Orangerier

Higer du også efter lyset? Og mangler du energi efter en lang og mørk vinter? Med et orangeri kan du komme tættere på lyset og naturen uanset årstid.  

Lad lyset og naturen strømme ind og indret dig med det, der inspirerer dig mest, hvad enten det er en oase af grønne planter, en daybed til dagdrømmene eller noget helt andet - du bestemmer.

Kombinationen af glas, lys og planter er formlen på et orangeri. Med den særlige oase kan du skabe harmoni mellem udeliv og indeliv uanset årstid. Indret orangeriet som et traditionelt drivhus eller gør det hyggeligt med bord og stole og nyd lyset og det behagelige klima hver dag. 

Et nyt rum

Et isoleret orangeri giver huset et helt nyt rum og forlænger havesæsonen med flere måneder, hvor de store glaspartier giver dig et unikt lysindfald året rundt. Få en helt ny oplevelse af din bolig og lad haven flytte indenfor. Et orangeri er den hurtigste og billigste måde at udvide husets areal på. Mange bruger orangeriet som en vinterhave for planterne og en vinterstue for familien, idet isoleringen sørger for en behagelig temperatur året rundt. Vores orangerier er nemlig isolerede, så både du og planterne kan holde varmen hele året.

Orangeri efter dine behov

Orangeriets størrelse kan selvfølgelig tilpasses dine behov. Hvad end det er en udestue eller en mindre vinterhave du drømmer om, kan et orangeri være løsningen. Orangeriet kan stå frit i haven som en særlig oase og et ekstra haverum, eller det kan laves som en udvidelse af huset med direkte adgang fra husets rum. Læs mere om fritstående og integrerede orangerier via billederne nedenfor.

Kontakt os for et tilbud

Overvejer du at berige din have med et orangeri eller mangler du råd og vejledning til at vælge den rette løsning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar med et uforpligtende tilbud og en god pris. Se mere i vores katalog eller besøg vores flotte udstilling for mere inspiration. Her kan du også opleve vores helt nye serie inden for enkeltlagsglas drivhuse og orangerier – få en forsmag her.

Se vores prisliste på orangerier her.

Spørgsmål?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. 

Læs mere om hvad kunderne siger om VICA.

Se prisliste her.

 

Inspiration

Hent inspiration til jeres kommende orangeri. Se vores katalog online her. Eller bestil det med posten via denne formular.