To jyske tømrer bliver til mere end 50 eksperter

Vi er to jyske tømrer-venner, Carsten Burles-Piihl og Anders Christiansen, og vores historie startede i 2004. Her grundlagde vi VICA Danmark og vores mission om at bygge højkvalitets orangerier, udestuer og pavilloner var skudt i gang. Drevet af en passion om at skabe rum, hvor man bare har lyst til at være. Hvor øjeblikket bliver til mere.

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video

Når øjeblikket bliver til mere

Med samspillet mellem gode håndværker- traditioner, høj kvalitet, tidløst design og højt serviceniveau, føler vi, at vi har ramt danskernes hjerter med skræddersyede orangerier, udestuer og pavilloner. 

Med fokus på at tilpasse husets arkitektur og havens udformning hører vi igen og igen, at den nye glasbygning ikke bare er æstetisk smuk, men også at den er blevet det nye yndlingsrum. 

Stor erfaring
+år
Projekter
+

Vi ønsker at skabe rum hvor man bare har lyst til at være

Den positive respons fra kunderne er drivkraften for at fortsætte med at skabe inspirerende og smukke rum, hvor man bare har lyst til at være, og hvor man kan nyde lyset og naturen hele året. 

Derfor tog vi næste skridt på rejsen og fusionerede i januar 2019 med Pavillon Danmark, som er specialister inden for uisolerede drivhuse, orangerier og pavilloner og skiftede da navn til VICA Danmark som et udtryk for at hele paletten inden for orangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse nu omfavnes. På den måde er det nu muligt at hjælpe endnu flere danskere med at opfylde drømmen om en isoleret helårsløsning eller en uisoleret sæsonløsning, der forlænger foråret, sommeren og efteråret. 

En løsning til alle typer af hjem

Med ønsket om at kunne tilbyde glasløsninger til endnu flere hustande valgte VICA Danmark I april 2022 at opkøbe virksomheden Alument Outdoor, for at fuldende paletten. Med denne beslutning har vi nu udvidet vores udvalg af skønne uderum med pergolaer, overdækkede terrasser og glasinddækninger. 

Dette produktudvalg komplementerer både vores eksisterende produkter indenfor kvalitet og design, men det giver os også mulighed for at tilbyde endnu flere charmerende uderum til vores kunder og finder løsninger til ethvert hjem uanset stil og arkitektur. 

To jyske tømrer bliver til mere end 50 eksperter
book_online Book møde