Rundt drivhus

Drømmer du om et rundt drivhus? Hos VICA Danmark laver vi runde glaspavilloner, der er helårsisolerede – fra pavillonen kan du nyde naturens smukke liv.

Det runde drivhus eller pavillon laves i materialer i højeste kvalitet, så dit uderum bliver et frirum, hvorfra du kan nyde din hverdag. Læs mere om charmen ved runde glasbygninger her. 

 

Runde drivhuse og pavilloner skaber udsigt

Har du en smuk udsigt et sted i haven, som du vil nyde oftere?

Et rundt drivhus eller en rund glaspavillon giver dig den unikke panoramiske udsigt. I uderummet kan du sidde i læ for vind og vejr, slappe af i oasen omringet af natur eller samle dine nære til en rolig stund. Her kan i nyde den skønne udsigt – uanset om det er udsigten til vand, skov, mark, blomsterrige arealer eller noget helt andet.

Vores runde uderum laves som isolerede glaspavilloner, der bringer lys og panoramisk udsigt til et hyggeligt sted i din have.

Runde glasbygninger til den lille have

En rund glaspavillon er oplagt, hvis du har en mindre have, hvor der ikke er plads til et stort drivhus eller et helårsorangeri.

Glasbygningen kan indrettes som en hyggelig oase som en udestue eller som et grønt frirum, hvor du kan dyrke spændende planter og blomster – den runde pavillon kan laves i små størrelser, som passer ind i selv den lille haves hjørner.

Når du vælger et rundt drivhus eller pavillon kan du skabe et frirum i hverdagen.

Ottekantede drivhuse og pavilloner

Det ottekantede uderum giver samme skønne udsigt som det runde – faktisk er runde drivhuse typisk opbygget som sekskantede eller ottekantede glasbygninger.

Hos VICA Danmark er vores runde pavilloner også ottekantede, og de kan laves i mange forskellige størrelser, som sikrer, at du får den plads, du ønsker, i glasbygningen.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pavillon i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog

Forskellen på vores drivhuse og pavilloner

Runde drivhuse og pavilloner kan minde meget om hinanden i form og størrelse. Hos VICA Danmark er forskellen dog stor: vores drivhuse er uisolerede glasbygninger, mens vores pavilloner er isolerede – og dermed er det muligt at opvarme pavillonerne, så de kan bruges hele året.

Vi kan lave vores glaspavilloner i runde eller ottekantede modeller, så du får det finde udtryk fra et rundt drivhus i en glasbygning, der kan nydes året rundt.

Tilpas størrelsen på det runde uderum

Vi skræddersyer din glaspavillon i størrelse og højde, så den passer helt perfekt ind i din have.

Når du vælger størrelse på din runde pavillon, skal du tænke over, hvor meget plads du har i haven, og hvordan du vil indrette og benytte rummet.

Vi har lavet disse tegninger, så du kan se, hvor meget plads du får i din pavillon.

Mål på havepavilloner fra VICA Danmark

 

Mål på havepavilloner fra VICA Danmark

 

Få en 3D tegning af din glasbygning

Hør mere om dine muligheder

Er du fristet af ideen om at kunne trække ud i haven og naturen, selv hvis vejret ikke er helt i top? Så har du fundet løsningen her. Book et designmøde, hvor vi kan snakke om, hvilke løsninger, der passer bedst til din bolig.

book_online Book møde