Ottekantet drivhus

Hos VICA Danmark er ottekantede drivhuse altid isolerede uderum, som vi kalder pavilloner. I et ottekantet drivhus eller pavillon kan du nyde haven året rundt. Det ottekantedede uderum sætter rolige rammer om en hverdag tættere på naturen.

Med et ottekantet drivhus eller pavillon får du et charmerende uderum med panoramisk udsigt, hvor du har plads til grønne fingre og hyggelige stunder med familie og venner.

 

Det ottekantede uderum

Runde, ottekantede og sekskantede uderum bringer en indbydende idyl til haven.

Det ottekantede drivhus eller pavillon i glas giver en panoramisk udsigt over mark, vand, skov eller din egen haves smukke omgivelser.

Hos VICA Danmark er alle vores ottekantede uderum helårsisolerede pavilloner – det er permanente pavilloner, hvorfra hele året kan nydes i fulde drag.

 

Hvad er forskellen på et drivhus og en pavillon?

Hos VICA Danmark er der især én væsentlig forskel på vores pavilloner og drivhuse – vores pavilloner er isolerede glasbygninger, mens drivhuse er uisolerede.

Vores pavilloner er alle otte- eller firkantede, og de giver dig dermed den skønneste panoramiske udsigt fra det lille uderum.

Drømmer du om et 8-kantet uderum, kan du altså vælge en isoleret pavillon. Ønsker du en uisoleret løsning, kan du udforske vores flotte drivhuse i forskellige, klassiske modeller.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pavillon i vores interaktive katalog – med hele 268 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
Størrelser på 8-kantede glasbygninger

Du kan tilpasse din pavillon, så den passer perfekt i din have. Størrelsen af pavillonen betyder meget for, hvordan du kan indrette og udnytte uderummet.

Vi har lavet disse tegninger, så du kan se, hvor meget plads du får i din pavillon.

Mål på havepavilloner fra VICA Danmark

 

Mål på havepavilloner fra VICA Danmark

 

Drømmer du om et rundt drivhus?

Runde drivhuse er et unikt og æstetisk tiltalende valg til enhver have. Det runde design giver en harmonisk atmosfære og en uforstyrret panoramisk udsigt. 

Rune drivhuse kan dog være mindre stabile, og det kan derfor være en fordel at vælge en ottekantet eller sekskantet model.

Det er også flere der vælger pavilloner som frirum væk fra hverdagen, eller fordi de søger det perfekte rum til krogen i haven, hvor det ligger lidt som en skjult oase. Her beriger glasbygningen haven med sit fine udtryk.

Få en 3D tegning af din glasbygning

Hør mere om dine muligheder

Er du fristet af ideen om at kunne trække ud i haven og naturen, selv hvis vejret ikke er helt i top? Så har du fundet løsningen her. Book et designmøde, hvor vi kan snakke om, hvilke løsninger, der passer bedst til din bolig.

book_online Book møde