Pavilloner - stilfuld og vedligeholdesesfri pavillon

Pavillon - en stilfuld løsning, der giver velvære og livskvalitet

Sid midt i haven blandt alle de smukke farver, se årstiderne skifte  eller lyt til den rytmiske regn mens du nyder aftenen i stearinlysets varme skær.

Skærmet for vind og vejr kan du slappe af med en god bog eller bare nyde udsigten ud over din have. Med en pavillon er mulighederne mange.

Til udendørs velvære  

Den lille glaspavillion er et fantastisk haverum, som indbyder til hjemlig hygge, kaffe og kage men også til tidens hotteste havetrends med træbadekar og udekøkkener. Med andre ord, et opholdsrum til udendørs velvære indenfor der bringer dig tættere på haven og naturen året rundt. Med en pavillon får dit hus et helt nyt rum og familien et nyt samlingssted. 

Mange af vores kunder finder også stor tilfredshed i at bruge pavillonen som rygepavillon i virksomheden eller på golfbanen. Eller som samlingssted for hygge, kortspil og kaffe for de ældre rundt om på landets plejehjem.  

Markedets bedste pavillon

Der er flere grunde til, at en VICA Pavillon er markedets bedste. Det er den bedst isolerede pavillon med isolerede profiler, isoleret tag og 28 millimeter superlavenergi glasruder med varmkant, der mindsker risikoen for kondens på indersiden. Det betyder også, at der holdes på varmen, når det er koldt, og at varmen holdes ude, når det er rigtig varmt. Derfor kan du bruge pavillonen året rundt. Med mange forskellige valgmuligheder for tagtype, design og farver passer VICA pavillonen ind i alle omgivelser og passer perfekt til både nye og ældre huse. 

Kontakt os for et tilbud

Hvis du overvejer at berige haven med en pavillon, men har svært ved at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. Du kan også finde inspiration i galleriet nedenfor, i vores katalog eller besøge vores flotte udstilling

Se vores prisliste på pavilloner her.

Spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. 

Læs mere om hvad kunderne siger om VICA.

Se prisliste her.

 

Inspiration

Hent inspiration til jeres kommende pavillon. Se vores katalog online her. Eller bestil det med posten via denne formular.