Stort drivhus

Drømmer du om at have plads til hele familien eller alle vennerne under samme tag? Måske er det vigtigt for dig ikke at gå på kompromis, når det kommer til at have plads til alle dine yndlingsbeskæftigelser i uderummet. Det store drivhus kan rumme store drømme, hvor det næsten kun er kreativiteten, der sætter grænser.

Store drivhuse til de store drømme

Hos VICA Danmark finder du mange smukke modeller og løsninger, så du kan finde lige præcis det drivhus, som passer bedst ind i dine drømme hjemme hos dig.

I et drivhus kan du både dyrke planter, få plads til samvær og nærvær, og sætte rammerne om større arrangementer. Drivhuset holder på solens varme og giver ly for duggen, så du kan forlænge din udesæson med flere måneder.

Gå på opdagelse i de store drivhuse og udforsk mulighederne.

Få dit drømme-drivhus

Vores faste designs findes i mange flotte modeller, hvor du selv kan vælge farven. De faste designs fås i størrelser fra omkring 7 m2 til 23,2 m2, men ønsker du en større model, kan de tilpasses, eller vi kan designe et skræddersyet drivhus til dig.

Har du nogle helt specifikke ideer til, hvordan dit store drivhus skal se ud, kan vi nemt skræddersy en løsning til dig. Vi har lavet drivhuse helt op til 140m2, så selvom standardmodellerne typisk er langt mindre, kan vi helt sikkert lave en løsning til dig.

Vores professionelle rådgivere hjælper dig med at designe et drivhus fuldstændig som du ønsker – vi kan løse selv de mest komplekse opgaver, så du kan få opfyldt dine drømme. Vi bygger dit drivhus efter de mål og specifikationer, du ønsker.

Et drivhus til hverdag og fest

Med et stort drivhus får du plads til det hele – her kan du nyde freden i hverdagen, dyrke grønne planter og finde ro med dine nærmeste. Drivhuset kan også sætte rammerne om arrangementer, fester og højtider.

Drivhuset holder på solens varme, og du kan derfor benytte uderummet meget af året. Her kan familie og venner samles til måltider og fester i hyggelige og lyse omgivelser.

Hos Iben og Mads benyttes uderummet til familiefødselsdage og højtider, og som en rolig oase til måltider og dyrkning planter.

Få en 3D tegning af dit store drivhus

Drømmer du om at få lavet et drivhus? Vores drivhuse kan laves i klassiske designs eller med en mere moderne tilgang – vi kan også tilpasse drivhuset til din boligs arkitektoniske stil. Book et gratis og uforpligtende designmøde, og snak med en professionel rådgiver. Vi kan i mange tilfælde lave en fotorealistisk 3D-tegning af drivhuset til dig.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering

Det store drivhus kan være integreret eller fritstående

De fleste forestiller sig en fritstående glasbygning, når de hører ordet ”drivhus” – det er også den typiske version, og mange af vores faste designs er netop fritstående. Men du kan også tilbygge dit drivhus, så det bliver en integreret del af din bolig, som du kan træde direkte ud i.

Få plads til livet i det store drivhus

Udfold livet i det store drivhus i baghaven eller som en smuk tilbygning på huset. Uanset hvilken løsning du drømmer om, giver et stort drivhus dig nogle helt unikke muligheder.

I det store drivhus kan du dykke ned i spændende hobbyer og her behøver du ikke nøjes med én enkelt hobby, men har plads til flere forskellige.

Drømmer du både om din egen lækre køkkenhave med plads til mange forskellige urter og grøntsager, og om et sted, hvor du kan udfolde dine kreative sider med dit eget hobbyværksted? Så er det store drivhus uden tvivl en af de glasbygninger, du skal kigge nærmere på.

Vælg et drivhus til dit behov

Store drivhuse gør noget helt særligt for samværet og nærværet. Her vil man gerne opholde sig i mange timer og samles med dem man holder af. I det store drivhus er der plads til den store familie eller mange gode venner, uden at du behøver at pakke alle dine grønne planter helt væk.

Vores kunder siger aldrig, at de ville ønske, at de havde valgt et mindre drivhus – til gengæld har vi ofte hørt at ”et par kvadratmeter mere kunne have været dejligt”. Størrelsen på dit uderum er naturligvis meget afhængigt af, hvad du har af drømme, og hvad de drømme kræver af plads – derfor har vi også mange forskellige drivhuse hos VICA Danmark – både store og små – så alle dine drømme kan komme i opfyldelse.

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din udestue i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog
book_online Book møde