Drivhuse

Dyrk lækre grøntsager eller eksotiske planter i drivhuset – og nyd, at du kan forlænge udesæsonen med et skønt uderum, der indbyder til hygge og samvær.  

Du skal ikke kigge længe på de smukke drivhuse i vores sortiment, før du opdager, hvordan de skiller sig ud. Her finder du ikke alene elegante løsninger i eksklusivt design. Du får også et drivhus, der holder i mange år, bygget til at modstå det omskiftelige danske klima. 

Drivhuse

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video

Skønne drivhuse i mange designs

Fra de klassiske til de mere moderne og minimalistiske designs. Hos VICA Danmark finder du skønne drivhuse i forskellige størrelser, stilarter og farver. Se vores modeller i Fast Design herunder, eller læs mere om, hvordan du kan få et unikt drivhus, skræddersyet til netop din bolig. 

Udforsk dine muligheder i vores store inspirationsbog

Få inspiration til din drømmeløsning i vores interaktive katalog – med over 300 siders billeder, videoer og fortællinger fra vores kunders glasbygninger.

Udfyld formularen, så får du adgang med det samme. Du får også mulighed for at downloade bogen som PDF.

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde dit telefonnummer, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen fungerer muligvis ikke optimalt med Internet Explorer. Brug Google Chrome, Safari eller andet i stedet.

VICA Danmarks inspirationskatalog

Robuste materialer med fem års garanti

Med et drivhus fra VICA Danmark får du en løsning med ekstra kraftige profiler og sikkerhedsglas, der er fem gange stærkere end almindeligt glas. Invester trygt i en eksklusiv drivhusløsning, monteret af professionelle håndværkere med stor erfaring med netop glasbygninger. Vi giver fem års garanti på produktet og den håndværksmæssige udførelse.  

Materialerne i VICA Danmarks drivhuse er ikke bare elegante og robuste. De er også fremstillet i miljøvenligt, genanvendeligt aluminium. Vedligeholdelsen er begrænset til almindelig rengøring med svamp og lidt olie til hængslerne.  

Hvornår er et drivhus et orangeri?

Hvad er et orangeri? Det spørger mange om, og der er mange holdninger til, hvornår man helt præcist må kalde en glasbygning for et orangeri. Det kan du læse mere om her. Mange betragter deres drivhuse som orangerier, særligt hvis de er større, har højt til loftet og måske er med muret sokkel og brystningsmur.

Få det uderum, du drømmer om

 

Hos VICA Danmark går vi faktisk ikke så meget op i, om man kalder vores glasbygninger for drivhuse eller orangerier. Uanset om du vælger et klassisk, fristående drivhus, en smukt integreret glasbygning – eller måske endda en isoleret helårsløsning – så er det vigtigste for os, at du får en glasbygning, der passer til netop dine behov og ønsker, samt at du er tryg gennem hele processen.

Der kan være meget at overveje: Vil du kunne gå direkte ud i dit drivhus fra boligen? Skal det kunne holdes frostfrit? Bliv klogere på både dine behov og mulighederne hos VICA Danmark i guiden her.

Fra drivhus til et rum, vi bruger hver dag

 

”Vi bruger vores drivhus meget mere, end vi havde forestillet os.” Det hører vi ofte fra vores kunder, der oplever at drivhuset bliver til mere end et væksthus for planter og grøntsager. Mange indretter en hyggekrog med et cafésæt eller loungemøbler. Andre prioriterer en spiseplads, der danner rammen for måltiderne fra det sene forår, til efteråret banker på.

I drivhuset kan man omringe sig med grønt og nyde lyset og den friske luft, selv på de køligere dage. Drivhuset er til hygge og samvær. Til en kop te og en god bog. Til kreativitet og grønne fingre. Til lige præcis det, du har lyst til.

Processen
Afklaring af ønsker og behov

01.

Afklaring af ønsker og behov
Skitseforslag og tilbud

02.

Skitseforslag og tilbud
- visualisering af dit tilbud
Købsaftale og byggetilladelse

03.

Købsaftale og byggetilladelse
Byggeriet igangsættes

04.

Byggeriet igangsættes.
Vores byggeleder og håndværkere sørger for det bedste resultat
Gennemgang og aflevering

05.

Gennemgang og aflevering

Lille eller stort?

Lille drivhus 

Hvis du er på udkig efter et drivhus til en mindre have eller terrasse, hvorfra du kan nyde lyset og de grønne omgivelser? Eller ønsker du et drivhus, som skaber rammerne for, at du kan komme hurtigere i gang med grønsagerne og få en tidligere høst? Så er det en af vores små drivhusmodeller, du skal vælge. 

Stort drivhus 

Vil du gerne bruge drivhuset både til din grønne hobby og som samlingspunkt for familien? Hvor du kan indrette dig med alt lige fra spiseplads til større eksotiske planter og træer? Så skal du vælge et stort drivhus, som giver flere muligheder for udfoldelse. 

Få panoramisk udsigt i et rundt drivhus

Drømmer du om et lille frirum i haven, hvor du kan søge væk fra hverdagen og ud i naturen?

Et rundt eller ottekantet drivhus kan stå i både store og små haver. Her kan du nyde den panoramiske udsigt til dine omgivelser – uanset om det er en farverig blomsterhave, en mark, bakker eller vand.

Den runde glasbygning sætter hyggelige rammer om din hverdag i haven.

Hvad koster et drivhus fra VICA Danmark?

Prisen har betydning for de fleste – og afhænger samtidig af de valg og fravalg, du træffer. Uanset hvad får du gennemtænkte løsninger af høj kvalitet, når du køber et drivhus hos VICA Danmark. Vi giver seriøs rådgivning og holder, hvad vi lover. Du kan finde priser på vores faste designs i vores prislister. Ønsker du en skræddersyet løsning, anbefaler vi at du besøger vores showroom eller booker et møde med en rådgiver.  

Forskøn din bolig med et vægdrivhus

Et vægdrivhus fra VICA Danmark er den perfekte løsning til dig, der ikke bare drømmer om et drivhus men om et ekstra rum. Uden at være en egentlig tilbygning bliver drivhuset monteret direkte på ydermuren en smuk forlængelse af dit hus, hvor du kan træde direkte ud i din have og lyset. 

Inspiration
VICA Orangeri Professional Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Orangeri Professional

VICA Lys og farver tilbyder terapeutiske rammer for sindet Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Lys og farver tilbyder terapeutiske rammer for sindet

VICA Sommerhus i egen have Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Sommerhus i egen have

VICA Orangerisommer med pizza, grævling og rådyr. Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Orangerisommer med pizza, grævling og rådyr.

VICA Orangeri Moderne Drivhuse   |   fritstående
favorite_border favorite

Orangeri Moderne

book_online Book møde