Pergola Modeller

Pergola modelkategorier

På denne side finder du det fulde overblik over vores udvalg af pergolaer. Alle modeller laves efter dine mål og specifikationer, så du får en pergola, der opfylder dine drømme.

Fritstående pergola

En fritstående pergola er en dejlig løsning, hvor du kan skabe en oase til fred og fordybning. Her kan du virkelig nyde at være omgivet af naturen. Den fritstående pergola bliver et fristed midt i haven, så du kan få det bedste ud af dine omgivelser og nyde naturen på klos hold. Se vores udvalg af flotte pergolaer, der kan laves som fritstående elementer.

Pergola

Fritstående pergola

En fritstående pergola bliver hurtigt et skønt fristed for hele familien – vi har samlet en masse info, så du kan blive klogere på fritstående pergolaer.

Vægmonteret pergola

En vægmonteret pergola gør det ekstra nemt at komme ud i havens skønne, grønne omgivelser – du behøver ikke en gang at tage sko på for at komme ud i haven. En integreret pergola i forlængelse af huset gør hurtigt pergolaen til et foretrukket sted i de varme sommermåneder. Vi har flere modeller, der kan laves i forlængelse af huset, så du kan udvide dine muligheder for at nyde haven.

Pergola

Vægmonteret pergola

Med en vægmonteret pergola kan du nemmere og hurtigere komme ud i havens skønne omgivelser og nyde din sommer.

Pergola med sider

Med en pergola med sider kan du forlænge sommeren, da du kan sidde ude, selv når det regner og blæser. Her får du ly og kan skabe et skønt område til hyggelige stunder, når sommerregnen falder. Med glassider kan du stadig nyde solens varme og lys, når der er blå himmel. Siderne på pergolaen giver ekstra beskyttelse og er en dejlig løsning, hvis det for eksempel blæser meget på din grund. Tag et kig på vores modeller, hvis du kan vælge at påsætte sider.

Pergola

Pergola med sider

Vil du have et område med læ i haven? En pergola med sider kan blive den helt rigtige løsning, hvis du savner ly og ro i haven.

Pergola med fast tag

En pergola med fast tag inviterer til udvidelse af udelivet – den skaber trygge rammer for familiens tid i haven, uanset vejret. Pergolaen med fast tag giver perfekt beskyttelse fra regn og solens skarpe stråler, så du kan slappe af og nyde naturen hele sommeren.

En pergola med fast tag er også velegnet som carport, hvor den tilføjer et moderne udtryk til huset.

Pergola

Pergola med fast tag

Under pergolaen kan du skabe hyggelige minder og nyde sommeren på både solrige og regnfulde dage.

Pergola med roterbart lameltag

En pergola med lameltag byder på hyggelige stunder helt tæt på naturen. Under din pergola med oplukkeligt tag er du beskyttet fra regn, men du kan åbne taget op og lade solen strømme ind, når regnen forsvinder. Vores pergolaer med lameltag er fjernstyrede, så de kan drejes trinløst 150° alt efter, hvor meget sol, skygge eller indirekte lys, du ønsker.

Pergola

Pergola med roterbart lameltag

Vores pergolaer med roterbart lameltag giver større frihed til at styre lysindfaldet og skygge for både regn og solens skarpe stråler på din pergola.

Pergola med skydebart tag

En pergola med skydebart tag får du størst mulig frihed. Vælger du at køre taget over din pergola, får du ly for regn og beskyttelse mod solens skadende stråler. Kører du taget til side, kan du nyde det skønne lysindfald og få solens varme helt ind i pergolaen. Vores pergolaer med skydetag er med fjernstyrede og motoriserede lameller i taget, som gør det nemt at styre pergolaens funktion.

Pergola

Pergola med skydebart tag

En pergola med skydebart tag er en skøn løsning, hvor du får frihed over, hvor meget du ønsker at åbne pergolaen op.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Book et møde

Få en 3D tegning af din pergola

Vil du have lavet en pergola tegning i 3D for at se, hvordan en pergola ville kunne udvide din have og din bolig? Hvis du booker et designmøde, kan vi snakke om dine muligheder, kigge på pergolaens design, lave en 3D tegning og give dig et prisoverslag. Vi hjælper dig med hele processen fra start til slut.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

Inspiration til uderummet - Vica katalog 2023
book_online Book møde