To jyske tømrer bliver til mere end 80 eksperter

Vi er to jyske tømrer-venner, Carsten Burles-Piihl og Anders Christiansen, og vores historie startede i 2004. Her grundlagde vi VICA Danmark og vores mission om at bygge højkvalitets orangerier, udestuer og pavilloner var skudt i gang. Drevet af en passion om at skabe rum, hvor man bare har lyst til at være. Hvor det gode liv dyrkes. 

Hvor det gode liv dyrkes

Med samspillet mellem gode håndværker- traditioner, høj kvalitet, tidløst design og højt serviceniveau, føler vi, at vi har ramt danskernes hjerter med skræddersyede orangerier, udestuer og pavilloner. 

Med fokus på at tilpasse husets arkitektur og havens udformning hører vi igen og igen, at den nye glasbygning ikke bare er æstetisk smuk, men også at den er blevet det nye yndlingsrum. 

Stor erfaring
+år
Projekter
+

Vi ønsker at skabe rum hvor man bare har lyst til at være

Den positive respons fra kunderne er drivkraften for at fortsætte med at skabe inspirerende og smukke rum, hvor man bare har lyst til at være, og hvor man kan nyde lyset og naturen hele året. 

Derfor tog vi næste skridt på rejsen og fusionerede i januar 2019 med Pavillon Danmark, som er specialister inden for uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner og skiftede da navn til VICA Danmark som et udtryk for at hele paletten inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse nu omfavnes. På den måde er det nu muligt at hjælpe endnu flere danskere med at opfylde drømmen om en isoleret helårsløsning eller en uisoleret sæsonløsning, der forlænger foråret, sommeren og efteråret. 

To jyske tømrer bliver til mere end 80 eksperter
Helhedskonceptet

Meget mere livsstil, design & kvalitet

Samtidig med navneskiftet er en ny webshop med unikt interiør til orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse blevet en realitet. Lanceringen af den nye webshop, RUMMLiving.dk, er sidste led i det helhedskoncept, som ifølge de to ejere, skal skabe ultimative kundeoplevelser både hvad angår service, udvalg, design, kvalitet og håndværk. 

Når du besøger VICA Danmarks showrooms, vil du opleve magien og stemningen i et glashus, der er fuldt indrettet med inspirerende interiør fra RUMMLiving.dk. Phine er kvinden bag det spændende univers og den nye webshop. Hun har mange års erfaring inden for mode og design og har i adskillige år været tilknyttet VICA Danmark som indretningsstylist.

book_online Book møde