Vi har nu igen åbent i vores to showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

Få inspiration i vores store galleri

Se vores store galleri med mange forskellige modeller, som vi har bygget hos vores kunder. Her kan du finde inspiration til, hvordan du kan skabe større harmoni mellem udeliv og indeliv og komme tættere på lyset og naturen i hverdagen. 

Isolerede helårsløsninger

Se mere

Uisolerede sæsonløsninger

Se mere

Felix Smith på besøg i hverdagens lyse rum

Bliv inspireret og udforsk dine drømme, når Felix Smith besøger VICA Danmark-kunder i deres fantastiske uderum i en serie af film fra hele landet.

Vi møder familier med vidt forskellige ønsker og behov til lige netop deres glasbygning – og Felix finder inspiration og bliver klogere på, hvad han ønsker sig af det nye rum, han og familien drømmer om. Oplev også et anderledes mødelokale, der indbyder til kreativitet og nytænkning.

Se Felix Smith på besøg i hverdagens lyse rum

På besøg i hverdagens lyse rum

At være i tæt kontakt med naturen og det livgivende dagslys skaber velvære og energi, og er en væsentlig kilde til et sundt helbred – både fysisk og psykisk.

Vi har besøgt en række familier, der alle har inviteret lyset og naturen indenfor, og fortæller deres individuelle historier om livet og hverdagen i deres unikke glasbygninger.

Udforsk mere

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog