Vægmonteret pergola

En vægmonteret pergola er den flotte løsning til en overgang mellem hus og have. En vægmonteret pergola kan blandt andet bygges som en overdækning til din terrasse, så du kan få mere ud af sommeren. Når den er integreret på huset, kan du nemlig nemt gå udenfor og nyde naturen – selv når det regner.

Vægmonterede pergolaer fra VICA

Vores vægmonterede pergolaer er i højeste kvalitet, så du kan få det bedste ud af din terrasse. Vælger du at ville integrere din pergola på dit hus, kan vi lave en flot, skræddersyet løsning, så den ikke blot er en tilbygning, men en helt naturlig del af husets arkitektur.

De fleste af vores pergolaer bygges i metal, og for at åbne mest muligt op for naturen, kan vi lave sider og skydedøre af glas. Alle vores pergolaer har en skjult tagrende og speciallavede nedløbsrør, der afleder nedbør effektivt uden at påvirke pergolaens udseende. Den vægmonterede pergola bliver altså en helt integreret del af dit hjem.

Modeller

Vægmonteret pergola

Mange af vores modeller kan bygges som vægmonterede pergolaer, så du får en integreret løsning. Modellerne tilpasses til dit hjem efter dine mål og specifikationer, så du får opfyldt dine pergola-drømme med en elegant og moderne løsning.

En vægmonteret pergola kan have forskellige typer tag samt tilvalg af sider og screens, så du får den perfekte beskyttelse for vind og vejr. Se vores mange modeller og deres fordele her.

Vægmonteret pergola model

AERO®

Modellen AERO er skøn løsning med roterbare lameller, der kan integreres fuldstændig i en eksisterende bygningsdel.

Læs mere
Vægmonteret pergola model

AERO CANVAS®

AERO CANVAS har fast tag og egner sig derfor perfekt som en enkel pergola, der giver læ, eller som carport.

Læs mere
Vægmonteret pergola model

AERO SKYE®

AERO SKYE er en af vores mest luksuriøse modeller, hvor du får både roterbart og skydebart tag i én løsning. På denne model kan du også tilføje sider og screens, så du kan gøre pergolaen til det ultimative afslapningssted.

Læs mere
Vægmonteret pergola model

ALGARVE®

Modellen ALGARVE har roterbare lameller i taget, der kan drejes trinløst 150° alt efter, hvor meget sol, skygge eller indirekte lys, du ønsker.

Læs mere
Vægmonteret pergola model

ALGARVE CANVAS®

ALGARVE CANVAS er en model med fast tag, som kan fuldt integreres på en eksisterende bygningsdel uden brug af søjler.

Læs mere
Vægmonteret pergola model

CAMARGUE®

CAMARGUE er en model med lidt kraftigere sideremme, der især er velegnet, hvis du ønsker at kunne påsætte flere forskellige sidemoduler på din pergola for ekstra beskyttelse mod vind, regn og solens skarpe stråler.

Læs mere
Vægmonteret pergola model

CAMARGUE SKYE®

CAMARGUE SKYE er vores ultimative luksusmodel, hvor du både kan rotere tage 150° og skyde det helt til side.

Læs mere

Fordelene ved en vægmonteret pergola

En vægmonteret pergola hjælper dig med at komme udenfor oftere. Når du monterer pergolaen på dit hus, kan det give rigtige gode muligheder for at nyde din terrasse, og det kan blive en hyggelig stund at sætte sig ud, både ved fuld sol og når det regner i de varme måneder.

  • Kom mere ud i haven og nyd sommeren – i både sol og regn
  • Træd direkte ud under pergolaen uden at blive våd
  • Giv dit hus et særligt præg med et moderne udtryk, der inviterer til hyggelige stunder
  • Øg salgsværdien af dit hus
Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering
Få en 3D tegning af din pergola

Få mere ud af din terrasse

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få en pergola vægmonteret? Vi har mange muligheder for at designe en pergola, der opfylder netop dine ønsker og behov. Book et designmøde, hvor vi kan snakke om, hvilke løsninger, der passer bedst til din bolig.

Pergola med sider

Kom i læ for regn og vind med sider til din pergola

Med sider på din pergola kan du skærme for vinden, og du kan dermed få endnu mere ud af din pergola og din have eller terrasse!

Du kan både vælge at få faste eller foldbare sider på din pergola, alt efter hvilke behov du har i haven eller på terrassen.

Hvor kan din pergola placeres?

En vægmonteret pergola kan placeres på forskellige måder på dit hjem, og det afhænger primært af, hvordan din bolig er, og hvor du gerne vil placere pergolaen. Pergolaen kan placeres på en sidevæg eller et hjørne, fx på et vinkelhus. Vi kan tilpasse pergolaen efter din bolig, så du får en helt integreret løsning.

Vægmonteret pergola

Pergola på sidevæg

Du kan for eksempel placere pergolaen på siden eller gavlen af dit hus – måske har du i forvejen en terrasse her, men ønsker at få den overdækket, så du kan bruge den endnu mere.

 

Pergola på vinkelhus


Pergola på vinkelhus

Det er også muligt at placere din pergola i enten et indvendigt eller udvendigt hjørne, hvis du har et vinkelhus. På den måde kan du for eksempel også nyde godt af, at din bolig giver læ, så din pergola er endnu skønnere at sidde i i sommermånederne.

 

Pergola med tag

Gå på opdagelse i de mange tagmuligheder

En pergola med tag giver dig mulighed for at bruge dine udearealer mere i sommerperioden, hvor du kan nyde din terrasse og have selvom det regner.

Vi har både pergolaer med fast glastag, roterbart lameltag og skydebart tag, så du har rig mulighed for at tilpasse din pergola efter dine behov og ønsker.

Tilvalg/ Tilbehør

Gør din pergola endnu skønnere med en række tilvalg

Du har mange muligheder for at forskønne din pergola. Ud over tilvalg af tag og valg af placering, kan du også vælge en række dejlige tilkøb, fx:

  • Faste eller skydbare glassider
  • Lukkede vægge i aluminium
  • Vindstabile rullegardiner
  • Skydeparti med justerbare vippelameller i cedertræ eller aluminium
  • m.m

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din pergola i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde