tidligere var udestuer for varme om sommeren og for kolde om vinteren. 

I vores udestuer udnytter vi den nyeste teknologi inden for isolering, konstruktion og glas. Så er du sikret et behageligt klima indenfor uanset vind og vejr - og du kan samtidig følge årstiderne på tæt hold.

vica_kolding_183.jpg

Gode råd til opvarmning af udestuen
For at du kan bruge udestuen hele året er det nødvendigt at holde den lun i de kolde måneder. På grund af de store arealer med glas er der nogle retningslinjer i henhold til lovgivnigen, som skal overholdes i forbindelse med opvarmningen af udestuen: 

  • Udestuen skal være aflukket ind til hovedhuset med eksempelvis en isoleret terrassedør

  • Du må ikke gøre brug af husets fastinstallerede varmekilder på grund af de store glaspartier

  • Du må gerne bruge en el-radiator, varmeblæser eller lignende med stik i kontakt eller eksempelvis en brændeovn

 

vica_faaborg_378.jpg

Gode varmekilder til udestuen
Ønsker du at opvarme din udestue på en enkel og nem måde anbefaler vi en termostatstyret el-radiator. Denne giver mulighed for en stabil temperatur i udestuen. 

Ønsker du at skabe en ekstra hyggelig stemning i udestuen er en brændeovn også en mulighed. Med brændeovnen får du ikke bare et opvarmet rum, du får også skabt en helt særlig stemning ikke mindst med lyden af det knitrende brænde.

Find inspiration til din udestue

Se vores store udvalg og få masser af inspiration til hvilken løsning der passer til dig og din bolig.

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Hvorfor vælge VICA Danmark?

VICA Danmark er til dig, der værdsætter høj kvalitet til gode priser. Vi ønsker, at vores kunder får den bedste oplevelse. Derfor går vi ikke på kompromis med kvalitet, design og service.

Læs mere

5 års garanti

Når du bygger med VICA, bygger du med med håndværkere, der er medlem af brancheorganisationen BYG Garanti. Det sikrer dig BYGs 5 års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde, uanset om det drejer sig om ombygning, reparation eller tilbygning.

Læs mere

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer og pavilloner.

Find nærmeste showroom

Det magiske rum

Omgivet af lyset og naturen nyder familien på fire i fulde drag deres nye orangeri. Det er blevet stedet, hvor både børn og voksne får ny energi i en travl hverdag.

Læs hele historien