Vi åbner i dag dørene i vores showrooms for fysiske besøg og bookinger i Kolding og Køge, og glæder os rigtig meget til at se jer igen. 

VICA Danmark orangeri - Jordrup.JPG

Orangerier

Omgiv dig med mere lys og lune i hverdagen  
Kombinationen af glas, lys og planter er formlen på et orangeri. Med den særlige oase kan du skabe større harmoni mellem udeliv og indeliv og komme tættere på lyset og naturen i hverdagen.

Orangeri efter dine behov
Hos VICA Danmark kan vi med vores sortiment, som omfatter VICA og Pavillon Danmark imødekomme ethvert behov. VICA er til dig der ønsker et isoleret orangeri, som kan bruges hele året. Er behovet mere en løsning, der primært har til formål at forlænge foråret, sommeren og efteråret skal du vælge Pavillon Danmarks uisolerede orangeri. 

Orangeriet skaber et nyt rum

Et orangeri giver huset og haven et helt nyt rum, hvorfra du kan nyde lyset og naturen i hverdagen
De store glaspartier giver dig et unikt lysindfald året rundt.
Brug orangeriet som en vinterhave for planterne eller en vinterstue for familien
Et orangeri er den hurtigste og billigste måde at udvide husets areal på.
VICA

Isolerede orangerier

Få et ekstra rum, flere lyse timer samt mere natur og udeliv hver dag. Med et isoleret orangeri kan du komme tættere på lyset og naturen hele året.

Se mere
Pavillon Danmark

Uisolerede orangerier

Kom hurtigere i gang med foråret og forlæng sommeren helt ind i det sene efterår. Med et uisoleret orangeri kan dyrke din interesse for eksotiske planter, få en tidligere høst eller blot nyde en stund i grønne omgivelser.

Se mere

Orangeri efter dine behov
Orangeriets størrelse kan selvfølgelig tilpasses dine behov. Hvad end det er et luksus drivhus, en udestue eller en mindre vinterhave du drømmer om, kan et orangeri være løsningen.

Mulighederne er mange med et orangeri. Indret dig med det, der inspirere dig mest, hvad enten det er en oase af grønne planter, en daybed til dagdrømmene eller noget helt andet. Lad tiden stå stille og nyd naturen fra det lyse og lune rum – hver dag. Vi tør godt garantere, at det bliver her, du allerhelst vil opholde dig. 

Gå på opdagelse i vores katalog

Drømmer du om en grøn oase tæt på lyset og naturen? Så gå på opdagelse i vores nyeste katalog og se alle mulighederne inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse. 

Se katalog

Velkommen i vores inspirerende showrooms

I vores skønne showrooms i Kolding og Greve kan du gå på opdagelse blandt vores mange forskellige modeller. Drøm dig væk i vores orangerier, fornem stemningen i vores udestuer eller sæt dig blot et øjeblik i en af vores pavilloner eller drivhuse, mens du nyder en god kop kaffe.

Find nærmeste showroom

Rum til samvær og nærvær tæt på lyset og naturen

Vi har fulgt en helt almindelig familien på fire i nogle af dagligdagens stunder. Nærvær i tæt forening med lyset og naturen er helt fundamentalt for deres trivsel; det nærvær, som giver mening for dem – hver for sig, og sammen.

Skærmbillede 2018-02-16 kl. 14.21.59.png

Lad dig inspirere af filmen her - og husk lyd.