Klassisk, minimalistisk eller engelsk inspireret orangeri? Du vælger selv

Går du med overvejelser om at investere i et orangeri? Og er du i tvivl om hvilken stilart, der passer bedst til huset og haven? Skal det være klassisk, minimalistisk, engelsk inspireret eller en helt anden stil? Det er dig, der bestemmer.

Uanset husets arkitektur og havens udformning kan vi hjælpe dig med at designe præcis den løsning, der passer til dig. Vi har mange års erfaring med at bygge skræddersyede løsninger og dette uanset om orangeriet skal stå frit eller integreres på huset. 

Engelsk inspireret orangeri

Udfold din indre romantiker og vælg et engelsk inspireret orangeri. Her får du et isoleret orangeri i en klasse for sig.

Med de mange små kroge kan du skabe ekstra hygge og indrette dig med det, der inspirerer dig mest, hvad enten det er en oase af grønne planter, en daybed til dagdrømmene eller noget helt andet - det er dig der bestemmer. Med et engelsk inspireret orangeri er der mange muligheder for at opnå den ultimative hygge og velvære. 

Klassisk orangeri med muret sokkel

Overgiv dig til en klassisk stil med et rustik udtryk. Et isoleret orangeri opført på en muret sokkel giver en helt ny dimension til dit hus - enten som et selvstændigt rum i haven eller i forlængelse af huset. Og vælger du en muret sokkel, der passer til husets mursten, skabes der samtidig arkitektonisk harmoni mellem orangeriet og boligen. 

Minimalistisk orangeri

Et minimalistisk orangeri passer til de fleste hustyper og har du begrænset plads, kan vi også hjælpe med et lille isoleret orangeri, hvor du kan skabe en ægte sydlandsk stemning med planter, duften af friske krydderurter og ikke mindst masser af lys og læ.

Uanset hvilket orangeri du vælger og uanset om det skal være et lille orangeri eller et stort orangeri, så går vi ikke på kompromis med design, kvalitet og service - vi ønsker nemlig, at du får den bedste oplevelse hos os.

Isolerede orangerier

Med et isoleret orangeri fra VICA Danmark får du flere lyse timer hele året, hvor du kan nyde det lune klima og komme tættere på naturen – hver dag.

Du kan også dyrke de mest sarte krydderurter hele året rundt. 

Vores isolerede orangerier er bygget med isoleret tag og glas, så den behagelige temperatur holder året rundt.

Et isoleret orangeri er derfor perfekt til eksempelvis citrus- og oliventræer og velegnet til blomster som eksempelvis engelske roser, den fyrige røde dipladenia eller den lyserøde kameliaer.

Nem og tryg byggeproces

Hos VICA Danmark er vi behjælpelige med byggetilladelser og alle projekter tilknyttes en professionel byggeleder, som er med fra start til slut i byggeprocessen.

Som kunde skal du derfor mest forholde dig til, om du drømmer om at gå direkte ud i orangeriet og nyde morgenkaffen, om du vil have orangeriet placeret der, hvor du har udsigten over mark og skov – eller kan være helt privat, og hvordan du bedst får byggeriet integreret med dit hjem. Skal vi hjælpe?

Inspiration

Gå på opdagelse i vores inspirationskatalog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores eksklusive og interaktive inspirationsbog – som er meget mere end bare et katalog. 
Henter du inspirationsbogen inden d. 11. august, deltager du samtidig i konkurrencen om et fint solsejl – perfekt til at få lidt skygge på terrassen eller i haven*.

Lad dig inspirere af mere end 300 siders smukke billeder og videoer, fortællinger fra vores kunders eksklusive glasbygninger samt gode råd fra vores eksperter.

*Vi trækker lod om ét solsejl til en værdi af 2.195,- blandt alle, der har hentet kataloget i perioden 3. juli til 11. august. Vinderen får direkte besked. 

book_online Book møde