Vi samarbejder med Pavillon Danmark. Er du interesseret i uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner - så gå til pavillondanmark.dk
Vi samarbejder med Pavillon Danmark
18.09.2018_Vica16826.jpg 18.09.2018_Vica16826.jpg

Orangerier

Omgiv dig med mere lys og lune uanset årstid  
Kombinationen af glas, lys og planter er formlen på et orangeri. Med den særlige oase kan skabe harmoni mellem udeliv og indeliv uanset årstid.  

Mulighederne er mange med et orangeri. Indret dig med det, der inspirere dig mest, hvad enten det er en oase af grønne planter, en daybed til dagdrømmene eller noget helt andet. Lad tiden stå stille og nyd naturen fra det lyse og lune rum – hver dag. Vi tør godt garantere, at det bliver her, du allerhelst vil opholde dig.  

 

Orangeri efter dine behov
Orangeriets størrelse kan selvfølgelig tilpasses dine behov. Hvad end det er en udestue eller en mindre vinterhave du drømmer om, kan et orangeri være løsningen.

Orangeriet kan stå frit i haven som en særlig oase og et ekstra haverum, eller det kan laves som en udvidelse af huset med direkte adgang fra husets rum. Læs mere om fritstående og integrerede orangerier via billederne nedenfor.

Integreret orangeri

Selvom et orangeri egentlig er skabt til at stå alene i haven, så kan det nemt integreres på huset. Dette giver nye muligheder for at udfolde sig og løsningen kan på én gang fungere som en udestue og et luksus drivhus.

Læs mere

Fritstående orangeri

Vælger du, at orangeriet skal stå frit i haven, får du et selvstændigt rum hvorfra du kan nyde din have fra nye vinkler året rundt.

Læs mere

Lad dig inspirere

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der passer til dig og din bolig.

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige modeller. Drøm dig væk i vores orangerier, fornem stemningen i vores udestuer eller sæt dig blot et øjeblik i en af vores pavilloner, mens du nyder en god kop kaffe.

Find nærmeste showroom

Orangeriet skaber et nyt rum

Et isoleret orangeri giver huset et helt nyt rum og forlænger havesæsonen med flere måneder.
De store glaspartier giver dig et unikt lysindfald året rundt.
Brug orangeriet som en vinterhave for planterne og en vinterstue for familien, idet isoleringen sørger for en behagelig temperatur året rundt.
Et orangeri er den hurtigste og billigste måde at udvide husets areal på.
IMG_9877_8_9.jpg

Udestue og drivhus i ét

Et isoleret orangeri giver mulighed for at nyde lyset, det lune klima og naturen hele året. Her er tale om en blanding af en udestue og et luksus drivhus, der giver en middelhavsstemning året rundt.

Med et orangeri får du en helt ny oplevelse af din bolig, hvor du kan lade lyset og naturen flytte indenfor.

Inspiration og gode råd

Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Vi har fulgt en helt almindelig familien på fire i nogle af dagligdagens stunder. Nærvær i tæt forening med lyset og naturen er helt fundamentalt for deres trivsel; det nærvær, som giver mening for dem – hver for sig, og sammen.

Skærmbillede 2018-02-16 kl. 14.21.59.png

Lad dig inspirere af filmen her - og husk lyd.