Udestue hjørnemodel

Lad din udestue matche din bolig: Uanset, hvordan din bolig er bygget, kan vi lave en løsning, der passer arkitektonisk til huset. Vi kan lave udestuer som hjørnemodeller, der passer perfekt til dit vinkelhus – uanset om din udestue skal være i et indvendigt eller et udvendigt hjørne.

Hjørnemodellen kan laves med sadeltag, skråt tag og pyramidetag - alle i glas, der udvider rummet op mod lyset.

Tag et kig i de mange flotte udestuer, vi har opført for andre kunder her.

Udestuen på vinkelhus inviterer lyset ind

Hos Charlotte og hendes familie byder glasudestuen som hjørnemodel ikke bare på en god udsigt - den bringer mere lys ind i hverdagen, hvilket familien manglede. Nu bruger de meget tid i lyset.

Tag med Felix Smith på besøg hos familien i Nordsjælland.

Få en udestue i hjørne

Det kan være svært at beslutte, hvor udestuen skal placeres. Udestuen behøver ikke længere places på siden af huset, som har været den typiske placering længe - bor du i et vinkelhus, kan du binde fløjene sammen med en udestue i indvendigt hjørne, som samler huset.

Du kan også placere udestuen om udvendige hjørner, hvilket giver en følelse af at forlænge huset - og det er især oplagt, hvis du gerne vil have mere lys i hverdagen.

Skræddersyet udestue om hjørne

Udestuen er ekstra skøn, hvis den placeres i meget sol, så du kan få naturlig varme ind i hjemmet. Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige placering og udformning af din udestue, så den passer til husets stil, og så du får mest muligt ud af påbygningen.

Med en udestue på eksisterende bolig kan du udvide hjemmet, få mere plads og gøre en mørk stue lysere. Vi kan placere din udestue om hjørner, så du får et skønt lysindfald i hjemmet.

Udestue i glas på hjørne

Hos VICA laver vi udestuer i glas – her kan du komme ud i lyset og nyde hverdagen, og det bringer mere lys ind i hjemmet.

Vores udestuer på hjørne laves naturligvis også med både glassider og glastag. Så kan du få mest muligt ud af udestuen. Vi har forskellige typer glas, der blandt andet har UV-beskyttelse og varmerefleksion for at beskytte dig og dine møbler i uderummet.

Udestue af aluminium til vinkelhus

En udestue på hjørne kan laves af forskelligt materiale, fx plastik eller aluminium. Begge materialer har høj kvalitet af isolering, men aluminium er det ekstra-luksuriøse valg.

Her får du en løsning, der er ekstremt holdbar, vedligeholdelsesfrit, og som kan laves med kuldebro afbrydelse, hvilket sikrer en god temperatur hele året.

Læs mere om udestuer

Når du vælger en udestue på hjørne, hjælper vi dig med at udforme udestuen, så den passer perfekt til dit hus.

En isoleret udestue på hjørne udvider hjemmet med plads til hverdagen, så du kan nyde uderummet hele året. Her finder du et roligt, lyst rum, hvor du kan indrette præcis som du ønsker.

loading...

Gå på opdagelse i vores inspirationsbog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger og overdækninger. Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

VICA Danmarks inspirationskatalog

Få mere lys i hverdagen

En af de skønneste fordele ved en udestue er mængden af lys, der bringer ind i dit hus. Vores udestuer er isolerede og er bygget i glas, så du får panoramavinduer, der bringer lyset og naturen helt indenfor - hele året.

Med en udestue på hjørne kan du nyde morgenkaffen eller aftenhyggen helt tæt på haven. I sommerhalvåret får du solens varme, mens vinterhalvåret byder på hygge - måske foran en pejs?

 

Hvad koster en udestue?

Prisen på en udestue afhænger af mange faktorer. Valg af materialer, fx plastik eller aluminium, størrelse og glastype spiller alle ind. Der er mange overvejelser du skal gøre dig.

Du kan læse mere om priser på udestuer, samt se vores prislister her

Ønsker du et mere konkret tilbud, er du velkommen til at kontakte os eller besøge os i et af vores showrooms. 

 

Udestue regler

Når du vil opføre en udestue, er der nogle byggeregler, du skal være opmærksom på. Udestuen kræver en byggetilladelse, og byggeriet skal indberettes til BBR.

Hos VICA hjælper vi dig med at komme igennem hele processen – fra de første tanker om en udestue til hele glasbygningen står færdig. Vi søger fx om byggetilladelse for dig, inden vi går i gang med opførslen.

 

book_online Book møde