Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

VICA Danmark glaspavillon.jpg

En pavillon med glas åbner for havens muligheder
Sid midt i haven blandt alle de smukke farver, se årstiderne skifte  eller lyt til den rytmiske regn mens du nyder aftenen i stearinlysets varme skær.

Skærmet for vind og vejr kan du slappe af med en god bog eller bare nyde udsigten ud over din have. Med en havepavillon i glas er mulighederne mange.

Pavillon efter dine behov
Hos VICA Danmark kan vi med vores stærke sortiment, som omfatter VICA og Pavillon Danmark imødekomme ethvert behov. VICA er til dig, der ønsker en isoleret pavillon, som kan bruges hele året. Er behovet mere en løsning, der primært har til formål at forlænge foråret, sommeren og efteråret skal du vælge en Pavillon Danmark uisoleret pavillon. 

VICA

Isolerede pavilloner

Få et hyggeligt fristed midt i haven og kom helt tæt på de skiftende årstider. Med en isoleret pavillon kan du nyde lyset og havens skiftende farver hele året i lune og hyggelige omgivelser.

Se mere
Pavillon Danmark

Uisolerede pavilloner

Ønsker du at forlænge foråret, sommeren og efteråret, så er en uisoleret pavillon den perfekte løsning. Her kan du skabe en helt særlig oase midt i haven, hvor du kan læne dig tilbage og nyde lyset og de grønne omgivelser.

Se mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige og inspirerende orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Find nærmeste showroom

Til udendørs velvære
Den lille glaspavillion er et fantastisk haverum, som indbyder til hjemlig hygge, kaffe og kage men også til tidens hotteste havetrends med udendørs spa og udekøkkener. Med andre ord, er en pavillon et opholdsrum til udendørs velvære indenfor der bringer dig tættere på haven og naturen året rundt. Med en havepavillon i glas får dit hus et helt nyt rum og familien et nyt samlingssted. 

Pavilloner i de bedste materialer

28 mm super lavenergi glas med varmkant eller 4 mm hærdet sikkerhedsglas
Specialglas med 78% varmerefleksion og 94% UV-beskyttelse
Plastprofiler med galvaniseret stål eller ekstra stærke aluminiumsprofiler
Profilfarve i slagfast folie eller slidstærk pulverlakering
CE og TÜV godkendte elementer
Vedligeholdelsesfrie materialer
Topkvalitet - 5 års garanti
Aluminiumsprofiler med kuldebro adskillelse
Stormsikre løsninger tilpasset det danske vejr
3-lags glasruder